chapat написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Годишния данък за МПС,колко ви е ?
Collapse
X
-
По този калкулатор http://pariteni.bg/Calcs/5/1ff1de774005f8da18.html ми излизат цели 190 лв. Друго си беше с Уното 20 лв и радиото да свириVW Bora Variant 1.6 16V '01
Коментар
-
на 103 коня в Русе е около 126 лева - като в оригиналния закон - без изменения на местно ниво.Интересно ми е обаче, като не съм плащал за календарната година още от пролетта - мога ли да платя декември без да ми земат лихви? ... някой дали го е правил? От къде да съм сигурен, че шяла годрна колата ще си остане здрава и все така моя, че да предплащам? А и на преглед искат бележки от предходната ...има ли някаква сметка в която мога да си преведа без да плащам за лихвите, пък за лихви ако искат може да се съдим ... у нас законната лихва е незаконна защото закона е сбъркан и текста в него е противоречив (хем "десет пункта надбавка към ОЛП" (5,38+0,10=5,48%) хем "с други думи по формулата ОЛП+10" (5,38%+10,00%=15,38%) ... което е некоректно формулирано от страна на законотвореца и е крайно време някой да ги осъди поне да си оправят текста.Някой плащал ли си е данъка с лихвите или със закъснение без тях?
Коментар
-
Бесен съм поради поредната глупост на община В.Търново.Случаят е следният.Днес колега си регистрирва колата Ауди Б4 2.0 Е 90 к.с. във В.Търново.Чух се по телефона с него и ми предаде ,че катализаторите на автомобилите които заплащат данък там се признават след документ издаден от Технотест които щели да идват на 05.11 в града.Всички други бележки от разни сервизи не се признавали.И в крайна сметка кво правим сега.Бедната смотана община ще кърти пари на наш гръб.Как да се вдигна от Казанлък за да си извадя въпросния документ.То се е видяло ,че обръча се затяга и данъци няма да се плащат докато може да се минава преглед без тях.Оппа сега се замислям обаче защо данъка на Бравото 1,4 защо няма промяна а само на Мареата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
niko_ymn написа:на 103 коня в Русе е около 126 лева - като в оригиналния закон - без изменения на местно ниво.Интересно ми е обаче, като не съм плащал за календарната година още от пролетта - мога ли да платя декември без да ми земат лихви? ... някой дали го е правил? От къде да съм сигурен, че шяла годрна колата ще си остане здрава и все така моя, че да предплащам? А и на преглед искат бележки от предходната ...има ли някаква сметка в която мога да си преведа без да плащам за лихвите, пък за лихви ако искат може да се съдим ... у нас законната лихва е незаконна защото закона е сбъркан и текста в него е противоречив (хем "десет пункта надбавка към ОЛП" (5,38+0,10=5,48%) хем "с други думи по формулата ОЛП+10" (5,38%+10,00%=15,38%) ... което е некоректно формулирано от страна на законотвореца и е крайно време някой да ги осъди поне да си оправят текста.Някой плащал ли си е данъка с лихвите или със закъснение без тях?
Коментар
-
profit
Днес отидох до община Триадица в София да си регистрирам Бравото. За мой ужас служителката любезно ми обясни, че договора за покупка, в който има 10 думи на кръст трябва да бъде преведен от лицензирана преводаческа агенция Живеем в прекрасна страна Yellow_Flash_Colorz_PDT_45
Коментар
-
Така е браточка, трябва и ние да живеем. Сигурно ще ти вземат 10 лв. за превода колегите, така че споко.нека нека и аз да се похваля, вчера платих данъка на зверчето.....120 магарета във Варна са равни на 224лв. ха да ми е честито.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
gamma написа:Аз изобщо не съм си регистрирал колата в данъчното :DFiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
profit
phoenix написа:Така е браточка, трябва и ние да живеем. Сигурно ще ти вземат 10 лв. за превода колегите, така че споко.
Коментар
-
хи хи хи, ти па за 2 лв. разлика си въртял и телефони. Влизаш в първото удобно бюро за преводи и няма да ти струва повече от 10-12лв. за тези 2 лв, си избиваш обикалянето и изгубеното време докато намериш онези с 8лв./стр. Както и да е. Честито... моя данък май е най-висок мам.а му стара, при положение, че ползваме колата само за екскурзии през останалото време стои пред наси за това плащаме 224лв.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар