Esper написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безжични мишка и клавиатура?
Collapse
X
-
Vladim написа:Ми... никакъв зор нямам, а пък и комплекът, който купя ще е при всички случай с по-кофти мишка от твоите замислени... :DКарай, нали знаеш разликата между децата и възрастните?Цената на играчките им
В темата от hardwarebg някъде някой спомена с огорчение, че вече има и по-скъпа мишка от техните (MX Revolution ) - става въпрос за MX Air - модела за който говореше jenshen73.Стана ми забавно - колко ли време ще имам от момента в който почна да я ползвам ( размахвам ) сред хора и момента в който ще дойдат санитарите?Онези яките, дето обикновено са по двама
BTW и ти би могъл да избиеш рибата с нещо ТАКОВА
Колега ползва подобна - жична обаче.Но е също толкова дефектна.Веднъж се наложи да напиша нещо от неговата клавиатура.На косъм бях най-малкото да си изкълча пръст...С GSM клавиатура съм много по-бърз и оперативен.Обаче е ефектна... Всеки се чуди няма ли по-лесен начин да ти размине ако чак толкова ти се е приработило :D
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:...BTW и ти би могъл да избиеш рибата с нещо ТАКОВА...
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Развитие по темата от мен - дилемата приключиВсички снимки в пълен размер - ТУК.Благодаря на Светльо и Пешо - определено ми бяха от полза мненията им!
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар