Представи решението, щом е по-лесна.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
BO написа:ogi28b написа:Да, браво! И аз тази я бях намислил първоначално, а после се сетих и за други.За ейцата: пускам първото от 2 етаж. Ако остане здраво - качвам се два етажа нагоре - на 4-ти. Ако пак е здраво - още два етажа и така докато от някой четен етаж се счупи. Където се счупи - слизам един етаж надолу и от там хвърлям второто ейце...Междувременно се сетих за един виц и може да мине като закачка:Кое е това животно, което в гората върви на два крака, а в полето - на три?Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
ogi28b написа:Чудесно. Прочети пак условието и опитай пак.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Ichkin написа:BO написа:ogi28b написа:Да, браво! И аз тази я бях намислил първоначално, а после се сетих и за други.За ейцата: пускам първото от 2 етаж. Ако остане здраво - качвам се два етажа нагоре - на 4-ти. Ако пак е здраво - още два етажа и така докато от някой четен етаж се счупи. Където се счупи - слизам един етаж надолу и от там хвърлям второто ейце...Междувременно се сетих за един виц и може да мине като закачка:Кое е това животно, което в гората върви на два крака, а в полето - на три?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Почти позна! Всъщност беше част от Мозъчни игри по Нешънъл Джиографик. Гледал съм го преди време. Инересното е това че ако покажат за миг лицето на жената, ти възприемаш посоката, след което дори пак изцяло черна - посоката остава същата. След това показват лицето по начин, по който все едно се върти обратно. С лице - лесно сменяш, но без...Въпреки че знам идеята, за мен остава изключително трудно да сменя посоката, ако веднъж съм решил, че се върти наляво или надясно. Кръстиха го "би-стабилно изображение".
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар