Освен че са 6 леви, 6 десни, 6 кафяви, и 6 черни, са и с различни номера, явно това е логиката. Аз първоначално смятах че всеки черен ляв, отговаря на всеки черен десен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
никой не каза колко риби е фанал ... мене ми дойде в повече .... дето оги ме накара да пиша като за бавно развиващи се днеска ми *** мамата ... Отивам да пуша и ще залягвам ...Потребителите не трябва да забравят, че форумът е достъпен за разнообразна възрастова аудитория.Модераторски екип на fiat-bg.orgFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Рибата ми изглежда логично да е 24:24 риби делено на 3 = 8 риби. Онзи си взима 8, и хвърля една. остават 15. 15 делено на 3 = 5 риби. Онзи си взима 5 и хвърля една, остават 99 делено на 3 = 3, онзи си взима 3, хвърля една и остават 5ГРЕДА. Не е 24Май трябва да чета по-внимателно условията.... Купчинките НЕ мога да се делят на 3, затова хвърлят по една риба, а аз прочетох че МОГАТ да се делят на 3
Коментар
-
ogi28b написа:Рибата ми изглежда логично да е 24:24 риби делено на 3 = 8 риби. Онзи си взима 8, и хвърля една. остават 15. 15 делено на 3 = 5 риби. Онзи си взима 5 и хвърля една, остават 99 делено на 3 = 3, онзи си взима 3, хвърля една и остават 5ГРЕДА. Не е 24Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
Коментар
-
Грегъри казва истината първия път, иначе става взаимнопротиворечащо си с втория. Така че това е 100 %По същата логика Август първо ако казва истината, значи после лъже. Първо казва Април беше, после казва Не беше Април -> Противоречи си ! Значи лъже в първия случай, значи казва истината във втория.
Коментар
-
avvasilev написа:Рибите ги оправихме,ами джама кой счупи,а?Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
Нещо не ми се връзва - Първия и третия ги разкрих, ама думите на третия си противореечат с думите на втория от първото изказване.Някакво голямо протворечие:1: Не бях аз2: Не съм го направил аз3: "2" беше!4: "3" Казва истината(При тези изказвания двама лъжат, а двама казват истината)1: Беше "4"2: "3" не е !3: "2" не е !4: "1" лъже! (Тук двамата които първо излъгаха - сега казват истината, и обратно. )
Коментар
-
ogi28b написа:Нещо не ми се връзва - Първия и третия ги разкрих, ама думите на третия си противореечат с думите на втория от първото изказване.Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
-
Ichkin написа:Офф още ли сте на т’ва бе ... лягам си - утре да сте напрайли пирамидата, че аз не мога ... поне не сега !Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар