Колегата който казва, че не вярва да конфискуват поршета и мерцедеси е прав. Пич, наистина си прав. Защото баровците ползват шофьори. Не се возят сами. Та затова техните мерцедеси и поршета и бмв-та са си в тях. Стига с тази завист.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голяма грешка
Collapse
X
-
ато ви чета постовете та ми става тъпо..всички го хулите момчето някой повече някой помалко и в половината постове пишете че /ааами как 1.7 аз пих еди колко си и ми показа само 0.3.../ пияндета такива.... ..аз една бира като пия и ме е страх да карам /на една бира и една малка си карам де но това не значи че не ставам нетърпимо предпазлив/ пък камо ли 2-3-4...или твърд алкохол...моето мнение..пич...голяма глупост не ами...незнам къде ти е бил акъла...айде всеки е карал поне веднъж като по малък без книжка но моето беше примерно на полигон под стриктни погледи и една ръка/не моята/ на ръчната...не ми пука какво ще ти е наказанието..важното е да осъзнаеш че заради такива грешки стават ужаси по пътищата...така че радвай се че ни пишеш и другия път си мисли с главата...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:...айде всеки е карал поне веднъж като по малък без книжка но моето беше примерно на полигон под стриктни погледи и една ръка/не моята/ на ръчната...не ми пука какво ще ти е наказанието..важното е да осъзнаеш че заради такива грешки стават ужаси по пътищата...така че радвай се че ни пишеш и другия път си мисли с главата...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
kilar написа:durak18, а да те питам...ПУШИЛ ли си преди дрегера...цигари де??? Ако е така , куката яко те е наиграла.
Коментар
-
durak18 написа:само тука разликата,е че възнамерявах да дръпна една дължина 200-300 метра...ей така да си "начешам крастата" а не да летя насам натам с 100 примерно.бях съобразил,че ниската скорост също може да създаде предпоставка за ПТП,но от дясно имаше место да спра във всеки един момент и да не преча на евентуално идваща кола отзад.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Постъпката ти определено не е похвална, но според мен и полицаите са те прецакали яко (ако наистина си бил само на 2 бири). Искали са пари. Моя съвет е веднага да кажеш на родителите си, да седнете като големи хора и да обсъдите при кой адвокат да отидете още утре. Консултирайте се, той трябва да е запознат с евентуалните последици и ще ти даде съвет. В срок до 40дни ще получиш наказателно постановление (там ще пише какво ти е наказанието). До тогава едва ли ще можеш да предприемеш нещо, освен ако нямаш стабилна връзка в Полицията (вашите може да имат, така че веднага им кажи, рано или късно ще разберат). След като получиш наказателното постановление може да обжалваш в седем дневен срок. Утре заминавай на адвокат задължително (преди година и половина консултацията в Русе беше около 20лв) и да пишеш какво е станало!! Успех!!
Коментар
-
Да, цигарите отразяват на дрегера - тъкмо затова и Миро добре е попитал дали си пушил! Куката много добре е знаел какво прави, още повече, че те е посъветвал да не даваш кръвна проба - просто е искал пари!Че останалите те понагълчаха малко - все пак нали са родители и имат деца, които биха били потенциално потърпевши - и те са си прави! Предполагам, пускайки темата предварително си се подготвил да ги приемеш!Абсолютно съм съгласен с колежката Inessita! Две мнения по въпроса няма! Говори с родителите си и се консултирайте с адвокат! Ако имате връзки в кат - още по-добре! За това деяние така както си е в момента ще си подсъдим - естествено няма да те вкарат в затвора, но могат да ти дадат условна присъда и общественополезен труд + глоба! И за цял живот ще имаш щампата - осъждан! Още от 18 години! Затова сега е момента да действаш!Хайде - кажи ни, че си се избъзикал!
Коментар
-
казах на нашите преди няколко часа още.иначе даже искам да ви поздравя и да благодаря на всички за разбирането.дори на тези които се исказаха по-остро.нормално е.и аз бих реагирал по подобен начин.ама е сега разбрах.докато не му дойде на човек до главата мисли по един начин.не пожелавам на никой да му се случва.Слава Богу не причиних щети на никой друг,освен на себе си...
Коментар
-
nikki_sixx написа:kiselo написа:...айде всеки е карал поне веднъж като по малък без книжка но моето беше примерно на полигон под стриктни погледи и една ръка/не моята/ на ръчната...не ми пука какво ще ти е наказанието..важното е да осъзнаеш че заради такива грешки стават ужаси по пътищата...така че радвай се че ни пишеш и другия път си мисли с главата...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
мен пък в събота ме удариха на страшно. Аз бях пил една бира, и ми показа 0.07 Тоя дето ме удари 0.26. Имаше и трета кола в мелето - една жена -0.00.Аз бях станал от пицария точно 1 мин. преди да ме ударят, обаче има една тактика да ти показва по-малко дрегера, няма да я казвам защото не е разумно. Значи аз звъннах на моя застраховател /ДЗИ/. Там имам един приятел. Той ми каза че няма значение че съм 0.07. Щом съм пил- няма значение дали съм с пълно каско както бях, няма значение дали не съм виновен - аз не съм. Каза ми че 1 стотинка никой няма да ми даде щом ми е показал нещо дрегера. А СЕГА ДА ВИ ПИТАМ - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПИЯ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА КАРАМ. Колата ми е тоталка, и добре че им платих на куките да не ми пишат пробата- щото излизах без вина виновен. ИЗВОДА - НЕ КАРАЙ ПИЛ, камо ли без книжка !!!Нищо не знаеш докато не опиташ това което знаеш !!!
Коментар
-
ljungberg написа:мен пък в събота ме удариха на страшно. Аз бях пил една бира, и ми показа 0.07 Тоя дето ме удари 0.26. Имаше и трета кола в мелето - една жена -0.00.Аз бях станал от пицария точно 1 мин. преди да ме ударят, обаче има една тактика да ти показва по-малко дрегера, няма да я казвам защото не е разумно. Значи аз звъннах на моя застраховател /ДЗИ/. Там имам един приятел. Той ми каза че няма значение че съм 0.07. Щом съм пил- няма значение дали съм с пълно каско както бях, няма значение дали не съм виновен - аз не съм. Каза ми че 1 стотинка никой няма да ми даде щом ми е показал нещо дрегера. А СЕГА ДА ВИ ПИТАМ - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПИЯ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА КАРАМ. Колата ми е тоталка, и добре че им платих на куките да не ми пишат пробата- щото излизах без вина виновен. ИЗВОДА - НЕ КАРАЙ ПИЛ, камо ли без книжка !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар