точно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
simeon3000 написа:Immortal написа:Една не математическа, а по-скоро историческа задачка?Колко километра е дълга Българо-турската граница през 1921 год.?
Коментар
-
Осъдили един крадец на смърт, тогава султана вязъл в съда и за да се покаже колко е благороден казал. - Утре сутринта ще напиша на едно листче "Да бъде обесен", а на друго листче "Да живее". Ти ще избереш сам едно от тях и такава ще бъде съдбата ти. Затворили крадеца в килията. През ноща дошъл един от надзирателите и му казал, че султана е много подъл и лукав и ще напише и на двете листчета "Да бъде обесен". Крадеца много се ядосал на лъжливия султан и седнал да мисли как да остане жив. На сутринта той излязъл весел от килията и тръгнал спокойно към жребия. КАКВО Е ИЗМИСЛИЛ КРАДЕЦЪТRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
горе-долу и двамата познахте Понеже възможностите за пред хората на султана само 2- или да умре, или да живее, то ако си избере листче и го скъса, може да накара султана да отвори другото и така ще се разбере съдбата му-в случая логично като пише да се обеси, значи другото листче е-да живееRenault Laguna 1,9 dci 2002
Коментар
-
naskobg написа:pr_00f написа:naskobg написа:Дорро утро.Хайде една от мен.Един човек си вървял и видял едно ябълково дърво на което имало ябълки. Качил се на него и нито брал ябълки, нито ял ябълки, но когато слязъл от него на дървото нямало нито една ябълка.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:naskobg написа:pr_00f написа:naskobg написа:Дорро утро.Хайде една от мен.Един човек си вървял и видял едно ябълково дърво на което имало ябълки. Качил се на него и нито брал ябълки, нито ял ябълки, но когато слязъл от него на дървото нямало нито една ябълка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар