MOYA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спам от темата "Престанете да оплювате България"
Collapse
X
-
Спам от темата "Престанете да оплювате България"
Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.Етикети: –
-
Re: Хора- престанете да оплювате България...
Atanas71 написа:Браво колега все някой трябваше да пусне такава тема .Тъкно писах в друга тема кадето един модератор [опа] ми хвали съвсем открито Турция и се срамувал вече че е Българин . СРАМОТА господин модераторТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
-
Писах в една друга тема, че отдавна не се гордея, че съм Българин и тук ще го повторя. Причините за това всеки вижда около себе си. Обичам си родината, обичам си страната, земята в която съм се родил... Обичам всичките си приятели, въпреки че много малко от тях останаха в България. Обичам всички вас, колеги от форума.Обаче държавата България вече не я обичам. А държавата я правят хората в нея.И ако политиците са една шепа, то хората които ги избират са милиони. За мен СЕГАШНИЯТ целокупен Български народ е едно стадо овце. Който иска (и може) - нека ме обори.Ето и доказателство за това в думите на колегата по-горе:"... народ преглъщащ обиди и огорчения стоически държащ се прав, когато му дърпат въздуха от дробовете...............Време е да вкараме малко позитивизъм. "Знаете ли колко дълго бях позитивно настроен?!?Който ме познава лично знае, че съм сравнително интелигентен човек и съм от поколението, от което най-голяма част емигрираха навън през 90-те.Имах прекрасната възможност да избягам и аз, но останах именно поради оптимистичните ми виждания за България.УВИ, те не се сбъднаха.
Коментар
-
Ей, аз докато напиша горното...Да, хваля Турция, защото въпреки дълбоко вкоренените във всеки Българин предразсъдъци тя е една по-модерна и по-европейска държава от България.Както се казва - иди и виж.А историята я оставете на историците. Историята е за да се поучим от грешките си и грешките на другите. Някои обаче не го разбират така и се започва безкрайното "око за око, зъб за зъб". И докога така?
Коментар
-
nikki_sixx написа:Atanas71 написа:Браво колега все някой трябваше да пусне такава тема .Тъкно писах в друга тема кадето един модератор [опа] ми хвали съвсем открито Турция и се срамувал вече че е Българин . СРАМОТА господин модераторФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Immortal Две думи за това твое изречение : -"За мен СЕГАШНИЯТ целокупен Български народ е едно стадо овце. Който иска (и може) - нека ме обори. " Стадото овце веднъж захапа вълка за гърлото -И според мен е въпрос на време повторното подпалване на парламента Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 = Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 = Yellow_Flash_Colorz_PDT_46 = = = ="Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Atanas71 написа:Колега след като ти не успяваш да намериш такива причини как да ти кажа азТаралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Immortal написа:Аз ненапразно съм удебелил думичката СЕГАШЕН.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Immortal написа:Ей, аз докато напиша горното...Да, хваля Турция, защото въпреки дълбоко вкоренените във всеки Българин предразсъдъци тя е една по-модерна и по-европейска държава от България.Както се казва - иди и виж.А историята я оставете на историците. Историята е за да се поучим от грешките си и грешките на другите. Някои обаче не го разбират така и се започва безкрайното "око за око, зъб за зъб". И докога така?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
westdogg написа:Аз мн си обичам България и искам винаги да си живея тук. Харесва ми свободата да правиш каквото си искаш , нощния живот и още мн неща които ги няма в чужбина. Тези които я мразят са хора които не са успяли и не знаят как да успеят. Има ли човек пари, не виждам какво може да не му харесва тук. И най-вече харесвам купонджииския дух на българския народ и на първо място - българските жени.
Коментар
-
Immortal написа:Ей, аз докато напиша горното...Да, хваля Турция, защото въпреки дълбоко вкоренените във всеки Българин предразсъдъци тя е една по-модерна и по-европейска държава от България.Както се казва - иди и виж.А историята я оставете на историците. Историята е за да се поучим от грешките си и грешките на другите. Някои обаче не го разбират така и се започва безкрайното "око за око, зъб за зъб". И докога така?
Коментар
-
Atanas71 написа:Immortal написа:Ей, аз докато напиша горното...Да, хваля Турция, защото въпреки дълбоко вкоренените във всеки Българин предразсъдъци тя е една по-модерна и по-европейска държава от България.Както се казва - иди и виж.А историята я оставете на историците. Историята е за да се поучим от грешките си и грешките на другите. Някои обаче не го разбират така и се започва безкрайното "око за око, зъб за зъб". И докога така?
Коментар
-
rusee написа:Immortal написа:Ей, аз докато напиша горното...Да, хваля Турция, защото въпреки дълбоко вкоренените във всеки Българин предразсъдъци тя е една по-модерна и по-европейска държава от България.Както се казва - иди и виж.А историята я оставете на историците. Историята е за да се поучим от грешките си и грешките на другите. Някои обаче не го разбират така и се започва безкрайното "око за око, зъб за зъб". И докога така?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар