Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Предварително погасяване на заем. Как да постъпя?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

А сега, ако може да ми обясниш и връзката между лихвите по кредитите и инфлацията/дефлацията, ще те препоръчам за Златен скункс!

Коментар

То честно казано, ако сам не може да я направиш няма кой да ти помогне. Ти сериозно ли не разбираш или се правиш?
      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
        То честно казано, ако сам не може да я направиш няма кой да ти помогне. Ти сериозно ли не разбираш или се правиш?
        К’во да ти кажа...карай Yellow_Flash_Colorz_PDT_05

Коментар

Ако фалира банката какво ще стане с кредита? Обикновено фалиралата се купува от друга банка и тя поема всички пасиви и активи и тогава крдеита ще се пренасочи към новата банка. Така ли е или някъде бъркам?
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
            Ако фалира банката какво ще стане с кредита? Обикновено фалиралата се купува от друга банка и тя поема всички пасиви и активи и тогава крдеита ще се пренасочи към новата банка. Така ли е или някъде бъркам?
            Дори да не се купи се назначават синдици, които да събират вземанията.
            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

То така на времето си станаха и останаха кредитни милионери доста народ след фалита на ПЧБ, Балканбанк и т.н., аз духнах супата с $300 в Балканбанк.
              FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
              Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Working...
              X