Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спам от темата "Престанете да оплювате България"

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    rusee написа:
    Няма да споря.Всеки си е прав за него си.Издразни ме сравнението точно с Турция.И идеята на колегата,пуснал тази тема е била този път да НЕ се оплюва България,ама така като гледам туй начинание е невъзможно.Поздрави!
    Знаеш ли, прав си.Само че не аз тръгнах в тази посока, ако четеш внимателно горните постове.Иначе темата е прекрасна, и точно затова ще я изчистя от офтопика и се надявам да не я цапаме повече.Между другото, щеше ли да те издразни, ако вместо Турция бях написал Гърция?За твое сведение, под Гръцко сме били "само" 2 века, а световната история все още помни причината за смъртта на Цар Самуил (сърдечен удар при вида на 18.000 ослепени свои войници от император Васили Втори "Българоубиец")

    Коментар


      #17
      Immortal написа:
      Ей, аз докато напиша горното...Да, хваля Турция, защото въпреки дълбоко вкоренените във всеки Българин предразсъдъци тя е една по-модерна и по-европейска държава от България.Както се казва - иди и виж.А историята я оставете на историците. Историята е за да се поучим от грешките си и грешките на другите. Някои обаче не го разбират така и се започва безкрайното "око за око, зъб за зъб". И докога така?
      She was only a whisky maker but he loved her still.

      Коментар

      Working...
      X