Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Престанете да оплювате България или ЗАЩО ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

MOYA написа:
    Neosi написа:
    Да си кажа скромното мнение...И така...лично мен ме е срам, че съм Българин защото:
    Благодаря Neosi.
    За нищо...Прекрасно разбирам замисъла на темата ти, но няма какво позитивно да напиша...а много, ама много ми се иска да можех братко.
    Brava 1.6 16v ELX 2001г.
    Punto М2 1.2 SX 2000г.
    МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
      1. С това, че във Франция един див алжирец, който не познава часовника е "бял човек", докато полицията едвам се справя с нашите цигани под мостовете на Сена?. 2. С това, че в Италия, единствените просяци и джебчии, които видях бяха наши помаци и цигани?. 3. С това, че на една бензиностанция в Унгария, от един търговищки бус се изсипаха около 12 цигани, и ядоха кренвирши с обелките до колонките с бензин??? (Полицията ги прибра за секунди).
      Напълно те разбирам, но имам някои коментари по горните точки1. Във Франция има много нашенски цигани под мостовете на Сена, но преобладават румънските Аз пък се кефя, щото нека да видят на запад как се интегрират тези боклуци, заради които ни скъсаха гъза от преследване. Нека видят как се живее с мангали... Да им дадат апартаменти, да ги учат на френски, да им намерят високоплатена и квалифицирана работа като могат - абе, въобще, да видят как се превъзпитава мангал... 2. Същото като горното, само че да ги учат на италиански 3. Полицията кого прибра - циганите или обелките?
      She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

Ако не беше жалко и тъжно, наистина щеше да е смешно.
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Аз всъщност съм доста сериозен зад смеха. Мангалите са ми слабото място - нещо като shortcut да изпадна в амок
          She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
            Аз всъщност съм доста сериозен зад смеха. Мангалите са ми слабото място - нещо като shortcut да изпадна в амок
            И на мен са ми слабо място, ама...това е....М..ка им.!
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Някои са много обидчиви ОК, ще се поправя, за да няма обидени. Много ми харесва София. Направо я обожавам. Ама предпочитам да я гледам по телевизията Иначе NEOSI ми е прочел мислите.

Коментар

Neosi така точно е описал 1 към 1 как стоят нещата с нашата държава, че няма как да бъде по-добре казано. Всичко написано от него е 100% истина. Който не е съгласен, или е сляп, или се прави на такъв.
                The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Neosi написа:
                  Имат ни за втора ръка хора (и с право!!!! - не можеш да им се сърдиш). С какво да се гордея пичове?
                  Виж сега, ще имаш качества, които са за уважение и ще ти пука от някой дето те има за втора ръка човек?! Не говори такива работи, и навън е пълно с неграмотници. Защо е нужно да се гордееш или да се срамуваш, живей си спокойно, както го правят много европейци и това е. Че даже Бербо като намъкна последните два гола не видях да се е възгордял, играе си скромно момчето и напълно съзнава какво е, но не се перчи, едва ли има и за какво да се срамува, че е е българин.
                  Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Neosi написа:
                    gantcho написа:
                    И на мен са ми слабо място, ама...това е....М..ка им.!
                    Знам ви вас. Добре че съм аз да ви балансирам расизма
                    like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Working...
                    X