Здравейте,Някой да знае как стои въпросът с гаранцията, зареждането и т.н на акумулаторите от Практикер, Метро и останалите вериги?До сега си купувах все от един акумулаторджия в Овча купел, човека си ги монтираше заредени и проверени, проверяваше зареждането на алтернатора и си стискахме ръцета. После ако имаше проблем си ходех директно при него, но гледам по веригите са обявили доста добри цени, разлика 30-40% в сравнение с малките търговци, което не е за пренебрегване.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как стои въпроса с гаранция и т.н на акумулаторите от Метро?
Collapse
X
-
Sev написа:има си центрове за проверка в гаранционната картакупуваш, слагаш го и отивашпремерват ти зареждането и я подпечатватLupo - The Monster
Е83 3D
Коментар
-
Аз имах проблем с моя акумулатор на Искра заради незареждащ алтернатор. Отидох в сервиза на представителите на марката да погледнат какъв е проблемът и те го взеха за зареждане за два дни, като ми дадоха друг оборотен. Аз през това време си оправих алтернатора, за да ми важи гаранцията. Не съм го взел от Метро, но процедурата е същата и там. На Искра има магазин и сервиз в една от прекитена Симеон - Българска морава 100. Хората са много точни.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Sev написа:тези неща зависят от производителякварталния ти майстор прави същото, каквото би направил и друг сервиз на маркатасъщо може да се окаже, че кварталния ти майстор е един от оторизираните сервизи :DВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Sev написа:изместваме се от темата, ама започваш да фантазирашосвен това аз как имам карта и не съм юридическо лице?не съм и пълномощник на фирмаВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Sev написа:казах тине е на фирмаа фантазираш, защото до такива ситуации се стига адски рядкотрябва да се натрупат 2-3 неща и то все срещу теб...то ако е така дай да не пазаруваме нищо от Метро, защото ако се развали може да ни изпързалятВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар