MOYA що не се поуспокоиш малко.Нямало земетресения, торнадо, вулкани... не че си прав за земетресенията де...Че ние, Българите каква заслуга имаме за това? Сигурно сме измислили начин да ги неутрализираме, а?Защо не споменеш и за бацила на киселото мляко? Много хора се гордеят с това - с един бацил?!?!? Да не говорим, че си противоречиш - хем казваш, че България, това са хората: Всичко останало са ХОРАТА в България ( хващате ли ми мисълта?)хем България, това не са хората: Какво общо има страната България със всички извращения и прости тъпизми ,който стават ВЪТРЕ В НЕЯ??????Та нали хората правят всичко това вътре в нея?Били сме търпелив народ. Е и? Това хубаво ли е?Парижани са нетърпелив народ - все вдигат въстания. от има-няма 7 века основно с това се занимават. И предполагам им е зле? Дори само заради факта, че когато идва на власт Наполеон III ( мисля той беше ) прави булевардите в центъра широки - за да не могат парижани да правят барикади и да се придвижва лесно войската, сега парижани имат хубави, широки булеварди... Елементарен пример, но се замисли малко над него.Защо си мислиш, че гърците, турците, румънците си нямат приятели? Аман от криворазран патриотизъм.По твоята логира японците не бива да са патриоти защото имат земетресения, американците - заради торнадото, бразилците заради жегата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Престанете да оплювате България или ЗАЩО ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ
Collapse
X
-
Нека всеки да напише защо я обича тая страна - наситих се на теми от рода на "защо всички я мразят"Нека всеки да напише защо я обича тая страна - наситих се на теми от рода на "защо всички я мразят"Нека всеки да напише защо я обича тая страна - наситих се на теми от рода на "защо всички я мразят"Нека всеки да напише защо я обича тая страна - наситих се на теми от рода на "защо всички я мразят" тези редове виждате ли ги???????????????????????????????????????????????? ???????? Е сега как да не се ядосвам, като пиша това : Нека всеки да напише защо я обича тая страна - наситих се на теми от рода на "защо всички я мразят"И всички започват да пишат все едно съм ги питал дали задника им пее ,като Арета Франклин..."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Е, ако се придържаме строго към изискването ти... то значи, че ще се разпишат 2-ма, 3-ма и темата ти отива в забвение. В този смисъл... трябва дори да си благодарен, че ти я побутваме напред! Освен това... прави ли ти впечатление, че хората не обичат тази държава? Защо искаш да пишат за нещо което не изпитват?
Коментар
-
Да бе верно ако искаш да пишем колко ни харесва тук, много бързо ще се изчерпи темата. Какво да му харесваш на тоя кенеф? Всеки, който е ходил в Европа и не само знае, за какво става въпрос. Само като видиш разсипания боклук в центъра на столицата тук и ти е ясно за какво става въпрос. Вчера колежката ми се върна от пътуване до Швейцария, Франция, Германия. Каза, че се е депресирала като е видяла как и в какви условия живеят хората, каква мизерия е при нас. Само, който не е ходил тук-там може да каже, че тука е "райско кътче".The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Да бе верно ако искаш да пишем колко ни харесва тук, много бързо ще се изчерпи темата. Какво да му харесваш на тоя кенеф? Всеки, който е ходил в Европа и не само знае, за какво става въпрос. Само като видиш разсипания боклук в центъра на столицата тук и ти е ясно за какво става въпрос. Вчера колежката ми се върна от пътуване до Швейцария, Франция, Германия. Каза, че се е депресирала като е видяла как и в какви условия живеят хората, каква мизерия е при нас. Само, който не е ходил тук-там може да каже, че тука е "райско кътче".
Коментар
-
style34 написа:Да бе верно ако искаш да пишем колко ни харесва тук, много бързо ще се изчерпи темата. Какво да му харесваш на тоя кенеф? Всеки, който е ходил в Европа и не само знае, за какво става въпрос. Само като видиш разсипания боклук в центъра на столицата тук и ти е ясно за какво става въпрос. Вчера колежката ми се върна от пътуване до Швейцария, Франция, Германия. Каза, че се е депресирала като е видяла как и в какви условия живеят хората, каква мизерия е при нас. Само, който не е ходил тук-там може да каже, че тука е "райско кътче"."Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"
Коментар
-
Бе ние уважаваме темата ти, пич, но помисли - ако всеки само се прехласва от България, дали ще е много интересно? Нали трябва да има някаква интрига и спор :D В този ред от мисли и аз съм на мнение, че България и особено ние, Българите, на заслужаваме много обич и похвали!!! Преди 4 дена се върнах от Турция и... другото го е писал колегата Immortal в спама... Със съжаление осъзнах, че сме гадни, алчни, завистливи, комплексирани, злобни и недисциплинирани еснафи. И то в сравнение точно с турците...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Еми аз съм живял 4 месеца близо до Лас Вегас, в едно по-малко градче. Еми няма такова спокойствие. Жилищата са едни къщички, които са организирани в нещо като кварталчета, като всяко си има по два басейна и джакузи, барбекю и зелена тревичка, която се поддържа и полива редовно. Нормално е да видиш чисто нови коли, които нощуват със свалени прозорци. Лаптопа, който едно момче си поръча беше оставен от куриера пред вратата. Абе по-добре са си хората от тук.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Аз не мразя България, но не я и обичам. За последните 4-5 години не ми е дала нищо, нито спокойствие, нито сигурност. като изляза навън, независимо в кой град, е кочина - контейнерите и кошчетата не се събират навреме и достатъчно често, хората си хвърлят боклуците където им падне. Независимо дали пазаруваш или трябва да изкараш разни документи, винаги виждаш намръщени хора, никой не се усмихва, нито се опитва да помогне, за което им се плаща. Ей тъй - днес им е гадно, и на клиентите трябва да им е гадно. Държавата е каквато хората в нея си я направят. За съжаление една птичка пролет не прави, ако някой тръгне да глобява за боклуците, които се изхвърлят (както стана в Македония), ще отнесе някой бой. На българинът не му пука, че живее в кочина, а и явно е, че не иска да променя нищо... Държавата упорито стимулира хората да се оправят поединично - едни циганчета редовно замеряха кучето и колата ми с камъни - знаете ли как се оправи проблемът след неуспешните жалби - по стария метод - начукаха им канчето. Днес, като нямах какво да правя, реших да погледна що за човек е тоя Данаил, дето тъй всички го харесват. Очите ми щяха да изскочат - това е човек, който се гордее, че е ял на една маса с Карамански (май тъй му беше името), че почнал бизнес - отворил ресторант и профукал парите за ядене и пиене, бил тарикат, с чувство за хумор.... и това изглежда е идеала на половин България - един неуспял неудачник, за който парите са единствена цел и то с цел да бъдат изядени и изпити. Човек с ужасно чувство за хумор, чиито смешки са с цел да обидят някой, човек, който с удоволствие би направил пари на гърба на някой, точно тоя тип сервитьори, който с удоволствие биха ти лепнали 100% върху сметката без угризения... ей това е идеал, човек, който се харесва... направете си изводите сами... в края на краищата човек на каквото си постели, на това ще легне.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:ele написа:...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
MOYA написа:МОЛЯ МОДЕРАТОРИТЕ ДА ИЗТРИЯТ ТАЗИ ТЕМАВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Еми и аз не виждам причина да се закрива. Сега, че май май никой не я обича - какво да направим. Или поне аз не се сещам за основателна причина да я обикна. Но виж защо не я обичам, до утре мога да пиша.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар