Имам един приятел чужденец, който иска да вземе книжка за категория А у нас.Това си е далавера, тук е 200 пъти по-евтина. Проблеми има обаче.Проблема е, че трябва да се дава диплома. Дипломата пък трябва да мине през министерство на образованието, което отнема...два месеца.Имате ли някакво инфо, ако трябва и на лични, дали може човек да мине по-бързо? Човека трябва да ходи на изпит и да си заминава след 2-3 седмици.Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Категория А за чужденец?
Collapse
X
-
Re: Категория А за чужденец?
GTipo написа:Имам един приятел чужденец, който иска да вземе книжка за категория А у нас.Това си е далавера, тук е 200 пъти по-евтина. Проблеми има обаче.Проблема е, че трябва да се дава диплома. Дипломата пък трябва да мине през министерство на образованието, което отнема...два месеца.Имате ли някакво инфо, ако трябва и на лични, дали може човек да мине по-бързо? Човека трябва да ходи на изпит и да си заминава след 2-3 седмици.Благодаря предварително!fiat coupe 2.0 16V
-
Имам познат украинец, който изкара курсовете тук. Заради дипломата 3 месеца не можа да си вземе книжката... По това време е вече студент в Софиийски университет, където дипломата му за средно образование единствено беше преведена на български език и нямаше никакви проблеми. В КАТ обаче за какво ли не го връщаха, накрая се беше отказал да си я вади...RIP Притежателка на горда Panda RIP
Bravo 1.2 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар