Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Контра тема на темата:Престанете да оплювате България

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Контра тема на темата:Престанете да оплювате България

Ясно е ,че се започва един спор с преобладаващо мнозинство по предната тема която пуснах.... Затова нека преконфигурираме и да задам друг въпрос така : -Щастливи ли сте ??? Ей така по принцип??? И защо???
    "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Има ли възможност колегите в критическата да гласуват по-честичко?Казват тогава лесно се менели настроенията...
    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

xexexexe
      "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

Трябва да има и отговор "Понякога". Защото все пак понякога забравям за кочината, в която живеем и ни се води родина Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Да колеги, точния отговор е ’’Понякога’’. Трябваше да има такъв вариянт. Бих искал с ръка на сърцето да кажа да щастлив съм и то много но немога.
          http://vbox7.com/play:1631a342
          http://www.vbox7.com/play:316f1b62
          http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
          http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

!

Според мен понятието щастлив е доста обширно. За някой то се изразява в пари, в коли, абе общо взето е свързано с материалното. Има и други за които е любов на тях им трябва любим човек за да живеят щастливо.Има и хора които нямат нито едно от двете Но пак са щастливи защото примерно са здрави. И в крайна сметка аз мога да кажа да щастлив съм. Не съм богат, и аз си късам Г..а от бачкане, и мене ме изнервят много неща с страната ни Но няма как. Мисля че живота е такъв какъвто си го направиш. Ако се бориш да успееш имаш шанс и ти да се почувстваш щастлив
            EX: Fiat Bravo 1.6 103++hp/ Fiat Coupe 131hp/ AR 156 2.4jtd 1??hp
            Alfa Romeo 147 1.6 16v 2005г. 120hp
            ВАЗ 2107 project. SUZUKI GSXR 600 SRAD
            Не са важни конете в колата, а лимките в главата!!!

Коментар

Аз лично оптрделено винаги съм щастлив. Можеби, защото съм идиот. Имам прекрасна жена, страхотно бебе, кола, стабилна обзаведена къща (нищо, че е квартира), печеля толкова че да успявам понякога и сам да издържам семейството си... По дребните неща като приятели, моментни емоции, импулсни глупости и други няма да споменавам. Те никога не са ми липсвали . Живота ме очука и направи непукист, и ме научи, че щастието се крие в малките неща и способноста да помиш само доброто, а лошото... Него да го забравяш веднага и да се стремиш, колкото и да е лошо винаги да вадиш по нещо полезно и позитивно от него... И така...Та затова, смело мога да заявя, че съм щастлив. И вихаги с усмивка на пук на всичко .

Коментар

Няма пълно щастие, нито пък вечно. А и формулата на щастието още не е измислена. Колегата по-горе се определя..., е той сам го каза (знам, че е майтап :D ), аз пък съм известен с просташкия си вкус и слушам и чалга. Ще ви цитирам нещо от класиката в жанра: "Днеска си баровец, утре отрепка" . Та така за щастието...
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И какво й е контрата на темата? Нещо с конфигурациите не се получава, ама нейсе... По темата - не съм щастлив. Имам две прекрасни деца и секси жена. Имам и хубава кола, но тези неща не ме карат да се чувствам щастлив. За обикновенно ходене до Копринка взех заем от 700 лв. и се върнах с 20. Фактът, че не успявам да докарам доходи с които семейството ми да живее не ден за ден, а да може да си позволяваме поне веднъж годишно някаква 10 дневна почивка, ме съсипва и ме натъжава. Направо ме прави нещастен. В нормална държава, това което работя щеше да се заплаща в много пъти повече... но тук - това не става, и съответно съм нещастен. Имам прекрасни неща...за които доста хора биха ми завидели, и аз съм благодарен на Бог за това.., но аз съм човек които гледа нагоре... и не се успокоява, че имало и по-зле от мене. Таааа, такива ми ти работи...

Коментар

Много съм съгласен с Ники Сикс. Живота в България в един момент се свежда до вкъщи-работа-вкъщи. Не, че не искам примерно за рождения ден на приятелката ми да я заведа в Париж, но не мога, поне за сега. И днес сутринта, хубаво, слънчево утро, вървя си аз да си купя баничка до работа и в една пресечка, една женица от колата вика на един господин с S-класа, защото той беше застанал посредата на пътя, след нейната забележка той и отвърна с "Ама к..во тъпа, кво искаш ма". Еми тъпо ми стана, разбирате ли?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В Бг има много глупави и необразовани хора и страшно много комплексари и няма да се оправи и това ще е и проблема е, че няма дисциплина, нито на пътя между шофьорите, които паркират напреки на улицата и не ги ...,нито по заведенията като се напиеш да ходиш да си легнеш вместо да простееш....има много примери не ми се мисли...
                      --Старата ръжда любов не хваща!--
                      156 sportwagon 1,9 jtd 115
                      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Почти само човечето от снимката ме прави щастлив...
                        Прикачени файлове
                        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                          Почти само човечето от снимката ме прави щастлив...
                          да ти е жива и здрава и нека само радост да ти носи!

Коментар

Човечето е голяма сладурана. Жива и здрава да е

Коментар

Working...
                            X