Аз сигурно ще ви задам познат въпрос:Към градът си вървях и мъж със седем жени видях, всяка от тях с по седем торби с по седем котки вътре, всяка котка със седем малки котенца.Котенца, котки, торби и жени.Колко отиваха към града?
За Осмия се разбрахме с клежката ele, тя беше за иридий. За французите и австрийците - също се разбрахме - от двама се взимат повече пари отколкото от един. Припомням въпроса който чака отговор:Кое е това което човек вижда всеки ден, кралските особи - понякога, а Папата - никога?
За Осмия се разбрахме с клежката ele, тя беше за иридий. За французите и австрийците - също се разбрахме - от двама се взимат повече пари отколкото от един. Припомням въпроса който чака отговор:Кое е това което човек вижда всеки ден, кралските особи - понякога, а Папата - никога?
килотите си, долните гащи, бикините, боксерките ....
Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Докъто оги отговори , аз да задам моята питанка...надраскал съм на бързо едно чертежче за да добиете представа по него....На един мъж жена му починала и той решил да направи кръст , като на него сложи диаманти за всяка година живот със нея...всеки ден ходил и броил диамантите ( броял ги по стрелкикте ) от дясно на долу 13 броя ... от ляво на долу пак 13 броя , от горе до долу също 13 броя.Един ден минал крадец и откраднал 2 диаманта. На другият ден човека отишал проброил си диамантите от дясно на долу 13 броя ... от ляво на долу пак 13 броя , от горе до долу също 13 броя и не разбрал , че 2 от диамантите липсват.Как постъпил крадеца за да не разбере мъжът , че е обран ?
Коментар