Дорро утро.Хайде една от мен.Един човек си вървял и видял едно ябълково дърво на което имало ябълки. Качил се на него и нито брал ябълки, нито ял ябълки, но когато слязъл от него на дървото нямало нито една ябълка.
Прав си, че е 0, но на тези карти не се вижда добре.По-добре се вижда на тази: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Gr...Източна Тракия е дадена на Гърция от мирния договор от Севър през 1920 и е върната на Турция от Лозанския мирен договор през 1923.П.П. Пуснах го като въпросче, защото самия аз бях изумен. Никога не съм и предполагал, че е имало моменти в най-новата ни история, през които България и Турция не са имали обща граница.
Дорро утро.Хайде една от мен.Един човек си вървял и видял едно ябълково дърво на което имало ябълки. Качил се на него и нито брал ябълки, нито ял ябълки, но когато слязъл от него на дървото нямало нито една ябълка.
Осъдили един крадец на смърт, тогава султана вязъл в съда и за да се покаже колко е благороден казал. - Утре сутринта ще напиша на едно листче "Да бъде обесен", а на друго листче "Да живее". Ти ще избереш сам едно от тях и такава ще бъде съдбата ти. Затворили крадеца в килията. През ноща дошъл един от надзирателите и му казал, че султана е много подъл и лукав и ще напише и на двете листчета "Да бъде обесен". Крадеца много се ядосал на лъжливия султан и седнал да мисли как да остане жив. На сутринта той излязъл весел от килията и тръгнал спокойно към жребия. КАКВО Е ИЗМИСЛИЛ КРАДЕЦЪТ
горе-долу и двамата познахте Понеже възможностите за пред хората на султана само 2- или да умре, или да живее, то ако си избере листче и го скъса, може да накара султана да отвори другото и така ще се разбере съдбата му-в случая логично като пише да се обеси, значи другото листче е-да живее
Одрусал е дървото ?
Не. :D
Е, то тук може да има много верни отговори, като на колегата.Може да се е качил и да си е стоял, а друг да ги е обрал през това време.То е ясно, че и това явно не е отговора ама....
Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Одрусал е дървото ?
Не. :D
Е, то тук може да има много верни отговори, като на колегата.Може да се е качил и да си е стоял, а друг да ги е обрал през това време.То е ясно, че и това явно не е отговора ама....
Имало е две ябълки - една е изял, една е набрал. Не е ял ябълкИ и не е брал ябълкИ.
Коментар