Направо операция шок и ужас проведе този.Мани мани...От къде го намериха това даскало ?Нямам думи даже...Те е за euronews NO COMMENTСамо едно не разбрах-това лапе ,какво търсеше в час при големите ученици?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гледахте ли БТВ репортерите ?
Collapse
X
-
Re: Гледахте ли БТВ репортерите ?
SHB написа:Направо операция шок и ужас проведе този.Мани мани...От къде го намериха това даскало ?Нямам думи даже...Те е за euronews NO COMMENTСамо едно не разбрах-това лапе ,какво търсеше в час при големите ученици?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Vladim написа:В 95% от училищата положението е същото.
Коментар
-
peho написа:А ще може ли малко разяснения за тези които не сме го гледали.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
nikki_sixx написа:peho написа:А ще може ли малко разяснения за тези които не сме го гледали.Общо взето ти накратко го представи.Един БТВ репортер постъпва като учител и уж със скрита камера(тука се прокрадват у мен известни съмнения ще споделя защо) и показва какво се случва в час и не само.Общо взето-бой е**е и сръбска музика...Бияат се,псуват се,държат се аругантно,неграмотни са,някои (доста) изглеждаха със съмнителен индо(ама не европейски) произход.Слушат представете си рап(хип-хоп,R’N’B) с родно качество и общо взето представя трагична и апокалиптична картина на родното школо,съвсем не далеч от истината.Сега,що се прокраднаха някакви съмнения у мен -аз лично трудно мога да си представя,че тези деца,които по никакъв начин ен уважават преподавателя си ще седнат да игратя баскетбал с него,още повече че не разбрах взъзката на колата с играта на баскетбол.И то при положение че е седял само 1 месец.Вижда ми се абсурдно да им спечелиш доверието-в час го псуват,ама после той е толкова добър че играе баскетбол с съучениците му.Второ при случката със сбиването на момичетата от 5 клас,няма нормален(не че няма изобщо) но няма нормален учител който да постъпи както той.Той какво направи-почна като репортер да им задава въпроси!!! а те продължиха да се псуват не като на стадион ,ами като на игрището на диво влашко село.И трето имаше кадри в които той се виждаше в действие(при играта на баскетбол) което задава въпроса кой го снима.Просто са съмнителни тея моменти,не че съм твърдо убеден,но дори и да има известен сценарий,по никакъв начин не променя факта че нещата които показа са така.Само искам пак да кажа ,че макар масово явление не навсякъде е така.Абсолютно си зависи от училището.!!!!
Коментар
-
SHB написа:Dedra 2.0 написа:Ми не не са го казвали бяхме добри чавдарчетаАма то е шото слушах Аце Деце... и си рисувах разни светкавици по чантата!
После и в комсомола бях... мауко трудно ме вкараха.., ама понеже дойдоха в къщи некви активисти... и заобясняваха на родителите ми колко ценен кадър съм... та ми беше нашокана репата да се Фключа в таз организация!
Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар