Ми айде честито и стягайте ските
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честит Първи СНЯГ
Collapse
X
-
Вчера се прибирах от Пловдив на климатик, щото отвън беше над 30 градуса (около 16:30 часа).Днес сутринта рано с Еспейса ходихме да прибираме щанда, на връщане карахме на парно, а по билото на Стара планина се белееше сняг. Долу валеше само дъжд.Мисля че е рано още за зима...хич не я обичам, мама му стара. особено ако трябва да ходя на работа.Иначе много ми е кеф да съм в някоя хижа, затрупана със сняг, да има едно буренце с червено винце, един прът с наредени на него суджуци и дърва за камината в неограничено количество. Ей такава зима много обичам
Коментар
-
Immortal написа:...Иначе много ми е кеф да съм в някоя хижа, затрупана със сняг, да има едно буренце с червено винце, един прът с наредени на него суджуци и дърва за камината в неограничено количество. Ей такава зима много обичамI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Първия сняг.
Старите шофьори, и аз , щом завали първия сняг, не си мърдаме колите от паркинга.След два ,три дни тръгваме на път.До тогава калпавите са се начукали и са в сервизите за изчукване на ламарините.Така, че не бързайте, ако не ви е належащо.чичо НеноFiat Punto 1,1- 1996г.
газ-бензин , "Lovato"
Коментар
-
Re: Първия сняг.
Neno Er написа:Старите шофьори, и аз , щом завали първия сняг, не си мърдаме колите от паркинга.След два ,три дни тръгваме на път.До тогава калпавите са се начукали и са в сервизите за изчукване на ламарините.Така, че не бързайте, ако не ви е належащо.чичо Нено
Коментар
-
Re: Честит Първи СНЯГ
Esper написа:Ха да ни е честит първия снежец колеги и само радост да ни носи :D Много му се израдвах тази сътрин и веднага почнах "тренировките" за зимата в полите на витоша.Обувайте зимните галоши щото докато снимах покрай мен профуча един голф с вратите напред...Като гледах облещената физиономия на колегата, изобщо не го правеше за удоволствие
Коментар
-
Re: Честит Първи СНЯГ
ColdFear написа:Колега нищо лично но явно в столицата снега закъснявя .Преди 2 седмици бях на палатка близо до връх Тодорка в Пирина(близко ми е) и на втория ден от почивката вече сняг имаше(да не ви разправям какъв кеф е с маратонки да газиш в снега)I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
mnpenchev
Това не беше истина, в събота пих кафенце в градината на историческия и ми се стопиха очилата от жегата, цял ден кръстосвах София по тениска и на отворени прозорци, в неделя като се прибирах към Бургас набичих парното на макс и карах навлечен, беше адския студ и Витоша беше наметнала бялото елече.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар