по последните постове.за сигурно пети път ще кажа,че сте напълно прави да ме оплюете.до преди няколко дни и аз бях на максимата "пияните за затвора".точно защото и на мене ми се живее и не искам някой да ме утрепе.е тогава вероятно се чудите как я направих тая простотия.отговор-и аз още немога да си го обясня.обаче ще отречете ли,че има супер много набори,който си имат книжки(независимо,че немогат да карат) и дори без да карат пияни,пак карат по начин присъщ за нас кар...п.п.Спокойно нямам никакво намерение скоро да "сядам да карам" Yellow_Flash_Colorz_PDT_47
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голяма грешка
Collapse
X
-
ele написа:nai7 написа:Всеки е карал като по малък бес книжка така че някой да спрат да се карат на момчето.а от 2 бири абсурд да ти покаже толкова много,мен са ме спирали поне 3-4 пъти на по 2 бири и повече от 0,30 не ми е показало.Той и затова полицая ти е казал няколко пъти да не даваш кръв понеже е знаел че няма да покаже толкова,искали са пари гадовете мръсни.Имам случка във която ходих до Хасково бес книжка със още един приятел и той бес,напушени като магарета 3 пъти ни спираха и само пари искаха.И ние си давахме и продължавах ме това става във 1.00 вечерта колата на друг човек даже и нея не провериха,ами ако носихме наркотици,или ако имаш труп,но няма проблем дай 20 лв и продължавай.
Коментар
-
ljungberg написа:мен пък в събота ме удариха на страшно. Аз бях пил една бира, и ми показа 0.07 Тоя дето ме удари 0.26. Имаше и трета кола в мелето - една жена -0.00.Аз бях станал от пицария точно 1 мин. преди да ме ударят, обаче има една тактика да ти показва по-малко дрегера, няма да я казвам защото не е разумно. Значи аз звъннах на моя застраховател /ДЗИ/. Там имам един приятел. Той ми каза че няма значение че съм 0.07. Щом съм пил- няма значение дали съм с пълно каско както бях, няма значение дали не съм виновен - аз не съм. Каза ми че 1 стотинка никой няма да ми даде щом ми е показал нещо дрегера. А СЕГА ДА ВИ ПИТАМ - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПИЯ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА КАРАМ. Колата ми е тоталка, и добре че им платих на куките да не ми пишат пробата- щото излизах без вина виновен. ИЗВОДА - НЕ КАРАЙ ПИЛ, камо ли без книжка !!!
Коментар
-
Е пич ,ако имаш гсм с интернет на него да си влезнал в сайта на форума и ми да видиш от там гсм-а ми и да те оправим ако можем.А ти като гледам си разумен ще си вземеш поука.И аз съм карал без книжка Иначе пътя от София до Костинброд сега както е чистак бърсак нов си те изкушава да понастъпиш...Те на мен щеше да ми замине книжката за с над 90 като влизах в Кброд на 1вата бензиностанция ,ама с разправии малко ми се размина ,че и без пари. Та ако идвате към кброд се оглеждайте някой дали не ви присветква ,и дори да не ви пак си намалете - на няколко места седят и си дебнат.Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
tomny написа:ljungberg написа:мен пък в събота ме удариха на страшно. Аз бях пил една бира, и ми показа 0.07 Тоя дето ме удари 0.26. Имаше и трета кола в мелето - една жена -0.00.Аз бях станал от пицария точно 1 мин. преди да ме ударят, обаче има една тактика да ти показва по-малко дрегера, няма да я казвам защото не е разумно. Значи аз звъннах на моя застраховател /ДЗИ/. Там имам един приятел. Той ми каза че няма значение че съм 0.07. Щом съм пил- няма значение дали съм с пълно каско както бях, няма значение дали не съм виновен - аз не съм. Каза ми че 1 стотинка никой няма да ми даде щом ми е показал нещо дрегера. А СЕГА ДА ВИ ПИТАМ - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПИЯ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА КАРАМ. Колата ми е тоталка, и добре че им платих на куките да не ми пишат пробата- щото излизах без вина виновен. ИЗВОДА - НЕ КАРАЙ ПИЛ, камо ли без книжка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар