Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задачки -закачки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Irka_fihi написа:
    и от къде знае, че са два рубина>Поздрави fihi
    Ами и аз това опитвам да обясня че е грешката в отговора - евентуално са два, защото онзи питал втори път ! Егати заключението. Но е грешно !

Коментар

OTTFFSSEN -> Т - сигурно щях да се сетя утре следобед към привечер вдругиден в петък другата седмица.

Коментар

Виж за четвъртия какво ще кажеш,щото аз там спрях пак.
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

ogi28b написа:
          OTTFFSSEN -> Т - сигурно щях да се сетя утре следобед към привечер вдругиден в петък другата седмица.
          Много зависи от каква гледна точна ще погледнеш на задачата.Аз примерно първоначално се опитах да правя размествания в буквите и нищо не стана разбира се.След това честно казано изведнъж ми хрумна че това са числата.То май с повечето логически задачи е така.Просто изведнъж те удря в главата отговроа.като Нютон с ябълката Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 (нали се сещате...)
          Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!

Фиат Браво:1,6V 103hp 1996

Коментар

ogi28b написа:
            Irka_fihi написа:
            Ами и аз това опитвам да обясня че е грешката в отговора - евентуално са два, защото онзи питал втори път ! Егати заключението. Но е грешно !
            Вижте са ... Той не казва, че са ... той е видял 5 ... просто разсъждава какъв е начина да се докаже нещо ... това е единствената вероятност в момента да се знае със сигурност някаква бройка при някакви обстоятелства ... ако обстоятелствата не пасват - не е истина ...
            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

avvasilev написа:
              Виж за четвъртия какво ще кажеш,щото аз там спрях пак.
              кой беше 4-тият?

Коментар

Четвъртия какъв е ? Не ми е направил впечатление да е нещо трудно ? Сега съм на 8-мо ниво, и помагам на един математик, и гледам като пре****ло добиче:8809=67111=0..................2581=? И защо ако може да ми разясните?

Коментар

ogi28b написа:
                  Четвъртия какъв е ? Не ми е направил впечатление да е нещо трудно ? Сега съм на 8-мо ниво, и помагам на един математик, и гледам като пре****ло добиче:8809=67111=0..................2581=? И защо ако може да ми разясните?
                  Брой кръгчетата в числата :P

Коментар

еееегати.... мислих си неква подобна щуротия, ама чак пък самите кръгчета вътре.... ама то си пише де - дете го решавало с лекота, значи е няква детска история.Въвеждам праавило, видях го в един друг форум - всеки който пише отговор , да го пише с БЯЛ цвят на текста, за да се скрие, и да се вижда с маркиране: пример:Колко е две плюс две по три ? Отговор: -> осем <-Това е за да може да се напише отговор, и който не иска - да не го вижда, а да помисли.

Коментар

Ко праим на това пристанище на петия?

Коментар

Пита те "Какво е това което хвърляш когато ти трябва, и прибираш когато нямаш нужда от него?"Отговор -> КОТВА ( За задачата "anchor" ) <-

Коментар

naskobg написа:
                          Ко праим на това пристанище на петия?
                          Метаме котва
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Мамка му

Коментар

ogi28b написа:
                              Irka_fihi написа:
                              Аз нямам какво да кажа повече. Заключението си е напълно логично, трябва да се вникне в нещата.
                              Allergic To The Counterfeit

Коментар

Искаш да кажеш , че щом пита два пъти, значи има поне 2 рубина?! И щом пита 3 пъти, значи има поне 3 ?! Ами знаеш ли че ако никой никога не стане, той ще си пита до другия вторник. Както казах - утре ще разкрия на автора къде точно се допуска много елементарна грешка, която сте приели като даденост, а то не е . А именно - че щом продължава да пита - значи има повече рубини. Разбираш ли какво имам предвид? Вие смятате, че щом пита втори път - значи има 2 рубина, значи който е видял 1:10 - ще стане. Да, това е така. Ще стане. Но е грешно предишното схващане, че щом пита втори път, значи не е 1 рубин Просто си представи задачата с 0 или с един рубин, или дори с 2. И тогава веднага ще ти се изясни къде е грешката. Ако е с нула рубина - то никой няма да стане, защото всички ще са видели 0:11. Това не пречи на президента да пита втори път , нали ? И пак да ги покани. По вашата логика - ако сложи 12 сапфира, и пита веднъж, то следва че всеки ще разсъждава, така, че щом моли да станат тези с рубини - значи има поне един рубин, и понеже никой не е видял да слагат рубини на другите - всеки ще мисли че е при него. И 12 съветника ще наскачат като зайци Сега съм на книгите с червея, и не мога да разбера защо 7 не е правилен отговор ?

Коментар

Working...
                                X