платината е по-тежка. Ако не се лъжа осмият също е по-тежък. Живакът е по-лек от златото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
Аааа, чак сега погледнах предната страница и видях, че имам право да задам въпрос! Колежката правилно ме е насочила, че кораба има положителна плаваемост и тя остава конастантна, независимо от промяната на нивото в океана, за което й благодаря! Та сега аз да питам! Приблизително колко килограма въздух са необходими на двигателя, за да изгори 1 килограм бензин?
Коментар
-
Като стана дума за Менделеевата таблица:http://img-fotki.yandex.ru/get/22/yu..._63ba53fd_origlike a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
ele написа:платината е по-тежка. Ако не се лъжа осмият също е по-тежък. Живакът е по-лек от златото.
Коментар
-
А какво тогава е по-тежко от платината?Не е вярно че всичко след златото е по-тежко, ами май е точно обратното - след златото няма нещо което е по-тежко.Понеже госпожица ele спомена и Осмия, затова да приемем че това е отговор на текущия въпрос. А какво е по-тежко от Осмия?Докато се чудите за Осмия, дали е осми, или е четвърти, или девети, примерно, опитайте с помощта на 2 срязвания да разделите геврека на пет части. Ето, аз ще го разделя на 4, а вие - на 5?
Коментар
-
ogi28b написа:А какво тогава е по-тежко от платината?Не е вярно че всичко след златото е по-тежко, ами май е точно обратното - след златото няма нещо което е по-тежко.Понеже госпожица ele спомена и Осмия, затова да приемем че това е отговор на текущия въпрос. А какво е по-тежко от Осмия?Докато се чудите за Осмия, дали е осми, или е четвърти, или девети, примерно, опитайте с помощта на 2 срязвания да разделите геврека на пет части. Ето, аз ще го разделя на 4, а вие - на 5?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
///// написа:Аааа, чак сега погледнах предната страница и видях, че имам право да задам въпрос! Колежката правилно ме е насочила, че кораба има положителна плаваемост и тя остава конастантна, независимо от промяната на нивото в океана, за което й благодаря! Та сега аз да питам! Приблизително колко килограма въздух са необходими на двигателя, за да изгори 1 килограм бензин?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:///// написа:Аааа, чак сега погледнах предната страница и видях, че имам право да задам въпрос! Колежката правилно ме е насочила, че кораба има положителна плаваемост и тя остава конастантна, независимо от промяната на нивото в океана, за което й благодаря! Та сега аз да питам! Приблизително колко килограма въздух са необходими на двигателя, за да изгори 1 килограм бензин?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар