sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледахте ли БТВ репортерите ?
Collapse
X
-
Колеги, аз с ръка на сърцето мога да кажа, че мойта обща култура е ниска, ОБАЧЕ със същата сила смея да твърдя, че съм възпитан човек, което е нещо много различно! Различно от тези две неща пък е работата, а различно от работата и предишните две неща пък е семейството.... и в един момент се оказва, че цялата заобикаляща ни среда се е променила и за това сме на такова дередже - не може да очаквате друго, за съжаление
Коментар
-
SHB написа:@ Passarela А работодателите понеже са чудни!(нямам предвид теб де,не знам с какво се занимаваш)Обикновенно очакват да можеш всичко,държат те да чакаш по 30 мин за да влезеш на интервю ,след като са ти дали час,очакват да им се молиш за работа и ти предлага някви си жалки пари като ти обясняват колко трябва да си им благодарен за това,след като примерно на учителите заплатата им е 280 лева.После казват че ще обмислят кандидатурата ти и още на другия ден зънят.Е да ама като откажеш да има се гърбиш за подянието изведнъж сменят тона и почвта да тообясняват какво развитие те очаква.Всеки си гледа от собствената камбанария.Мен какво ме интересува колко взема някой си който работи другаде?Работодателя интересува ли го колко плащат за същата работа на запад?НЕ.Като ше дава някви мизерни 500 лв да не пише в обявата че иска английски,комп.грамотност и прочее ,ами да пише че дава само толкова,за да не си губим взимно времето...
Коментар
-
Изгледах и двете части на филма, изчетох и цялата тема и като син на двама учители, мога да заявя с чисто сърце, че в училищата властва пълна анархия! На децата им липсват първите 7 години, които се възпитава уважение към родителите и другите хора. Оставени без надзор през тези 7 год, един път разбрали че могат да правят всичко и да им се размине след това е вече късно...Училищата вече са зверилници и по-зле ще става. Така както черпим челен американски опит може спокойно да очакваме и някое и друго масово клане. И без това от няколко години има поне 10 случая на зверски убийства, в които 15-16 год ученици убиват свой връстници.[/b]Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
Fiat Punto II 1.2 8V 00'
ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)
Коментар
-
7 години? Хм, според един древен философ им липсват първите СЕДЕМ ДНИ. Нямам нищо против съвременната младеж, но толкова тъпи и олигофренясали Българи да растат просто е малоумие.’звинете, но не е нормално 16 годишна мацка да виси по цял ден пред компа и да чати в сайт за запознанства вместо да излезе на разходка/кафе/кино/секс с приятел/ка...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Inessita написа:Оф не знам как да коментирам този запис. Лошото е, че това е самата истина. Сестра ми е 11 клас и при тях е същото. Те учителите си казват. Децата нямат уважение кам учителите. Не знам след 15-20 години какво ще е поколението.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар