Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма грешка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на една нощ време от първия прочит нещо не ми се вързва... полицая да го води за ръката в болницата за кръвна проба - да бе да... мисля че в срок от 2 часа трябва да дадеш кръвна проба, ако не - счита се за отказал да дадеш...посещавам един женски форум / заедно с Ники сикса ама той не ми знае ника / там често разни тийнове пускат такива теми - като сапунени сериали / викат им пързалки / и късат нервите на булките... и се хилят пред компютъра...да ви кажа честно и туй ми намирисва на пързалка...
    Fiat Punto 1.1-Синята птица
    Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
    Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Че всичкото това е далавера си личи още от самото начало. Ако е истина то момчето си е било пияно . Само му чети писаното . Уж първо само в уличката отстрани на пътя да покара малко , после като излязъл на пътя да покара малко и на него и така дрън ,дрън та пляс.Лошото е, че някой колеги го учат как да си наеме адвокат и хоп дай да го изкараме чист като пиринска вода а куките са виновни ,че са го спряли. Адвокатски далавери само за пари. Ей сега гледах по Нова телевизия как в неделя малкия Маргин е играл мач а големия го е гледал от трибуните. Само до преди няколко месеца адвокатите им твърдяха че са тежко болни с патерици и какво ли не. Адвокатски шашкании.Сега ще ви кажа какво направи сина на мой приятел само в разтояние на няколко месеца пък си правете изводи. Приятеля ми му купи кола Пежо 205 да кара момчето че е студент и без кола не можел . Само след два месеца както са пътували от едно пиянско събиране колата се запалила и изгоря до основи За по сигурно и пожарна викат. Колата отиде за скрап . След десетина дни му купи друга Ситроенче. Пак след пиянска история вече се обръщат с колата но я изтикват на пътя и от там я закарват в един гараж .Обаче отиват и до болницата че едното от тях има наранявания. Лекарите се обаждат и на полицията и работата се разплита . Пиян зад волана от колата пак нищо не става и отново за скрап.Глобиха го и го наказаха само 3 месеца без книжка. Сега я взе на 6 септември и пак иска на от баща си да му даде неговата си кола , но вече баща му каза до тук синко. Когато си изкараш пари и си купиш ти кола тогава ще караш. Тъй че всяко нещо покрито води до следващо още по лошо действие.За конкретния случай какво лошо има в това да се конфискува колата и на това момче до края на живота да не му се дава книжка. Нищо . Ще си е живо и здраво . Знаете ли сега колко родители загубили децата си в катастрофи сега си викат по добре да не бяхму давали колата си ,да не бяхме му купували кола и така нататък но вече е късно.Почесахме клавиатурите повечко но ежедневието ни нагледно показва колко глупости се правят.И ако това е действителен случай и момчето наистина пише това откровено ,то моя съвет е да не наема никакъв адвокат а направо да отиде като го извикат в КАТ и потвърди всичко това което е написал тук и се разкае независимо каква ще бъде санкцията.
      Фиат Панда 1.2 2006година
      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

donnna написа:
        на една нощ време от първия прочит нещо не ми се вързва... полицая да го води за ръката в болницата за кръвна проба - да бе да... мисля че в срок от 2 часа трябва да дадеш кръвна проба, ако не - счита се за отказал да дадеш...посещавам един женски форум / заедно с Ники сикса ама той не ми знае ника / там често разни тийнове пускат такива теми - като сапунени сериали / викат им пързалки / и късат нервите на булките... и се хилят пред компютъра...да ви кажа честно и туй ми намирисва на пързалка...
        незнам точно какво се разбира в случая от парзалка,обаче не е.за нищо не съм излъгал.полицията наистина ме съпроводи до няква поликлиника,където както споменах изрично каза на лекаря,че няма да давам кръв...продължителността на "карането" ми също не е лъжа.за какво да ви лъжа като търся помощ от вас.то тва е смешно.не казвам,че за 50-100 метра неможе да стане нещо лошо.винаги може.абе такъв ми бил късмета.някой ще си кара системно без книжка и пил и няма да го спрат,аз за сефте се качвам и веднага полиция.ако един ден,живот и здраве си изкарам курсовете и си купя кола,и аз няма да искам някой да лети срещу мене пиян.нормалноотново благодаря на всички.мислех,че повечето ще ме запсувате,а то точно обратното.ако някой има какво да добави от към законова гледна точка,нека го направи,ще съм благодарен много.Поздрави и лек път на всички,които имат право да карат

Коментар

////Punto//// написа:
          Колегата който казва, че не вярва да конфискуват поршета и мерцедеси е прав. Пич, наистина си прав. Защото баровците ползват шофьори. Не се возят сами. Та затова техните мерцедеси и поршета и бмв-та са си в тях. Стига с тази завист.
          Пич, когато си купуваш Порше, не си взимаш шофьор, за да те вози. Когато вечер си тръгваш дрогиран и пиян от "Червило", примерно, с някоя фльорца, също не си взимаш шофьор - то и няма място за трима. Много съм далеч от завистта, пич. Лично аз съм бил на косъм два пъти да вляза в канавката заради един SL веднъж и едно порше другия път. И ако беше станало нещо, пак той нямаше да е претърпял ПТП, а аз с обикновената кола. Когато те изпреварва Порше на магистрала "Тракия" с над 200, след 10 мин. виждаш как са го спряли ченгетата и след още 10 мин. те изпреварва отново още по-бързо, не пич, това не е завист, а беззаконие, поне за такива като този. Ако ти му завиждаш и искаш куките да не ти пишат акт е друг въпрос.ele, много добре знаем, че ние сме далееееч от твоето ниво на човек, разсъдък и НАЙ-ВЕЧЕ като шофьор. Ние останалите все пак сме смъртни и допускаме грешки.
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Я дай пак? Аз да му завиждам, че не му пишат акт? Нещо се бъркаш. Аз не му завиждам и пак нямам акт от мн време насам. Къв е проблема за изпреварването с 200. Да не е правилно. Да, рано или късно ще си намери майстора (визирам някой строен дебел дънер или стълб на енергото). От къде знаш че примерно не са му драснали и после да е бесен и за тва да настъпва повече ? Тва са хипотетични глупости. Аз не гледам в канчето на другия. Гледам си в собственото канче. Кат не ти утърва, купи си и ти Q7 и им бройкай на катаджиите и после юркай с 300. Да е повече от него.

Коментар

Можеш ли да цитираш къде съм написал, че искам да карам с 300? Искам като карам с 160 примерно да ми напишат акт, но искам и на въпросните господа със свръх луксозните коли също да им напишат. Искам някой като убие някой с големия си Хамър да влиза в затвора. А, и той може да си намери майстора, ама преди това може да вкара няколко коли в канавката и да убие невинни хора. И да - не ми утърва законите да НЕ са еднакви за всички, защото не е правилно. Като стана дума за актове - нямам такъв от 7 години, т.е. от както имам книжка.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Кат не те устройва, следващия път като има протести, вместо да пишеш и да подписваш петицй против правителството ела на площада !!! Щото рибата се вмирисва от главата.

Коментар

Така е, но положението винаги ще е такова, щото цялата държава сме гъзари - всеки е по-отворен от другия и е по-хитър. Абе мани. Още отначалото мисълта ми беше, че каквито и закони да се приемат, винаги за някой хора ще има изключения, а не трябва да е така, защото става дума за живота на хората. Примера(един от хилядите) ни е до болка познат - спират го Максимчо ченгетата и понеже е той, а не аз, си продължава по пътя. Продължението е ясно.

Коментар

Наистина много злоба се е събрала, особено в хора от по-старрото поколение, имена няма да споменавам. Заради една необмислена постъпка на 18 години да те лишат от право да шофираш доживот - абе вие луди ли сте!!! Още повече, че момчето, поне от това коеот пише, личи, че се разкайва и си е взело поука. По принцип не одобрявам шофирането без книжка, но пък опитът показва, че млади шофьори, които са се учили по-активно преди курсовете, стават по-разумни водачи, отколкото ако са били държани на каишка. Брат ми например на 14 години два пъти вземаше колата и я блъскаше. Много нерви изхабихме тогава, но сега човекът е на 19 и кара по-умерено от мен.Наистина се надявам, че авторът на темата си е направил поука и ще стане съвестен шофьор и гражданин.
                    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                    Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                    Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

Къде видя,че се разкайва ? Ако се разкайваше и разбираше постъпката си нямаше да послуша полицая да не дава кръв и бля бля.

Коментар

koolio написа:
                        Наистина много злоба се е събрала, особено в хора от по-старрото поколение, имена няма да споменавам. Заради една необмислена постъпка на 18 години да те лишат от право да шофираш доживот - абе вие луди ли сте!!! Още повече, че момчето, поне от това коеот пише, личи, че се разкайва и си е взело поука. По принцип не одобрявам шофирането без книжка, но пък опитът показва, че млади шофьори, които са се учили по-активно преди курсовете, стават по-разумни водачи, отколкото ако са били държани на каишка. Брат ми например на 14 години два пъти вземаше колата и я блъскаше. Много нерви изхабихме тогава, но сега човекът е на 19 и кара по-умерено от мен.Наистина се надявам, че авторът на темата си е направил поука и ще стане съвестен шофьор и гражданин.
                        Луди сме щото ни се живее и децата ми искам да живеят. Радвам се че се разкайва и се радвам че го е описал, че и някой друг да се сети да не минава по неговия път.
                        SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

Докато пишем и се вайкаме други загиват пак от това че карат без книжка .http://rousse.dir.bg/2008/10/01/news...ws3428739.html

Коментар

коцев написа:
                            Докато пишем и се вайкаме други загиват пак от това че карат без книжка .http://rousse.dir.bg/2008/10/01/news...ws3428739.html
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Пич при алкохол 1.7 следва дело по бързата процедура и отиваш в затвора за 2 до 6 месеца + солен акт.пък ти и без книжка.не се сърди ама дано никога не седнеш да караш
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Майка му стара който и вестник да отвориш все за зверски катастрофи пише .И все от пияни водачи. http://paper.standartnews.com/bg/art...e.php?id=58242

Коментар

Working...
                                X