naskobg написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
naskobg написа:Има един Български град, на който първата сричка е име на музикална нота,втората сричка е име на известен композитор, а третата на Египетски Бог.Как е инето на града?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Ichkin написа:naskobg написа:Има един Български град, на който първата сричка е име на музикална нота,втората сричка е име на известен композитор, а третата на Египетски Бог.Как е инето на града?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Да. Си е нотата, Лист е композитора и Ра е богът. Сега една простичка.Баща и син се возят заедно и заедно катастрофират.И двамата изпадат в кома.Откарват ги обаче в съвсем различни много отдалечени една от друга болници.Бащата в едната болница, сина в другата.По едно време в стаята на сина влиза доктора, хваща се за главата и се провиква:"Боже Господи, та това е синът ми!!!..."Как е възможно това?
Коментар
-
naskobg написа:Да. Си е нотата, Лист е композитора и Ра е богът. Сега една простичка.Баща и син се возят заедно и заедно катастрофират.И двамата изпадат в кома.Откарват ги обаче в съвсем различни много отдалечени една от друга болници.Бащата в едната болница, сина в другата.По едно време в стаята на сина влиза доктора, хваща се за главата и се провиква:"Боже Господи, та това е синът ми!!!..."Как е възможно това?Fiat Forum Bulgaria
Коментар
-
Ichkin написа:naskobg написа:Да. Си е нотата, Лист е композитора и Ра е богът. Сега една простичка.Баща и син се возят заедно и заедно катастрофират.И двамата изпадат в кома.Откарват ги обаче в съвсем различни много отдалечени една от друга болници.Бащата в едната болница, сина в другата.По едно време в стаята на сина влиза доктора, хваща се за главата и се провиква:"Боже Господи, та това е синът ми!!!..."Как е възможно това?
Коментар
-
naskobg написа:Ichkin написа:Бе някъв трети вариант ми минава през главата, ама той е много филмарски ... мисля го, ама ... добра е задачката :PFiat Forum Bulgaria
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар