Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Безжични мишка и клавиатура?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

http://www.logitech.com/index.cfm/ke...4&cl=roeu,enЕ тва чудо вече 3та година ме кара не е мръднало. Като изключим единия счупен "повдигач" на клавиатурата, който незнайно как го открих счупен.
    Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

Коментар

На това съм хвърлил око...http://www.logitech.com/index.cfm/ke...140&cl=roeu,en
      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
        На това съм хвърлил око...http://www.logitech.com/index.cfm/ke...140&cl=roeu,en
        Не знам за какво ти трябва (дали нещо по-специално търсиш), но за половината пари преди година си взех това на Logitech:http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1162Много съм доволна - работи прекрасно и нямам никакви забележки. А и батерийте съм ги зареждала само 2-3 пъти до сега

Коментар

maiska написа:
          Не знам за какво ти трябва (дали нещо по-специално търсиш), но за половината пари преди година си взех това на Logitech:http://jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1162Много съм доволна - работи прекрасно и нямам никакви забележки. А и батерийте съм ги зареждала само 2-3 пъти до сега
          Мерси за мнението, загледах се и в този модел, дори в някои от големите маркети бе в промоция под тази цена. Още съм в колебание и нямам зор всъщност

Коментар

Актуална тема и за мен, само че аз за разлика от Vladim имам интерес само към плъха...Естествено Logitech - винаги съм ползвал само такива животни.Гледам Пешо ги разбира тези безжичните та ще помоля за съвет ако Vladim няма нещо против:V470или VX RevolutionКато ергономия и като автономност...
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Коментар

Esper написа:
                ...Гледам Пешо ги разбира тези безжичните та ще помоля за съвет ако Vladim няма нещо против:...
                Аре са, чак пък да ги разбирам... Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Но понеже питаш: от двете, които си посочил, съм ползвал (всъщност още ползвам) V470. Според мен, плюсовете на този модел са:- Bluetooth е (по-голям обхват, не ми заема още един USB порт за отделен приемник)- С 2 бр. АА батерии е- Има ключе за изключване на захранването- Сравнително евтина е- Лазерна еТова последното май е повече маркетингов трик, ама друго си е да кажеш, че мишката ти е лазерна! Минуси:- Малка е - неудобна за
                ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Мерси за обстойното ревю Значи трабва ми за лаптоп основно.По принцип повече ме блазни блутута единствено и само по тази причина.Изобщо и при мен проблема е, че не искам да стърчи.Освен това е за тази машинка а тя има водозащитени тапи на всички портове.При всяко пускане на свалям тапата та да слагам приемника... Малко неудобно.Не ме грабват окото обаче моделите на Logitech със син зъб.V470 нещо не ми харесва единствено като ергономия, въпреки че не съм я пипал.VX Revolution съм я пипал - Мултуидрама е в нашата сграда и нееднокрастно съм въздишал по нея.Дори намерих laptop вариант на VX Revolution - VX Nano с ултра-малък ресивър.Десния е на Nano, левия на нормалния Revolution:При мен обаче дори малкия ресивър не е достатъно малък, че да стои в порта а капачето да е затворено:deadairplane предложи Presenter Mouse 8000 на Microsoft: Изглежда добра и гарантиrано не е по-лоша от logitech.Aма само ако можеше да не пишеше фирмата върху нея Изобщо другата седмица ще ходя на лов.Тези неща трябва да се пипнат - явно не става с гледане, по-истинско е на място.А и по-лесно като претръпнеш веднъж, че ще олекнеш със 150 лева.Някак де ти изглежда толкова абсурдна идеята, че един скапан плъх може да струва толкоз пари П.С: Съвсем неумишлено май затрих пост след моя - извинявам се на този, който забърсах

Коментар

Коментар

Esper написа:
                      ...А и по-лесно като претръпнеш веднъж, че ще олекнеш със 150 лева.Някак де ти изглежда толкова абсурдна идеята, че един скапан плъх може да струва толкоз пари ...
                      Нали го знаеш вица за двамата компютърджии, които си говорели - единият се оплакал на другия, че трябва да купува ново килимче за мишката, че старото се е протрило. В това време минала една баба покрай тях, чула ги и започнала да кълне:
                      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Logitech си държат цена... Но маниата е новата им Air - голяма мания, но цената е ...бр...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Гледах го и това животно...Е чак за такава цена не съм подговтен...И май няма да бъда докато не я направят поне малко многофинкционална - например като и подвикна да ми донесе чехлите :D Другата седмица ще се преборя със себе си и ще се разходя из центъра или по-скоро около Графа.Там има ресет, комелсофт, наблизо е мултидрама и плесио...Трябва си обарване, в тея онлайн шопове не е същото

Коментар

Попаднах да една тема в hardwarebg.com - двама от писалите там ми направиха впечатление с доста обективните си и задълбочени впечатления.Става въпрос за MX Revolution но като цяло съм леко разубеден за Logtitech...При подобна цена, всичките тези компромиси ми се виждат абсолютно неприемливи.Може би вече проблемите със софт-а да са фикснати - писах и там пък да видим.А и пипането на място ще реши окончателно избора.Ако обаче в Plesio откажат да ми ги дадат разопаковани, ще им тегля една майна - цените във виртуалните шопове са доста по-изгодни.SKY Company например вадят много добри цени - Microsoft Presenter Mouse 8000 е с повече от 20лв по-евтина...Vladim, ти какво направи с дилемата? Начуди ли се?

Коментар

Esper написа:
                              ...Vladim, ти какво направи с дилемата? Начуди ли се?
                              Ц... :D

Коментар

Vladim написа:
                                Esper написа:
                                ...Vladim, ти какво направи с дилемата? Начуди ли се?
                                Ц... :D
                                Те това е...Така е най-лесно - да гледаш сеир

Коментар

Working...
                                X