ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
fihi - дърт арабин си ти, четеш отдясно наляво BO - aма ти след всеки опит ще ми казваш дали това е точния етаж, или ще ми казваш дали от посочения етаж просто се чупи? Щото ако е първото - значи греша, а алгоритъмът, който предложих, е за второто. Не съм много сигурен, че правилно съм разбрал условието, посочих го като уточнение.Ето ти предположения:1. 51-ви---Ако от 51-ви се чупи - следващото ми предположение е 2. 26-ти. ---------Ако от 25-ти се чупи - следващото ми предположение е 3. 13-ти.---------Ако от 25-ти не се чупи - следващото ми предположение е 3. 38-ми.---Ако от 51-ви не се чупи - следващото ми предположение е 2. 76-ти.---------Ако от 76-ти се чупи - следващото ми предположение е 3. 63-ти.---------Ако от 76-ти не се чупи - следващото ми предположение е 3. 88-ми.Ето, спестихме 4 поста, направил съм 3 предположения, с които съм стеснил кръга до 13 етажа. Със следващите 3 предположения ще го стесня до 2-3 етажа, ако през това време не го уцеля.
Коментар
-
ogi28b написа:Ето ти предположения:1. 51-ви---Ако от 51-ви се чупи - следващото ми предположение е 2. 26-ти. ....A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Да, браво! И аз тази я бях намислил първоначално, а после се сетих и за други.За ейцата: пускам първото от 2 етаж. Ако остане здраво - качвам се два етажа нагоре - на 4-ти. Ако пак е здраво - още два етажа и така докато от някой четен етаж се счупи. Където се счупи - слизам един етаж надолу и от там хвърлям второто ейце...Междувременно се сетих за един виц и може да мине като закачка:Кое е това животно, което в гората върви на два крака, а в полето - на три?
Коментар
-
ogi28b написа:Да, браво! И аз тази я бях намислил първоначално, а после се сетих и за други.За ейцата: пускам първото от 2 етаж. Ако остане здраво - качвам се два етажа нагоре - на 4-ти. Ако пак е здраво - още два етажа и така докато от някой четен етаж се счупи. Където се счупи - слизам един етаж надолу и от там хвърлям второто ейце...Междувременно се сетих за един виц и може да мине като закачка:Кое е това животно, което в гората върви на два крака, а в полето - на три?A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
Хвърчило се издигнало на височина 100 метра и после започнало да пада. Всяка минута слизало с по 10 метра надолу. След колко минути хвърчилото ще е на 20 метра над земята?Отговора е ясно, че е 8, но как да стигне до него дете във втри клас?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Хвърчило се издигнало на височина 100 метра и после започнало да пада. Всяка минута слизало с по 10 метра надолу. След колко минути хвърчилото ще е на 20 метра над земята?Отговора е ясно, че е 8, но как да стигне до него дете във втри клас?
Коментар
-
Те т’ва е, че не може да се използва умножаване, делене и скоби.Manowar - Татко
Коментар
-
fihi написа:Те т’ва е, че не може да се използва умножаване, делене и скоби."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:fihi написа:Те т’ва е, че не може да се използва умножаване, делене и скоби.Manowar - Татко
Коментар
-
Картинка 1: Всеки е играл на играта, при която трябва да се свържат 9 точки с 4 прави линии, като условието е това да стане без да се вдига моливът от листа. Картинка 2: Свържете 12-те точки с 5 прави линии, при същото условие - да не се вдига моливът от листа, но освен това - трябва да завършите там, откъдето сте започнали.По принцип времето за решаване е 30 минути.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар