Бихте ли ми препоръчали безжични мишка и клавиатура работещи на 2.4GHz? Предпочитам такъв тип, защото по-евтините работещи на 27MHz имат слаб обхват, а на мен ми трябва да работят добре на разстояние 2-5 метра. Харесах си един модел на Logitech, но струва 160лв. и се надявам да мина с нещо по-евтино, но работещо добре.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безжични мишка и клавиатура?
Collapse
X
-
Няма по-евтино, работещо добре. Има един модел на Logitech, който е bluetooth - преркасно работи, но никак не е евтин. Мисля в Техномаркет съм мяркал и един комплект на Belkin, който също е блуту - провери. A4Tech са евтина алтернатива, но ... определено не са за човек с изисквания, а и обхвата е максимум 2 метра.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
-
bubachko
Абе хора, винаги съм се чудил - какво правите толко далеко от компа?! Аз в нас съм на 17’’ (най-малкия до който имам редовен досег) и като се облегна на стола и почва да ме мъчи недоскив, па камоли да се отдалеча повече, па да не говорим за 5 метра! Освен ако нямаш някоя 52’’ плазма, която да я ползваш за монитор... Просто питам, не се заяждам
Коментар
-
Аз съм с някакъв модел на Delix, който беше като подарък към кутията. И клавиатурата и мишката ловят на ~4-5 метра, като условието при такова разстояние е да има "пряка видимост" с приемникът. Аз бях доста предубеден относно издържливостта на тази марка, но като гледам сина ми как издевателства над мишката и клавиатурата... Иначе, ако разполагаш със финанси - твърдо Лоджитек!Ако се интересуваш мога да погледна точния моделAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Твърдо Logitech. Ползал съм А4 - не става, сега съм с Gigabyte за около 50 лв - клавиатурата е ОК, мишката не става. За монитор ползвам 32" LCD и го гледам от около 2-3 м, приемника съм го закарал на около 1 м от масата където са клавира и мишката. Клавиатурата работи добре до около 2 м, мишката над метър не хваща.Тествал съм Logitech за около 100 лв и в рамките на стаята работят чудесно. Определено ще си купя Logitech.Fiat Bravo Dynamic 1.9 Multijet '08, Mercedes A170 CDI '02
Suzuki SX4 1.9 DDIS '09, powered by FIAT
Ex: Marea 2.4 JTD 2000
Ex: Brava 1.6 1997
Ex: Puntо 1.1 1994
Коментар
-
Твърдо Logitech, ако е с блутуут е още по-добреAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
bubachko написа:Абе хора, винаги съм се чудил - какво правите толко далеко от компа?! Аз в нас съм на 17’’ (най-малкия до който имам редовен досег) и като се облегна на стола и почва да ме мъчи недоскив, па камоли да се отдалеча повече, па да не говорим за 5 метра! Освен ако нямаш някоя 52’’ плазма, която да я ползваш за монитор... Просто питам, не се заяждамFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Понеже гледам, че се пишат хвалби за Logitech, та да споделя опит. Никога досега не съм успявал да подкарам нормално софтуера на Logitech - това важи както за няколкото жични мишки (в крайна сметка на тях им качвам друг драйвер), така и за блутут комплекта клавиатура + мишка (Logitech Elite клавиатура, MX900 мишка - някакъв Cordless Desktop се водеше, ама не помня точно модела). Като обхват не съм имал проблем (ама и на повече от 5 м не съм ходил де - би трябвало да хвърля докъм 10, нали е блутут). Честно казано, ако сега трябваше да купувам, едва ли бих дал толкова пари...Бих ти предложил алтернативен вариант - купи си само мишка Logitech ( ) - например Logitech V470. По мъгляви спомени беше 30 и няколко лева. Хубавото й е, че има ключе, с което можеш ръчно да изключваш захранването. Освен това е с AA батерии, въпреки малките размери (водят я за лаптоп). Тя, Kuku, може и да изкарва 2 седмици с едно зареждане (акумулаторни, разбира се, иначе няма смогване). Но другата (MX900) със сигурност не деяни и седмица (с 2 AA батерии х 2600 mAh!).ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Аз имах преди време безжични мишка и клавиатура и бях много доволен, но не помня марката... Помня само, че бяха около 40-50лв... бяха с инфраред и хващаха от другия край на стаята - може би 4-5м. Нужни са и акумулаторни батерии, защото свършват за около 7 до 10 дни. Така че не е задължително да са Логитех за един билюк пари...M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Pecho написа:Бих ти предложил алтернативен вариант - купи си само мишка Logitech...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Хубавото на блутут варианта е, че не си длъжен да ползваш приемника от производителя на мишката/клавиатурата. Ако го видиш какво представлява този в моя комплект... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 (комбиниран е със зарядното за мишката). За стационарен компютър става, ама за лаптоп е абсурд. Да не говорим, че с него можеш да вържеш самоex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
u_bo
М$ не са заподценяванеза 50 лв. е - Клавиатура OEM Wrls Optical Dsktp 700 V2.0 Win USB Engкомплектче, но май не е на 2.4 и е до 3,5 метра.но виж - TRUST Wireless Laser Deskset DS-4400Dза 60 лв. си е комплекта а е на 2.4въпреки че ми допадат интегрираните катоTRUST Vista Remote Keyboard KB-2950 - на 2.4 , но си е 110 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар