Абе не винете децата,виновни са добрите едновремешни чавдарчета че не са си възпитали деца хубаво,и прехода,и масовата култура...и негрите,за това че са измислили рапа.Всъщност аз сериозно се замислих да стана учител,след онази реплика:" господинееееее,ще правиме ли тройка???""ъъъъ кога?"" е довечера де ,са нема как "Само като се замисля че имах шанса до година да се дипломирам с тапия за преподаване по 3 предмета,а ми се струваше непереспективно.....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледахте ли БТВ репортерите ?
Collapse
X
-
nikki_sixx написа:SHB написа:Dedra 2.0 написа:Ми не не са го казвали бяхме добри чавдарчета
Коментар
-
Назначавайки хора на възраст между 18-20 години се сблъсквам със същото нещо. Тогава те вече дори имат самочувствието да оценяват знанията и уменията си, искат заплата. В моята сфера, на подобни хора поверявам доброто ви настроение, безопасно приготвена храна, добро обслужване. С тях трябва да постигаме качество и конкурентноспособност, повишена производителност и определени икономически резултати...тези същите след няколко години са на трудовият пазар. След още малко ще бъдат родители, възпитаващи деца. Аз съм на 26 и съм потресен...уникален проблем...Цитат от филмчето:- "Добро утро не се пише заедно...пише се отделно"- "Е все тая..."- Напиши "Fine. Thank you!"- "Fain. Tanky!"
Коментар
-
PASSARELLA написа:Назначавайки хора на възраст между 18-20 години се сблъсквам със същото нещо. Тогава те вече дори имат самочувствието да оценяват знанията и уменията си, искат заплата. В моята сфера, на подобни хора поверявам доброто ви настроение, безопасно приготвена храна, добро обслужване. С тях трябва да постигаме качество и конкурентноспособност, повишена производителност и определени икономически резултати...тези същите след няколко години са на трудовият пазар. След още малко ще бъдат родители, възпитаващи деца. Аз съм на 26 и съм потресен...уникален проблем...Цитат от филмчето:- "Добро утро не се пише заедно...пише се отделно"- "Е все тая..."- Напиши "Fine. Thank you!"- "Fain. Tanky!"Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
SHB написа:...И трето имаше кадри в които той се виждаше в действие(при играта на баскетбол) което задава въпроса кой го снима....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
nikki_sixx написа:Esper написа:Нали си сигурен, че същото са го казвали и за твоето поколение?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Vladim написа:SHB написа:...И трето имаше кадри в които той се виждаше в действие(при играта на баскетбол) което задава въпроса кой го снима....
Коментар
-
SHB написа:E кой ти говори за разбиране,аз камера съм виждал на снимка,просто ми е интересно кой го снима аджеба как играе баскетбал.Не се опитвам да обеждавам че в големия процент училища не е подобно,ама 95%.....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
@ Passarela А работодателите понеже са чудни!(нямам предвид теб де,не знам с какво се занимаваш)Обикновенно очакват да можеш всичко,държат те да чакаш по 30 мин за да влезеш на интервю ,след като са ти дали час,очакват да им се молиш за работа и ти предлага някви си жалки пари като ти обясняват колко трябва да си им благодарен за това,след като примерно на учителите заплатата им е 280 лева.После казват че ще обмислят кандидатурата ти и още на другия ден зънят.Е да ама като откажеш да има се гърбиш за подянието изведнъж сменят тона и почвта да тообясняват какво развитие те очаква.Всеки си гледа от собствената камбанария.Мен какво ме интересува колко взема някой си който работи другаде?Работодателя интересува ли го колко плащат за същата работа на запад?НЕ.Като ше дава някви мизерни 500 лв да не пише в обявата че иска английски,комп.грамотност и прочее ,ами да пише че дава само толкова,за да не си губим взимно времето...
Коментар
-
SHB: Работодател съм, изискванията ми са: Компютърна грамотност, познания за структурата на компютърните системи, базова мрежова администрация. Не искам да стоиш без работа, защото съм ти я осигурил. Колко пари очакваш да получаваш на прима виста без да можеш да докажеш КАДЪРНОСТТА си в разговор? Имал съм служител, който обучен от мен, запознат с всичко в офиса и сервиза, го заварвам стоящ и цъкащ някаква игрица, само защото не могъл да намери висящата на пирон четка за да направи профилактиката на няколко машини... Е извинявай, но не е единствен, а и не е единствен. Ако ме разбра - добре. Ако не - зле. Ще ти кажа само едно - идва бай-фий и ме пита "колко плащаш"..., а не "какво ще работя".Хайде със здраве и няма да пиша повече по темата.Steliyan's Life!
Коментар
-
Много добре те разбирам,аз за това казвам ,че всеки гледа от собствената си камбанария.Аз работя за кинти,не за полза роду,като си търся работа това е основното.Ти като си търсиш хора търсиш някой който да бачка здраво -за теб това е основното.На сегашната си работаne не се, налага да си изплзвам английския,нито компютърната грамотност,нито шофьрскатакнижка,нито опита койт имам от продаването и предлагането на стоки...Познай защо избрах тази работа?Защото там където изискваха това което все пак смея да твърдя че умея,ми предлагаха 250 лева по малко.Смях в залата...За квалифициран труд ми предлага 250 лв по-малко..........
Коментар
-
Аз плащам на "заработка" ако трябва да съм честен. Бъркаш си в носа - бъркаш ми в джоба. Щом даден служител може да си позволи да пуши цигари по-често от ходенето до тоалетната - явно няма зор за пари... А това, че много от младите хора на България надценяват способносите си е доказуемо ... И знаеш ли - не ме интересува квалификацията ти, а крайният резултат. Ако ти ми вършиш работа за 250лв горница - ще си я получаваш.Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:Аз плащам на "заработка" ако трябва да съм честен. Бъркаш си в носа - бъркаш ми в джоба. Щом даден служител може да си позволи да пуши цигари по-често от ходенето до тоалетната - явно няма зор за пари... А това, че много от младите хора на България надценяват способносите си е доказуемо ... И знаеш ли - не ме интересува квалификацията ти, а крайният резултат. Ако ти ми вършиш работа за 250лв горница - ще си я получаваш.
Коментар
-
Тия ученици просто са отражение на родителите си според мен. Разликата е само физически, акъла на майките и бащите им е същия. Аз съм сигурен, че те ще си защитят олигофренчетата, въпреки филма, вместо да се стерснат и да вземат мерки. Казвам ви го от опита на майка ми, която е детска учителка. Каквато и простотия да направи отрочето, учителката е виновна. Мен едно време първо ме наказваше учителката, после се оплакваше на нашите и имаше още наказания. Смело заявявам, че стана човек от мен :D
Коментар
-
Майка ми преподава български език и литература. Едно време, като бях ученик, изобщо не си играеше да ми проверява бележника, а направо отиваше в учителската стая, вземаше дневника и гледаше какви оценки имам. Върви, че се прави на бабаит и да не учиш. Миналата седмица една колежка ходила на фризьор. От дума на дума, нещо споменала името на Васил Найденов, който беше по това време в Търново за един конкурс. Фризьорката, крайно изненадана, едва ли не с гордост от безпросветността си, попитала - кой беше този Васил Найденов. Какво да говорим повече?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар