Добре де... убедихте ме Изпих ей ся една чаша червено вино и ми светна:Значи думата ПОНЕ означава, че не ги виждаме тия хлапета.Тогава имаме 3 случая:-или едното е момче, или другото е момче, или и двете са момчета.Айде, от мен да мине, няма да пренаписваме математиката.Но ако това дето е момче го виждаме - тогава остава моя вариант!!!!
Е, уж досега нямаше значение едното или другото е момче, сега се оказа решаващо. Баси, загуби се интригата.
Принципно няма значение, но ако разгледаме двете събития като едно и също А и Б или Б и А - то трябва вероятността за него да е два пъти по-висока. И пак казвам - това е в случай, че не виждаме децата.Ако едното го виждаме и знаем със сигурност, че е момче - то вероятността и другото да е момче остава 50%.Думичката ПОНЕ обърква работата. А и виното свърши своята работа... както се знае от векове: IN VINO VERITAS!
Е, уж досега нямаше значение едното или другото е момче, сега се оказа решаващо. Баси, загуби се интригата.
Принципно няма значение, но ако разгледаме двете събития като едно и също А и Б или Б и А - то трябва вероятността за него да е два пъти по-висока. И пак казвам - това е в случай, че не виждаме децата.Ако едното го виждаме и знаем със сигурност, че е момче - то вероятността и другото да е момче остава 50%.Думичката ПОНЕ обърква работата. А и виното свърши своята работа... както се знае от векове: IN VINO VERITAS!
Ракията е над науката! Ако се има напредвид, че жените са повече от мъжете, то наистина вероятността да е момиче е една идея по-голяма. Това чисто статистически.
Две логики хванах, по-веоятната за мен е 7, но намерих и някаква странна за 3. :DП.С. Отдавна не бях влизал във форума и като видях спора за тези деца ... искрено се забавлявах :D Какво стана сега, защо никой не слага вероятността другото дете да е хермафродит ?
Коментар