NikMar написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
ogi28b написа:Абе аз принципно съм съгласен, ама заспорих с един човек, който твърдеше, че налягането е точно колкото е външното, ако е повече - балонът ще се надуе още, ако е по-малко ще се свие, та ми беше интересно какво ще каже трети човек по този въпрос..
Коментар
-
Immortal написа:Не съм много сигурен дали са допустими две действия на мястото на една ?... както в случая с корен и плюс...Може ли? NikMar?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
u_bo
-
ogi28b написа:За 8 може също да се използва и:8 - 8^0 - 8^0 = 6, само че и в двата случая (и с корен трети, и с повдигане на степен 0) се използва допълнително число, което едва ли е позволено.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
fihi написа:Всяка година на рожденния си ден Ива получава торта с толкова свещички на колкото години става. До сега са използвани 55 свещички. На колко години е Ива?Отговора е ясен, въпроса е как да съставим уравнението, което би трябвало да е с едно неизвестно.
Коментар
-
ogi28b написа:fihi написа:Всяка година на рожденния си ден Ива получава торта с толкова свещички на колкото години става. До сега са използвани 55 свещички. На колко години е Ива?Отговора е ясен, въпроса е как да съставим уравнението, което би трябвало да е с едно неизвестно.Fiat Stilo 1.9 Jtd 115 2003 MultiWagon
Коментар
-
Задачки -закачки
stooes написа:ogi28b написа:fihi написа:Всяка година на рожденния си ден Ива получава торта с толкова свещички на колкото години става. До сега са използвани 55 свещички. На колко години е Ива?Отговора е ясен, въпроса е как да съставим уравнението, което би трябвало да е с едно неизвестно.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар