на една нощ време от първия прочит нещо не ми се вързва... полицая да го води за ръката в болницата за кръвна проба - да бе да... мисля че в срок от 2 часа трябва да дадеш кръвна проба, ако не - счита се за отказал да дадеш...посещавам един женски форум / заедно с Ники сикса ама той не ми знае ника / там често разни тийнове пускат такива теми - като сапунени сериали / викат им пързалки / и късат нервите на булките... и се хилят пред компютъра...да ви кажа честно и туй ми намирисва на пързалка...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голяма грешка
Collapse
X
-
Че всичкото това е далавера си личи още от самото начало. Ако е истина то момчето си е било пияно . Само му чети писаното . Уж първо само в уличката отстрани на пътя да покара малко , после като излязъл на пътя да покара малко и на него и така дрън ,дрън та пляс.Лошото е, че някой колеги го учат как да си наеме адвокат и хоп дай да го изкараме чист като пиринска вода а куките са виновни ,че са го спряли. Адвокатски далавери само за пари. Ей сега гледах по Нова телевизия как в неделя малкия Маргин е играл мач а големия го е гледал от трибуните. Само до преди няколко месеца адвокатите им твърдяха че са тежко болни с патерици и какво ли не. Адвокатски шашкании.Сега ще ви кажа какво направи сина на мой приятел само в разтояние на няколко месеца пък си правете изводи. Приятеля ми му купи кола Пежо 205 да кара момчето че е студент и без кола не можел . Само след два месеца както са пътували от едно пиянско събиране колата се запалила и изгоря до основи За по сигурно и пожарна викат. Колата отиде за скрап . След десетина дни му купи друга Ситроенче. Пак след пиянска история вече се обръщат с колата но я изтикват на пътя и от там я закарват в един гараж .Обаче отиват и до болницата че едното от тях има наранявания. Лекарите се обаждат и на полицията и работата се разплита . Пиян зад волана от колата пак нищо не става и отново за скрап.Глобиха го и го наказаха само 3 месеца без книжка. Сега я взе на 6 септември и пак иска на от баща си да му даде неговата си кола , но вече баща му каза до тук синко. Когато си изкараш пари и си купиш ти кола тогава ще караш. Тъй че всяко нещо покрито води до следващо още по лошо действие.За конкретния случай какво лошо има в това да се конфискува колата и на това момче до края на живота да не му се дава книжка. Нищо . Ще си е живо и здраво . Знаете ли сега колко родители загубили децата си в катастрофи сега си викат по добре да не бяхму давали колата си ,да не бяхме му купували кола и така нататък но вече е късно.Почесахме клавиатурите повечко но ежедневието ни нагледно показва колко глупости се правят.И ако това е действителен случай и момчето наистина пише това откровено ,то моя съвет е да не наема никакъв адвокат а направо да отиде като го извикат в КАТ и потвърди всичко това което е написал тук и се разкае независимо каква ще бъде санкцията.
Коментар
-
donnna написа:на една нощ време от първия прочит нещо не ми се вързва... полицая да го води за ръката в болницата за кръвна проба - да бе да... мисля че в срок от 2 часа трябва да дадеш кръвна проба, ако не - счита се за отказал да дадеш...посещавам един женски форум / заедно с Ники сикса ама той не ми знае ника / там често разни тийнове пускат такива теми - като сапунени сериали / викат им пързалки / и късат нервите на булките... и се хилят пред компютъра...да ви кажа честно и туй ми намирисва на пързалка...
Коментар
-
////Punto//// написа:Колегата който казва, че не вярва да конфискуват поршета и мерцедеси е прав. Пич, наистина си прав. Защото баровците ползват шофьори. Не се возят сами. Та затова техните мерцедеси и поршета и бмв-та са си в тях. Стига с тази завист.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Я дай пак? Аз да му завиждам, че не му пишат акт? Нещо се бъркаш. Аз не му завиждам и пак нямам акт от мн време насам. Къв е проблема за изпреварването с 200. Да не е правилно. Да, рано или късно ще си намери майстора (визирам някой строен дебел дънер или стълб на енергото). От къде знаш че примерно не са му драснали и после да е бесен и за тва да настъпва повече ? Тва са хипотетични глупости. Аз не гледам в канчето на другия. Гледам си в собственото канче. Кат не ти утърва, купи си и ти Q7 и им бройкай на катаджиите и после юркай с 300. Да е повече от него.
Коментар
-
Можеш ли да цитираш къде съм написал, че искам да карам с 300? Искам като карам с 160 примерно да ми напишат акт, но искам и на въпросните господа със свръх луксозните коли също да им напишат. Искам някой като убие някой с големия си Хамър да влиза в затвора. А, и той може да си намери майстора, ама преди това може да вкара няколко коли в канавката и да убие невинни хора. И да - не ми утърва законите да НЕ са еднакви за всички, защото не е правилно. Като стана дума за актове - нямам такъв от 7 години, т.е. от както имам книжка.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Така е, но положението винаги ще е такова, щото цялата държава сме гъзари - всеки е по-отворен от другия и е по-хитър. Абе мани. Още отначалото мисълта ми беше, че каквито и закони да се приемат, винаги за някой хора ще има изключения, а не трябва да е така, защото става дума за живота на хората. Примера(един от хилядите) ни е до болка познат - спират го Максимчо ченгетата и понеже е той, а не аз, си продължава по пътя. Продължението е ясно.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Наистина много злоба се е събрала, особено в хора от по-старрото поколение, имена няма да споменавам. Заради една необмислена постъпка на 18 години да те лишат от право да шофираш доживот - абе вие луди ли сте!!! Още повече, че момчето, поне от това коеот пише, личи, че се разкайва и си е взело поука. По принцип не одобрявам шофирането без книжка, но пък опитът показва, че млади шофьори, които са се учили по-активно преди курсовете, стават по-разумни водачи, отколкото ако са били държани на каишка. Брат ми например на 14 години два пъти вземаше колата и я блъскаше. Много нерви изхабихме тогава, но сега човекът е на 19 и кара по-умерено от мен.Наистина се надявам, че авторът на темата си е направил поука и ще стане съвестен шофьор и гражданин.Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
Volvo S60 Sport 2.4D
Коментар
-
koolio написа:Наистина много злоба се е събрала, особено в хора от по-старрото поколение, имена няма да споменавам. Заради една необмислена постъпка на 18 години да те лишат от право да шофираш доживот - абе вие луди ли сте!!! Още повече, че момчето, поне от това коеот пише, личи, че се разкайва и си е взело поука. По принцип не одобрявам шофирането без книжка, но пък опитът показва, че млади шофьори, които са се учили по-активно преди курсовете, стават по-разумни водачи, отколкото ако са били държани на каишка. Брат ми например на 14 години два пъти вземаше колата и я блъскаше. Много нерви изхабихме тогава, но сега човекът е на 19 и кара по-умерено от мен.Наистина се надявам, че авторът на темата си е направил поука и ще стане съвестен шофьор и гражданин.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
Докато пишем и се вайкаме други загиват пак от това че карат без книжка .http://rousse.dir.bg/2008/10/01/news...ws3428739.html
Коментар
-
коцев написа:Докато пишем и се вайкаме други загиват пак от това че карат без книжка .http://rousse.dir.bg/2008/10/01/news...ws3428739.htmlВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Пич при алкохол 1.7 следва дело по бързата процедура и отиваш в затвора за 2 до 6 месеца + солен акт.пък ти и без книжка.не се сърди ама дано никога не седнеш да карашhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Майка му стара който и вестник да отвориш все за зверски катастрофи пише .И все от пияни водачи. http://paper.standartnews.com/bg/art...e.php?id=58242
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар