Е аз съм щастлив имам хубава приятелка ,хубава кола добри доходи ,собствено жилище .Какво повече да искам? Е може дете ,но малко по-нататък. Обаче ми става кофти като се сетя в каква държава живея, но все пак неможе всичко да ми идеално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Контра тема на темата:Престанете да оплювате България
Collapse
X
-
[quote="nikki_sixx_74"]И какво й е контрата на темата? Нещо с конфигурациите не се получава, ама нейсе... Ако темата беше " Колеги мъже избройте 10 вида дамски превръзки поименно- едва ли друго щяхте да пишете ама нейсе... ,,Щастието е само мечта, реално е нещастието."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
coupe 2000 написа:Е аз съм щастлив имам хубава приятелка ,хубава кола добри доходи ,собствено жилище .Какво повече да искам? Е може дете ,но малко по-нататък. Обаче ми става кофти като се сетя в каква държава живея, но все пак неможе всичко да ми идеално.She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Пълно щастие няма. Нали се сещате, че има баланс - след щастието - нещастие, и обратно.Въпреки това, при мен поне щастливите моменти засега са повече - т.е. мога да кажа че съм щастлив.Много са ви сладки дечицата, само да ви радват и да ви правят още по-щастливи. И да не забравяте да ощастливявате и майките им (май ще изместя темата към темата на Ники Секса ) !
Коментар
-
Immortal написа:Много са ви сладки дечицата, само да ви радват и да ви правят още по-щастливи. И да не забравяте да ощастливявате и майките им (май ще изместя темата към темата на Ники Секса ) !She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар