nikki_sixx написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва честта на българският трибагреник...
Collapse
X
-
N.Y. State of Mind
-
Neosi написа:SHB написа:Добре.Как ще ме убедите,че тези добри,мили,симпатични и работливи хора.гласуват за то зи търтей Доган?В случая за разлика от друг път вината не е на българите,щото те не гласуват за Догна.Какво се очаква да направим?Да му забраним партията?Да забраним на електората му да гласува?Или що...
Коментар
-
sachma написа:Съгласен съм с мнението ти за производството и за жените ни. За другото обаче не мога. Тук е била Византия много много години преди нас, споменах ти за писмените паметници от 200г преди христа. Били за византийски територии населени със славяни.Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
Явор Митев
Извинявам се, ама нещо позалитнахте настрани.....недейте да обсъждате турците. Деликатна тема е. Има невероятно добри, честни и свестни хора сред тях, има и боклуци. Последното по скоро го оттъждествявам с характера на всеки един народ-във всяко стадо си има мърша.Спора е вечен, доводите логически, но необосновани от хуманна гледна точка. Още повече, че тук / във форума / има много представители на този народ. Израстнал съм сред турци / в блока в Габрово имаме две семейства, в Русе имахме едно /....нищо лошо не мога да кажа за тях. Най-отговорно и сериозно го заявявам.Призовавам ви да престанем да ровим в миналото. Нека не търсим негативизма, отчуждението, злобата, омразата....заредете се с положителни емоции и гледайте напред.Колкото боклуци е имало и още има сред всеки един народ, етнос.....толкова има и при нас.И отново призовавам - не е коректно спрямо ако щете дори и към част от членовете тук. Ако в турски форум на Фиат се заговори за раята българи, няма да ви е приятно.Нека сме толерантни, умолявам ви.
Коментар
-
sachma написа:nikki_sixx написа:sachma написа:...
Коментар
-
Авео написа:Извинявам се, ама нещо позалитнахте настрани.....недейте да обсъждате турците. Деликатна тема е. Има невероятно добри, честни и свестни хора сред тях, има и боклуци. Последното по скоро го оттъждествявам с характера на всеки един народ-във всяко стадо си има мърша.Спора е вечен, доводите логически, но необосновани от хуманна гледна точка. Още повече, че тук / във форума / има много представители на този народ. Израстнал съм сред турци / в блока в Габрово имаме две семейства, в Русе имахме едно /....нищо лошо не мога да кажа за тях. Най-отговорно и сериозно го заявявам.Призовавам ви да престанем да ровим в миналото. Нека не търсим негативизма, отчуждението, злобата, омразата....заредете се с положителни емоции и гледайте напред.Колкото боклуци е имало и още има сред всеки един народ, етнос.....толкова има и при нас.И отново призовавам - не е коректно спрямо ако щете дори и към част от членовете тук. Ако в турски форум на Фиат се заговори за раята българи, няма да ви е приятно.Нека сме толерантни, умолявам ви.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
"Бедни, бедни Македонски ... защо не умря при Гредетин!"Защо наистина?Ако можеше Баязид светкавицата или Сюлейман великолепни да ви чуе,щеше да благодари на Аллах за победата...Ако можеше Ботев да ви чуе,щеше да благодари на Бога,че не е доживял подобни времена.Българският народ се слави с късопаметност но чак до там,е срамно вече.
Коментар
-
Neosi написа:Авео написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
СХБ нещата дето ти ги казвам са точно така, нямам намерение да ти обяснявам повече защо, каквото трябва съм ти го написал, ако искаш го прочети пак за да научиш нещо, ако искаш си дръж на своето. За твое сведение обучението му в университета включва и двусеместриален изпит по Османска култура на балканите, имам курсова работа на тема Османско право, чел съм книжки в което са описвани точно определени дела на "българинът еди-кой си, немюсюлманин, по обвинение в еди-какво си, срещо еди-кой си, мюсюлманин" всичко това е доста добре документирано в книгата "османско право по българските земи" от Гълъб Гълъбов. Шериата ми е ясен в общи линии, макар и не в детайли. Ти каквото искаш това си твъри.N.Y. State of Mind
Коментар
-
nikki_sixx написа:sachma написа:Съгласен съм с мнението ти за производството и за жените ни. За другото обаче не мога. Тук е била Византия много много години преди нас, споменах ти за писмените паметници от 200г преди христа. Били за византийски територии населени със славяни.N.Y. State of Mind
Коментар
-
sachma написа:Тук е била Византия много много години преди нас, споменах ти за писмените паметници от 200г преди христа. Били за византийски територии населени със славяни.Във Великото преселени на народите твърде значителна роля изиграли две големи етнически общности в лицето на южните славяни (т. нар. Славиний) и прабългарите, с чиято историческа съдба е свързано и началото на българската държавна традиция. Значителната роля на прабългарите и южните славяни в историческите процеси, реализирали се във времето от ІV в. до края на VІІ в.,
Коментар
-
SHB написа:sachma написа:Тук е била Византия много много години преди нас, споменах ти за писмените паметници от 200г преди христа. Били за византийски територии населени със славяни.Във Великото преселени на народите твърде значителна роля изиграли две големи етнически общности в лицето на южните славяни (т. нар. Славиний) и прабългарите, с чиято историческа съдба е свързано и началото на българската държавна традиция. Значителната роля на прабългарите и южните славяни в историческите процеси, реализирали се във времето от ІV в. до края на VІІ в.,N.Y. State of Mind
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар