Езеро:ред.: аз за това питах има ли значение дали са точно рубини и сапфири, защото може и да са с еднакъв цвят Бромът е течен, да, както и цезият, и галият, но при малко по-високи температури от стайна - почти към 30 градуса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
u_bo
ogi28b написа:Айде тогава малко физика: Защо самолетните крила са направени по този начин? - В края си имат малък участък, който е почти на 90 градуса спрямо останалата част на крилото.
Коментар
-
от мен друго което съм чувал отдавна:"коя е тази част от човешкото тяло която може да се уголемява до 10 пъти от от минималният си размер"отговор: > зеницата <Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
mitenceto89 написа:Ewing написа:от мен друго което съм чувал отдавна:"коя е тази част от човешкото тяло която може да се уголемява до 10 пъти от от минималният си размер"отговор: > зеницата <Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
-
u_bo написа:този участък предотвратява ’изплъзването настрани’ на въздушния поток в края на крилото.по-ефективно се оползотворява в.поток и така има по-голяма подемна силакрилото става по-ефективно , спрямо крило със същата дължина но без това оформяне на края му
Коментар
-
бърз отговор:това мисля че беше орган в човешкото тяло но какво прави не помняФиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
Коментар
-
ogi28b написа:u_bo написа:този участък предотвратява ’изплъзването настрани’ на въздушния поток в края на крилото.по-ефективно се оползотворява в.поток и така има по-голяма подемна силакрилото става по-ефективно , спрямо крило със същата дължина но без това оформяне на края муBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
ogi28b написа:u_bo написа:този участък предотвратява ’изплъзването настрани’ на въздушния поток в края на крилото.по-ефективно се оползотворява в.поток и така има по-голяма подемна силакрилото става по-ефективно , спрямо крило със същата дължина но без това оформяне на края муI don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Сега нещо спортно:По-висше от Бог.По-зло от Дявола.Бедните го имат.Богатите се нуждаят от него.Ако го ядеш-умираш.Greater than God.Worse than the Devil.Poor people have it.Rich people need it.If you eat it-you will die.Отговор:>Nothing<>Nothing is greater than God.Nothing is worse than the Devil.Poor people have nothing.Rich people need nothing.If you eat nothing-you will die.<I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар