Те си знаят за какво Повода е супер радостен.От мен най добри пожелания .....
+ ??Честито и от мен !Да са живи и здрави ivo и z и +...!С най-добри пожелания + !Поздрава ми е малко общ,но все пак не са се похвалили лично !!Веско :D
БЛАГОДАРЯ !!!!Извинете за късния отговор, но тези които са го изживели знаят как е, а тези които не са искренно им го пожелавам да го направят. А ето причината за празника ни /увеличи се фенската маса с още един член!!! /:
Честито и от мен. Италианските коли може да са красиви, но бледнеят пред съвършенството на човешкия ген. Продължавайте да творите красота и да ви радва!
И от мене честито. Да е жива и здрава щерката и да порасне голяма и умна. Ако ви е първо чедо, ще ви е трудно в началото, но може да се успокоявате, че като поотрасне това ще ви се види песен.
Alfa Romeo Giulia 2.0T 280hp TI RWD '17 & Fiat Punto Evo 1.4 77hp '10
ex Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm Q-Tronic '09, ex Fiat Punto 1.2 60hp ELX '00, ex Alfa Romeo 147 1.9 JTDm '05, ex Alfa Romeo 145 1.4 TS 16v '97, ex Fiat Punto 1.1 S '95
Ееееее честито!!!! Много здраве на малката и на майката. А на таткото дупе да му е якоооооо ....... Аз пак съм проспал събитието, но макар и със закъснение още веднъж честито!!!!!!
FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Много благодаря на всички споделил нашата семейна радост .... както на тези писали в темата, така и на тези само видели я ....Надявам се до 2-3 дни да си прибера жените удома защото ми липсват вече .....п.п. А с момчетата от Русе в сряда /при условие, че не съм си взел момичетата удома/ ще , но няма да прекаляваме както в събота вечерта /рождения ден на беба/ че имаше а после ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 и Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 а други даже ..... а аз на другия ден ходех Yellow_Flash_Colorz_PDT_11
ЧЕСТИТО!!! Да са живи, здрави и щастливи и малката и родителите и!!! А специално на малката пожелавам целият късмет на тоя свят!!!Е хайде .п.с. И нали си знаете .... Нека Силата да бъде с Вас....
VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар