cveteca написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задачки -закачки
Collapse
X
-
-
Оги, брато ... аз нямам някакви нужди да се доказвам пред някого ... аз си ги решавам за мен си. Ако някой не е разбрал и иска да му обяснявам, ще му обяснявам ... А ако видя, че някой не иска да разбере ... даже няма и повече да му обяснявам ...Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
Моля да не ме наричашIchkin написа:брато ...
Коментар
-
Ай ся земете са скарайте, после са сбийте, че е по-тихичко.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Ето и една елементарна от мен.Имаме квадратно езеро, на четирите ъгъла на което има по едно дърво.Как да уголемим езерото 2 пъти като дърветата останат непокътнати и езерото да запази формата си.П.С. Задачката е от учебник за трети клас.
Коментар
-
Отговарям на химическия въпрос на Оги:>Другият елемент от Менделеевата таблица,който е в течно агрегатно състояние при стайна температура е бромът.Има още 4 елемента,които са течни в диапазона 25-40 градуса,но това не е стайна температура,а и не ги помня всичките.<I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
peho написа:fihi написа:Ето и една елементарна от мен.Имаме квадратно езеро, на четирите ъгъла на което има по едно дърво.Как да уголемим езерото 2 пъти като дърветата останат непокътнати и езерото да запази формата си.П.С. Задачката е от учебник за трети клас.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
peho написа:fihi написа:Виж, който го е минал скоро материала как знае. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42Fiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
-
peho написа:fihi написа:Виж, който го е минал скоро материала как знае. Yellow_Flash_Colorz_PDT_42I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
peho написа:fihi написа:Ето и една елементарна от мен.Имаме квадратно езеро, на четирите ъгъла на което има по едно дърво.Как да уголемим езерото 2 пъти като дърветата останат непокътнати и езерото да запази формата си.П.С. Задачката е от учебник за трети клас.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
А между другото докато се рових в "Енциклопедичен речник на младия химик" да видя брома ли беше течен,ми попадна една статия за скъпоценните камъни и познайте:рубин и сапфир са с един и същ химичен състав.Все корунд,но с различни физични примеси,определящи цвета.Та за какво точно спорихме ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар