Mupo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Викат ме Запас.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
batproho написа:Mupo написа:mitakkk написа:Ако не отидеш, какво става?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Извинявам се за спама, баща ми отдавна е офицер от резерва, дори мисля че вече не се води дори на отчет а брат ми е офицер във флота така че и аз също мога да дам конкретната информация ако е толкова належащо, но просто ми стана забавен въпроса на Колегата за това и се пошегувах.Извинявам се ако съм го засегнал.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Викат ме Запас.
Plastex написа:TIP написа:Преди 10-ина дена получих известие да се явя при военните, отивам аз и.... ми връчиха известие за 5 дена запас. Много кофти ме изненадаха да ги.........ex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:Plastex написа:TIP написа:Преди 10-ина дена получих известие да се явя при военните, отивам аз и.... ми връчиха известие за 5 дена запас. Много кофти ме изненадаха да ги.........Толкова е лесно да поправяш другите. Толкова е трудно да поправяш себе си
Коментар
-
paralesa написа:Plastex написа:TIP написа:Преди 10-ина дена получих известие да се явя при военните, отивам аз и.... ми връчиха известие за 5 дена запас. Много кофти ме изненадаха да ги.........Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Това е егаси казармено-селскостопанската тема. И кво? Аз съм бил 18 месеца наборна и 18 месеца довброволна кир, кво? Оная ми работа е метър ли?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
fihi
Четирите невъзможни неща в БА:- Лейтенант да служи- Полковник да се пенсионира- Старшина да не краде- Капитан да не Е*е
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Все пак сме мъже и малко по-твърд език само избистря и упростява нещата.Упростява а не изпростява.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:Kroko61 написа:Все пак сме мъже и малко по-твърд език само избистря и упростява нещата.Упростява а не изпростява.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
TIP написа:Вече не е така, поне там където аз служех. Бяхме 80+ човека и не се спеше в поделението вечер се прибирахме по къщите се едно си на бач. Абе беше си тъпо, аз бях взел карти, пиячка .....а то, зарежи.Друг път няма да ходя.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар