Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма грешка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

поликлиниката беше на 5 мин от там.става въпрос за костинброд.не за софия.даже лекара нямаше печат да сложи на бележката.

Коментар

Ушевия нещо те е нагласил. Нарочно ти е казал да не даваш кръвна проба, защото е невъзможно 2 бири да покажат 1.7 промила. И докато ти си мислил, че ти прави услуга като ти казва да не даваш кръвна проба, той много грубо те е прецакал. На сравнение - на мен ми при 2 бири и 2 малки водки , дрегера ми показа 0.8 промила.
      Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Хора, не се връзвайте за това с дрегера и бирите. Колкото и да ме е срам са ме спирали веднъж след две Столични (не водки, а бири) - отчете ми 0.4, това точно 10 минути след втората бира. От организъм до организъм разлика голяма, а и концентрата се лови на кръвния тест, бирата - на дрегера. Ако по дрегер е бил 1.7 на кръвния щеше да е 0.4 и/или по-малко. Това е заради вторичната ферментация на бирата - след като я изпише тя си втасва хубаво и дишаш все едно си пил цяла неделя люта домашна ракия.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Я и аз да се изцепя както аз си зная.От цялата история най хубавото е че няма катастрофа с пострадали .Сега трябва и баща ти да го отнесе че ключовете на колата не се оставят ей така че всеки да може да ги вземе. Едва ли само от две бири ще отчете 1.7 Явно доста сте се почерпили та да тръгнете и да се повозите. Хем пишеш че на 1 000 метра нямало никаква кола хем полицейската изведнаж е изкочила. Нещо не се връзва . Също това хем разкарване до болницата хем пък не ти взели кръв.Трябва отново да се въведат Крумовите закони . При това положение конфискация на колата и никаква книжка за цял живот. Да видим тогава ще се качи ли някой на две бири да кара . Ще се качи ама друг път .Всяка година даваме по 1000 убити по пътищата и десетки хиляди ранени .Защо ? Ето го защо.
          Фиат Панда 1.2 2006година
          Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Наистина е трябвало да ти вземат кръвна проба. Прецакал те е тоя. Айде после да не ни е яд на тях. Но както и да е, ти си бил направо в шок, нормално е да правиш каквото ти кажат, уж за твое добро.
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

коцев написа:
              Я и аз да се изцепя както аз си зная.От цялата история най хубавото е че няма катастрофа с пострадали .Сега трябва и баща ти да го отнесе че ключовете на колата не се оставят ей така че всеки да може да ги вземе. Едва ли само от две бири ще отчете 1.7 Явно доста сте се почерпили та да тръгнете и да се повозите. Хем пишеш че на 1 000 метра нямало никаква кола хем полицейската изведнаж е изкочила. Нещо не се връзва . Също това хем разкарване до болницата хем пък не ти взели кръв.Трябва отново да се въведат Крумовите закони . При това положение конфискация на колата и никаква книжка за цял живот. Да видим тогава ще се качи ли някой на две бири да кара . Ще се качи ама друг път .Всяка година даваме по 1000 убити по пътищата и десетки хиляди ранени .Защо ? Ето го защо.
              Тъкмо се бях изненадал колко сме толерантни този път, виждайки, че момчето се разкайва искрено и хоп.... Всеки има право на мнение де. Но ако се въведат "Крумовите закони", за които говориш, всички знаем какво ще стане - като те спрат пил няма да се разминеш с 20 лева, а с двеста... Също си мисля, че ако конфискуват коли ще са само от такива като нас, не вярвам да конфискуват поршета и мерцедеси, ама не щото техните собственици не карат пияни, а защото на тях всичко им е позволено. Така че каквото и да се предприеме в изродената ни държава, то засяга и ощетява нас - обикновените хора и не касае "бизнесмените".
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                коцев написа:
                Тъкмо се бях изненадал колко сме толерантни този път, виждайки, че момчето се разкайва искрено и хоп.... Всеки има право на мнение де. Но ако се въведат "Крумовите закони", за които говориш, всички знаем какво ще стане - като те спрат пил няма да се разминеш с 20 лева, а с двеста... Също си мисля, че ако конфискуват коли ще са само от такива като нас, не вярвам да конфискуват поршета и мерцедеси, ама не щото техните собственици не карат пияни, а защото на тях всичко им е позволено. Така че каквото и да се предприеме в изродената ни държава, то засяга и ощетява нас - обикновените хора и не касае "бизнесмените".
                oooo ниkaк даже не сме толерантни!!! Това, че не съм написала ферман по повод случката в никакъв случай не значи, че съм толерантна. Реших обаче да ви спестя останалата част от мнението си този път.
                Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ако направим една статистика може би ще докаже че една част примерно 20-30 процента от катастрофите са по вина на тия с мерцедеси и луксозни коли . Останалите 70 % са от обикновени коли и водачи .Такова е моето наблюдение.А мога да ви разкажа за два случая с мой познат само за няколко месеца и тогава ще видите че от малко малко съм прав .Но нека да видим докъде ще стигне темата .Нямам нищо лошо към момчето .
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
                    Ако направим една статистика може би ще докаже че една част примерно 20-30 процента от катастрофите са по вина на тия с мерцедеси и луксозни коли . Останалите 70 % са от обикновени коли и водачи .Такова е моето наблюдение.А мога да ви разкажа за два случая с мой познат само за няколко месеца и тогава ще видите че от малко малко съм прав .Но нека да видим докъде ще стигне темата .Нямам нищо лошо към момчето .
                    До кривата круша с едно конско как трябва да сме толерантни, как като се обърне каруцата, пътища много (май тъй беше)... ей такива ми ти работи....http://dnes.dir.bg/2008/09/30/news3427042.html

Коментар

Абе като гледам стъкмистиката - годишно около 5000 българи остават като паметни плочи по пътищата. Напоследък обаче е модерно убийците да са ПИЯНИ и БЕЗ КНИЖКИ. Това алкохола е опасно нещо - дава криле... не, не, да не се бърка с оная енергийна напитка - там поне и мозъка си е ок. Тука - дръпваш 2х100, 2-3 бири и се мяташ да караш все едно току що си пил кафе, излизайки изпод душа. Честно казано не мога да го разбера тоя номер - нямаш книжка, дръннал си алкохола и искаш да се тестваш... Лошо няма, но поне да е на полигон - някъде, където няма други коли. А повечето УБИЙЦИ се мятат зад волана и подкарват по най-оживената улица... последния КРЪВЕН спомен е убитият ученик във Варна - стоящ кротко на СПИРКА, чакащ автобуса за училище. Тъпия ТУРЧИН от Добрич все още е жив да го ... ааа, ако имаше закони - да сме го изпекли на електрическия стол. Аз в такива ситуации съм ЖИВОТ за ЖИВОТ - публична екзекуция с повторения поне една седмица. С вървящи надписи и дублаж: "Това се случав с ПИЯНИТЕ ШОФЬОРИ УБИЙЦИ!!!"... Е така Българите ще се научим да караме СЪВЕСТНО.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Всеки е карал като по малък бес книжка така че някой да спрат да се карат на момчето.а от 2 бири абсурд да ти покаже толкова много,мен са ме спирали поне 3-4 пъти на по 2 бири и повече от 0,30 не ми е показало.Той и затова полицая ти е казал няколко пъти да не даваш кръв понеже е знаел че няма да покаже толкова,искали са пари гадовете мръсни.Имам случка във която ходих до Хасково бес книжка със още един приятел и той бес,напушени като магарета 3 пъти ни спираха и само пари искаха.И ние си давахме и продължавах ме това става във 1.00 вечерта колата на друг човек даже и нея не провериха,ами ако носихме наркотици,или ако имаш труп,но няма проблем дай 20 лв и продължавай.

Коментар

Каквото и да стане колега е последствие на твоето действие................ И ако не ти е проблем ще те помоля да ни информираш каква е била санкцията ,че на всички ни е интересно. Не мога да ти дам информация по въпроса- защото не съм се сблъсквал с подобни събития.
                          "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

nai7 написа:
                            Всеки е карал като по малък бес книжка така че някой да спрат да се карат на момчето.а от 2 бири абсурд да ти покаже толкова много,мен са ме спирали поне 3-4 пъти на по 2 бири и повече от 0,30 не ми е показало.Той и затова полицая ти е казал няколко пъти да не даваш кръв понеже е знаел че няма да покаже толкова,искали са пари гадовете мръсни.Имам случка във която ходих до Хасково бес книжка със още един приятел и той бес,напушени като магарета 3 пъти ни спираха и само пари искаха.И ние си давахме и продължавах ме това става във 1.00 вечерта колата на друг човек даже и нея не провериха,ами ако носихме наркотици,или ако имаш труп,но няма проблем дай 20 лв и продължавай.
                            Ай да не слагаш всички в един кюп. Аз не съм карала без книжка, повечето също не са. То голямо геройство като си ходил до Хасково без книжка, че чак си и плащал.... баси... туй ли е най-доброто дето си направил? Сигурно ако беше утрепал някой, щеше ИСКРЕНО да съжаляваш нали????

Коментар

nai7 написа:
                              Бах тия гадни полицаи. Как са могли да ви спират цели три пъти и само пари да ви искат... ццц. А вие малко тревица не им ли предложихте?А на "шофьорчето" без книжка кво да кажа - най-хубавото в цялата история е, че искрено се разкайваш, за което ти вярвам.Не се притеснявай, ще отнесеш само глоба и предполагам кавга от баща ти... Да ти е за урок.И аз карах кола от 13 годишен, но само на село, където няма полицаи и НИКОГА пил (аз всъщност тогава пиех само лимонада и етър).А са ме спирали на 1 бира (никога не пия повече като съм с кола) и ми е показвало 0.00, за това съм 1000% сигурен, че ако наистина си пил САМО 2 бири, 1.7 е абсурдно показание. Това отговаря поне на 200 гр твърд алкохол.

Коментар

durak18, а да те питам...ПУШИЛ ли си преди дрегера...цигари де??? Ако е така , куката яко те е наиграла.
                                Обичта е по - силна от омразата. Сърцето е по - силно от огорчението. Усмивката на душата е по - силна от мрака. Великодушието надмогва мъстта.
                                Трезвен ТУК не пиша!
                                Un Italiano Vero

Коментар

Working...
                                X