Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма грешка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колегата който казва, че не вярва да конфискуват поршета и мерцедеси е прав. Пич, наистина си прав. Защото баровците ползват шофьори. Не се возят сами. Та затова техните мерцедеси и поршета и бмв-та са си в тях. Стига с тази завист.

Коментар

ато ви чета постовете та ми става тъпо..всички го хулите момчето някой повече някой помалко и в половината постове пишете че /ааами как 1.7 аз пих еди колко си и ми показа само 0.3.../ пияндета такива.... ..аз една бира като пия и ме е страх да карам /на една бира и една малка си карам де но това не значи че не ставам нетърпимо предпазлив/ пък камо ли 2-3-4...или твърд алкохол...моето мнение..пич...голяма глупост не ами...незнам къде ти е бил акъла...айде всеки е карал поне веднъж като по малък без книжка но моето беше примерно на полигон под стриктни погледи и една ръка/не моята/ на ръчната...не ми пука какво ще ти е наказанието..важното е да осъзнаеш че заради такива грешки стават ужаси по пътищата...така че радвай се че ни пишеш и другия път си мисли с главата...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kilar написа:
        durak18, а да те питам...ПУШИЛ ли си преди дрегера...цигари де??? Ако е така , куката яко те е наиграла.
        Точно... И те е "посъветвал" да не даваш кръвна проба!

Коментар

kiselo написа:
          ...айде всеки е карал поне веднъж като по малък без книжка но моето беше примерно на полигон под стриктни погледи и една ръка/не моята/ на ръчната...не ми пука какво ще ти е наказанието..важното е да осъзнаеш че заради такива грешки стават ужаси по пътищата...така че радвай се че ни пишеш и другия път си мисли с главата...
          що приказваш такиа неща - не знам... Белите стават от такива дето имат книжки!
          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

kilar написа:
            durak18, а да те питам...ПУШИЛ ли си преди дрегера...цигари де??? Ако е така , куката яко те е наиграла.
            бях изпушил поне 10 цигари за 2 4аса примерно.а да не говориме,че като ме спряха така се притесних,че ги палех една след друга.дори в момента на надуването на дрегера пушех цигара.но полицая ми каза "не хваща цигари..."а иначе като цяло.за всички които ме пооплюха.напълно сте прави.странното,е че аз самия мисля така.Всеки който ме познава знае мнението ми-"пияните шофьори за затвора".е тва се казва гавра на съдбата.само тука разликата,е че възнамерявах да дръпна една дължина 200-300 метра...ей така да си "начешам крастата" а не да летя насам натам с 100 примерно.бях съобразил,че ниската скорост също може да създаде предпоставка за ПТП,но от дясно имаше место да спра във всеки един момент и да не преча на евентуално идваща кола отзад.

Коментар

durak18 написа:
              само тука разликата,е че възнамерявах да дръпна една дължина 200-300 метра...ей така да си "начешам крастата" а не да летя насам натам с 100 примерно.бях съобразил,че ниската скорост също може да създаде предпоставка за ПТП,но от дясно имаше место да спра във всеки един момент и да не преча на евентуално идваща кола отзад.
              Няма разлика бе пич... Щом нямаш книжка - нямаш право да караш по пътищата! Правиш ли разлика? НЯМАШ ПРАВО! Запомни го. Защо не отиде на някоя поляна да си чешеш крастата, а? Как така ти хрумна, и то след като си пил да седнеш зад волана? И можеш ли да дадеш някаква гаранция, че нещо друго щуро нямаше да ти мине през главата малко по-късно, а? Заеби таз песен любовна... Надявам се, че си искрен в разкаянието си... и няма да повтаряш глупостите които си направил...
              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

nikki_sixx написа:
                ....Надявам се, че си искрен в разкаянието си... и няма да повтаряш глупостите които си направил...
                абсолютно сигурен можеш да бъдеш.кажете пичове с цигарите има ли няква врътка,защото имам право да обжалвам принципно.тоест някакво възражение.

Коментар

Постъпката ти определено не е похвална, но според мен и полицаите са те прецакали яко (ако наистина си бил само на 2 бири). Искали са пари. Моя съвет е веднага да кажеш на родителите си, да седнете като големи хора и да обсъдите при кой адвокат да отидете още утре. Консултирайте се, той трябва да е запознат с евентуалните последици и ще ти даде съвет. В срок до 40дни ще получиш наказателно постановление (там ще пише какво ти е наказанието). До тогава едва ли ще можеш да предприемеш нещо, освен ако нямаш стабилна връзка в Полицията (вашите може да имат, така че веднага им кажи, рано или късно ще разберат). След като получиш наказателното постановление може да обжалваш в седем дневен срок. Утре заминавай на адвокат задължително (преди година и половина консултацията в Русе беше около 20лв) и да пишеш какво е станало!! Успех!!

Коментар

durak18 написа:
                    абсолютно сигурен можеш да бъдеш.кажете пичове с цигарите има ли няква врътка,защото имам право да обжалвам принципно.тоест някакво възражение.
                    Да чувала съм че има, но не съм сигурна.

Коментар

Да, цигарите отразяват на дрегера - тъкмо затова и Миро добре е попитал дали си пушил! Куката много добре е знаел какво прави, още повече, че те е посъветвал да не даваш кръвна проба - просто е искал пари!Че останалите те понагълчаха малко - все пак нали са родители и имат деца, които биха били потенциално потърпевши - и те са си прави! Предполагам, пускайки темата предварително си се подготвил да ги приемеш!Абсолютно съм съгласен с колежката Inessita! Две мнения по въпроса няма! Говори с родителите си и се консултирайте с адвокат! Ако имате връзки в кат - още по-добре! За това деяние така както си е в момента ще си подсъдим - естествено няма да те вкарат в затвора, но могат да ти дадат условна присъда и общественополезен труд + глоба! И за цял живот ще имаш щампата - осъждан! Още от 18 години! Затова сега е момента да действаш!Хайде - кажи ни, че си се избъзикал!

Коментар

казах на нашите преди няколко часа още.иначе даже искам да ви поздравя и да благодаря на всички за разбирането.дори на тези които се исказаха по-остро.нормално е.и аз бих реагирал по подобен начин.ама е сега разбрах.докато не му дойде на човек до главата мисли по един начин.не пожелавам на никой да му се случва.Слава Богу не причиних щети на никой друг,освен на себе си...

Коментар

nikki_sixx написа:
                          kiselo написа:
                          ...айде всеки е карал поне веднъж като по малък без книжка но моето беше примерно на полигон под стриктни погледи и една ръка/не моята/ на ръчната...не ми пука какво ще ти е наказанието..важното е да осъзнаеш че заради такива грешки стават ужаси по пътищата...така че радвай се че ни пишеш и другия път си мисли с главата...
                          що приказваш такиа неща - не знам... Белите стават от такива дето имат книжки!
                          а аз нямам в предвид че само заради такива дето пият и карат стават или от такива дето нямат книжки и карат или от такива дето нямат книжки пият бири и карат а че те са сериозна предпоставка аз самия без да съм пил и със редовна книжка се наджасках преди време пък...
                          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

мен пък в събота ме удариха на страшно. Аз бях пил една бира, и ми показа 0.07 Тоя дето ме удари 0.26. Имаше и трета кола в мелето - една жена -0.00.Аз бях станал от пицария точно 1 мин. преди да ме ударят, обаче има една тактика да ти показва по-малко дрегера, няма да я казвам защото не е разумно. Значи аз звъннах на моя застраховател /ДЗИ/. Там имам един приятел. Той ми каза че няма значение че съм 0.07. Щом съм пил- няма значение дали съм с пълно каско както бях, няма значение дали не съм виновен - аз не съм. Каза ми че 1 стотинка никой няма да ми даде щом ми е показал нещо дрегера. А СЕГА ДА ВИ ПИТАМ - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПИЯ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА КАРАМ. Колата ми е тоталка, и добре че им платих на куките да не ми пишат пробата- щото излизах без вина виновен. ИЗВОДА - НЕ КАРАЙ ПИЛ, камо ли без книжка !!!
                            Нищо не знаеш докато не опиташ това което знаеш !!!

Коментар

ljungberg написа:
                              мен пък в събота ме удариха на страшно. Аз бях пил една бира, и ми показа 0.07 Тоя дето ме удари 0.26. Имаше и трета кола в мелето - една жена -0.00.Аз бях станал от пицария точно 1 мин. преди да ме ударят, обаче има една тактика да ти показва по-малко дрегера, няма да я казвам защото не е разумно. Значи аз звъннах на моя застраховател /ДЗИ/. Там имам един приятел. Той ми каза че няма значение че съм 0.07. Щом съм пил- няма значение дали съм с пълно каско както бях, няма значение дали не съм виновен - аз не съм. Каза ми че 1 стотинка никой няма да ми даде щом ми е показал нещо дрегера. А СЕГА ДА ВИ ПИТАМ - МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПИЯ ПОВЕЧЕ ПРЕДИ ДА КАРАМ. Колата ми е тоталка, и добре че им платих на куките да не ми пишат пробата- щото излизах без вина виновен. ИЗВОДА - НЕ КАРАЙ ПИЛ, камо ли без книжка !!!
                              ...ако имаш каско Жалко за колата ти, колега! Важното е, че ти си жив и здрав!До една бира според мен не е страшно, (все едно си изпил литър боза)... но повече - НИКОГА!Пък и хората са измислили безалкохолната бира, колкото и да е гадна

Коментар

противоречиш си,2 бири и 1.7 май доста повечко са били бирите
                                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                                X