Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Голяма грешка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ако наистина си бил на 2 бири защо не даде кръв колега, голяма грешка, нищо, станалото станало, очаквай глобата и дано не е фрапираща цифра

Коментар

Тук да се намеся, на теб най-добре да не ти дават изобщо книжка. Пристъпваш правилата преди дори да си ги прочел, още по-лошото знаеш, че не трябва и пак. Просто си представи следното:Караш си ти ей така в същата ситуация, става катастрофа! Интересно ми е с къф акъл си се качил да караш БЕЗ книжка и С алкохол... Надявам се родителите ти да не четат форума, но най-добре да поговориш с тях.И честно да ти кажа това, че ще те санкционират ти е най-малкия проблем. Защо изобщо трябва да се стига до тук. Всички правят глупости, но важното е да се замислим преди изобщо да се случва иу да го предотвратим.
      SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor

Коментар

И все пак - по-добре е, че се е случило по този начин, тоест без никакви инциденти и усложнения и се надяваме, че на младежа тази случка ще му е обеца на ухото.
        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

вече му се обадих по телефона да го подготвя за кво ще си говориме довечера.Evita напълно си права.имах малко мисъл в главата до толкова,че на пътя нямаше нито една кола,а видимостта беше поне 1000 метра.нищо не ме оправдава.всъщност ви моля да не се насочваме към темата за безотговорността,че и без тва ми е достатъчно тежко.Благодаря на всички за разбирането и помощта.Незнам само защо не ме напраха по бързата процедура а ми казах че "след може би месец ще ми се обадят".

Коментар

Както по-горе Кики ти е казал в акта трябва точно да е написано с думи какво е нарушението ти,и следва.......с което нарушава чл. еди кой си и ал ???? от ЗДП.Така че вземи най-високите предвидени глоби и очаквай известно снизхождение за това че ти е първо нарушение може би.

Коментар

абе момче ти екземпляр от акта имаш ли??? виж и пиши кой член е записано, че си нарушил да ти кажем какво да очакваш!!! с Акта се констатира нарушението, а с издаването на Наказателно постановление се определя глобата...
              Fiat Punto 1.1-Синята птица
              Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
              Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ммм лошо, още по-лошо ако си попаднал на така наречения "сливнишки". АКо си попаднал на него, бъди сигурен че е цитирал точно и ясно абсолютно всички твой нарушения. Тоя човек е ходеща енциклопедия, но най-хубавото му качество е че не взима пари или поне никой незнае цената му.

Коментар

член 150 алинея 2 точка 3 от здп. така го разчитам щото е копие и се вижда зле.

Коментар

И все пак, от тона на момчето лъха доста разкаяние и предлагам да не го съдите остро - всички правим глупости понякога, особено като сме на 18 години.В затвора със сигурност няма да влезеш. Мен баща ми би ме опердашил Добре би било и твоят да го направи Иначе, имай си обеца на ухото и късмет!!!
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

durak18 написа:
                      член 150 алинея 2 точка 3 от здп. така го разчитам щото е копие и се вижда зле.
                      Ако е само това, може и да те е пожалил. Този член е само за правоспособност.В акта пише ли нещо за алкохол?
                      like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

пише доста категорично,че издухания от мен въздух е показал съответното количество алкохол.обаче и аз сега прочетох тоя член 150 и той наистина е само за книжката.обаче си е написал и тва че съм показал на дрегера 1.7

Коментар

Колега , наистина , ако не пише нищо за алкохол или ако пише само че си отказал проба за алкохол - това е добре. Но по същество - наемаш един адвокат , защото като те извикат в полицията не е хубаво да не знаеш какво да говориш или какво да НЕ говориш. Не се притеснявай , не е станало нищо фатално , ще те извикат в полицията и ще си поговорите малко , не си причинил ПТП или нещо друго . Евентуално може да се стигне до пред съдебно разглеждане на твоя случай , тъй като си на 18 и нямаш никакви други дела , присъди и т.н. няма да влезнеш в затвори и т.н. Глобата я имаш 100% . Успокой се , всеки греши , особенно на твоята възраст , но не разбирай думите ми погрешно това не означава че всичко ти е простено.Надявам се си си извадил поука от цялата работа.
                          .... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!

Коментар

Има нещо смръдливо в цялата история. Какви са пък тия услужливи полицаи дето дават съвети на попийнали? Ако ти е писал само член-а за без книжката е добре. Обаче ти казваш, че в текстовата част е отразено че на дрегера си духнал 1,7. Обаче това не е отразено. А при над 1,2 при всички случай ти пишат талон за кръвна проба което също се отразява в АКТ-а. Мене ме съмнява да не е духнал някой преди теб, и да е изкарал 1,7 и след това да им е дал пари и те да са ти пробутали неговата проба. Как иначе на 2 бири ще духнеш 1,7 !??!?!? Или не са били 2 или ...

Коментар

човече разбираш ли,че грам не усещах да съм пил.аз като го видях тва се опулих.ама толкова се бях здухал,че неможех да мисля,кое как е.а дрегера беше занулен.показаха ми.не разбирам ква може да е причината да иска да ме прецака грубо...издразних ли го нещо тоя човек кво стана незнам.сега се захващам с наказателния кодекс,защото в ЗДП не намерих нищо за санкцийте.

Коментар

Трябвало е да дадеш кръвна проба, 2 бири - 1.7промила - не е възможно, освен ако не ги изпиеш една след друга и дадеш проба след 10-15 мин. Иначе услужливи полицаи за без пари няма, така че те е прецакал според мен. Дори и да е бил точен дрегера, докато идете до болница и т.н., щеше да мине време и да е по-малко!
                                Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                                ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Working...
                                X