Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва честта на българският трибагреник...

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #76
    Авео написа:
    Извинявам се, ама нещо позалитнахте настрани.....недейте да обсъждате турците. Деликатна тема е. Има невероятно добри, честни и свестни хора сред тях, има и боклуци. Последното по скоро го оттъждествявам с характера на всеки един народ-във всяко стадо си има мърша.Спора е вечен, доводите логически, но необосновани от хуманна гледна точка. Още повече, че тук / във форума / има много представители на този народ. Израстнал съм сред турци / в блока в Габрово имаме две семейства, в Русе имахме едно /....нищо лошо не мога да кажа за тях. Най-отговорно и сериозно го заявявам.Призовавам ви да престанем да ровим в миналото. Нека не търсим негативизма, отчуждението, злобата, омразата....заредете се с положителни емоции и гледайте напред.Колкото боклуци е имало и още има сред всеки един народ, етнос.....толкова има и при нас.И отново призовавам - не е коректно спрямо ако щете дори и към част от членовете тук. Ако в турски форум на Фиат се заговори за раята българи, няма да ви е приятно.Нека сме толерантни, умолявам ви.
    Всъщност, адски много си прав за турците - аз вече го казах някъде - това са много добри, трудолюбиви и честни хора. Наистина!!! Видях го и с очите си. И те не са комплексирани от нас както ние от тях. Нормално. Навсякъде са ме прегръщали и са ми казвали "Комши" като бях там. Призовавам всички да спрат да говорят врели некипели за турците и държавата им. Съвременна Турция е по-достойна за ЕС от съвременна България...Доказваме го и с отношението към националните си символи!Малко офф-топик.Наредени сергии в град Бергама (Пергамон), продават се сувенири. Аз си пазарувах от една от сергиите. В това време синът ми на 1 годинка и 2 месеца се засилва към съседната будка и почва да пипа. Продавачът го хваща, вдига го, нацелува го и му подарява за късмет някаква гривничка против уруки. После му подарява и един ключодържател. Аз междувременно съм си напазарувал от другата сергия - на този човек не съм му направил и стотинка оборот. Но той ми казва "комши", усмихва се и ми пожелава всичко най-хубаво. И се замислям колко пъти това ми се е случвало в милата държава?!?! Май не помня... А за 8 дни в Турция сина ми беше като магнит за дребни подаръчета и черпения със сладолед и др. Ето това (и далеч не само) имам предвид като казвам, че турците са добри и достойни хора, за разлика от нас.
    She was only a whisky maker but he loved her still.

    Коментар


      #77
      Оправдаха полицая, защитил националния флаг24 ноември 2008 / News.dir.bgСофийският военноапелативен съд оправда полицая от ямболското село Бояджик Митко Чавдаров, който защити националния флаг от пияни роми и на първа инстанция беше осъден заради оказано насилие над тях.Неотдавна той бе признат за виновен от Сливенския военен съд за това, че на 9 февруари, в сградата на кметството, причинил лека телесна повреда на няколко от местните жители. Магистратите го осъдиха да плати глоба от 1000 лева, но той обжалва днес пред Военноапелативния съд, съобщи БТА.На втора инстанция обаче съдиите решиха, че Чавдаров е невинен. Според обвинението той е нанесъл побой на няколко роми, които скъсали българското знаме от пилона в двора на училището в селото.След като бе оправдан, Чавдаров заяви пред журналисти, че е доволен от присъдата си и мисли, че част от свидетелските показания са лъжливи. Чавдаров допълни, че ще продължи да работи в системата на МВР, след като заради оправдателната присъда ще бъде върнат на работа. Той сподели, че през цялото време е чувствал подкрепата на своите колеги.Оправданият полицай допълни, че ще свидетелства и по делото срещу ромите, които са скъсали националния флаг

      Коментар


        #78
        Един от крайно ограничените случаи в тази държава, в който справедливостта тържествува.Сега чакам да видя какво ще стане и със Стависки.
        She was only a whisky maker but he loved her still.

        Коментар


          #79
          Натаковаха го едно хубаво човека, после му мият задника, за благодарност, заслужава медал и парична премия, не да го мотаят по съдилища, евала му все пак, че издържа на всичкия цирк и остава на работа.

          Коментар


            #80
            Много се радвам за крайния резултат от делото срещу полицая защитил националния флаг. Дано онези които го оскверниха да си получат заслуженото!!!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

            Коментар


              #81
              Редно беше,да го оправдаят,а пък и имахме проявления на зараждащо се гражданско общество,та се вдигна шум...

              Коментар


                #82
                Герой:
                Прикачени файлове

                Коментар

                Working...
                X