Ето ви една от мен :В пустинята лежи един човек-мъртъв.на гърба му има раница.Известно е, че смъртта му не е настъпила поради липса на вода или храна.Какво е "нещото" в раницата, което щеше да спаси живота му, ако го беше използвал?Лека вечер
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
GbGzTeaM написа:Ето ви една от мен :В пустинята лежи един човек-мъртъв.на гърба му има раница.Известно е, че смъртта му не е настъпила поради липса на вода или храна.Какво е "нещото" в раницата, което щеше да спаси живота му, ако го беше използвал?Лека вечерEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Нещо ги поза6равихме задачките. Ето една:193. Неизпълнимо желание?Според преданието играта на шах 6ила изнамерена от един индус на име Зеса.Тя толкова се харесала на 6огатия принц Жеран, че той пожелал 6огато да възнаградиЗеса. При поканата да си из6ере подходящо възнаграждение Зеса помолил за време да си помисли.На другия ден Зеса о6явил на принца желанието си. За първото поле на шахматната дъска Жерантря6вало да му даде едно житно зърно, за второто две, за третото четири и за всяко следващоот о6що 64 полета двойно повече зърна, отколкото за предхождащото го поле.Жеран се ядосал много на това, както смятал той, скромно желание.Успял ли е да изпълни желанието?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
V.Vencislavov написа:31131211131221
Коментар
-
ogi28b написа:V.Vencislavov написа:31131211131221
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар