Гражданска скача с 50-60 % от догодина съобщи вчера Insurance.bg.Винетките-също но сега се обсъждало с колко.Ще има и удар с данъците във връзка с Евро1,2,3,4.Да не говорим за горивата,паркирането в центъра,такса за преминаване през него и т.н.Преди два дена една отговорна личност се изказа цинично:абе трябва да поразредиме движението в столицата.Къде отиваме???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гражданска скача с 50-60 %.........
Collapse
X
-
е те затова аз си правя ГО от септември до септември... тази година ми е на 120 пари...за минетките се говореше че ще се вдигат с 10% уж...тук в Бургас като слушам кмета и неговите мераци да научи хората да ходят на работа с градския транспорт, като направи целия център синя зона със солени такси за паркиране направо ми настръхва косъма....Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
bubachko
Аз пък виждам идеална възможност накрая да вдигна колата на трупчета и тея пари за винетки, ГО и гориво дето ще вкарам за година, да ги вложа в един сносен ремонт... Нови амортисьорчета, тампони на ДВГ, кит, боя... Така и така не я карам много. Че са само я карам кат крадена и за последните 2 години освен реновацията на салона и тук-там по някой чарк закупен не съм я пипвал, кат крадена се кара... Всяко зло за добро, кой знае, след един пропуснат сезон мое да иде и по-добро време. Мое да махнат таксите, както съм на газ, мое да пооправят пътищата, мое и да паднат цените... Но при всяко положение ще съм с по-красива кола по друмищата
Коментар
-
Да скача ако ще и с 3000 % пак ще карам напук на тъпите застрахователи !!!!! Искат да гълтат ама като трябва да дават ... то ужас става.... Били на загуба ... ми да смятат малко !!!! Аз ко съм виновен !!!!!! Пък като не могат да смятат глупаците и не искат да са на загуба .... ми да станат зидаро-мазачи ве ......
Коментар
-
Според мен причините за увеличението са 2 :1.Пътищата ни са 1во качество !2.Заплатите са толкова високи че увеличението няма да се усети !Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
van_dal написа:Хората сами казват, че в България идват и ще идват много нови застрахователни фирми и брокерски къщи и защо мислите? А нашите супералчни застрахователи се оплакват постоянно, че били на загубаA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
van_dal написа:Хората сами казват, че в България идват и ще идват много нови застрахователни фирми и брокерски къщи и защо мислите? А нашите супералчни застрахователи се оплакват постоянно, че били на загубаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
BO написа:van_dal написа:Хората сами казват, че в България идват и ще идват много нови застрахователни фирми и брокерски къщи и защо мислите? А нашите супералчни застрахователи се оплакват постоянно, че били на загубаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар