Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва честта на българският трибагреник...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikki_sixx_74 написа:
    Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите... На улицата където живея, от година и нещо живеят две турски семейства. В началото на лятото децата се скараха за нещо... и единият се изцепи, че ставало така, защото ние гяурите сме мразили турците и не сме им давали никакви права в родината им... След няколко опита да проведа нормален разговор с него... което беше равносилно на това да споря с радиокасетофон, му теглих една майна... и му казах, че нямам против религията която изповядва.., но да ми се праска че е Турчин и се намирал в родината си - няма да приема, и за негово добро е да ме заобикаля друг път ако се засечем по улицата. За сега спазва указанията... Писна ми от фалшива толерантност. Не мога да уважавам човек, който зад гърба ми ми крои капа... М/у другото, не всички турци са такава сган. Има още едно семейство... на което детето им е в един клас с моя големия. Бащата много пъти ме кани на гости в тях на по ракия, ама аз нещо все не мога да си навия на масрафа и да го уважа. Нарича ме приятелю, винаги ми се усмихва и ми подава ръка за здрависване когато се видим... добър човек е... и не веднъж ми е помагал когато имам нужда. Тааааа, идеята ми е, да се внимава с тях, но и е некси тъпо да се слагат всички под един знаменател.. и да се насажда някаква дискриминация на расистка основа. Погледнато от страни... ако сме достатъчно гъвкави - можем да извлечем полза от цялата ситуация!
    Еми то нормално бе ники зависи от характера на човека от възпитанието му и т.н. Аз лично съм имал няколко познати турци и мога да кажа, че като се отнасяш добре с тях са много точно и в бизнес и всичко. В МНОГО отношения доста по-точни от нас българите. Но настъпиш ли ги по мазола могат да бъдат много гадни копелета. Ся за това на каква територия са...ами то на балканите, погледнато в исторически план, всеки може да има претенции към всеки, щом става въпрос за територии. Не забравяй, че и ние не сме били първите в тези земи :D Мога да ти обадя само, че има запазени писмени паметници на старогръцки от 2000 година...ама преди христа :D Кога са дошли тук и славяни и прабългари предполагам знаеш, това означава ли, че днес земите трябва да са гръцки? Не,нали? Важното е какво е сега и къде са границите сега, пък че едно турче така си разправяло - много му здраве. Но турците като цяло хич не са лоши хора, ами според мен са и доста по-почтени от нас, българите.
    N.Y. State of Mind

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
      Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.....
      Тия са пълни боклуци и смърделяци и като казват Булгаристан- та тия хуни са живели по палатки и са си мили гъзовете веднъж годината летото и после са се оправяли, защото са педераси и са грознои, докато тука ние сме имали златни дворци и култура. ПФУ на тия.
      Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.

Коментар

За турците (Не за Доган и компания), а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.Бил съм четири пъти в Истамбул за доста време, и още три пъти по турските курорти и лошо не съм видял - напротив. Отношението им е като към Господ.Под този знаменател слагам и българските турци - безкрайно добри и работливи хора.Съвсем друг е въпроса с шайката на Ахмед Демир Доган, които обаче съществуват защото ние позволяваме.!!!!
        Brava 1.6 16v ELX 2001г.
        Punto М2 1.2 SX 2000г.
        МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
          За турците (Не за Доган и компания), а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.Бил съм четири пъти в Истамбул за доста време, и още три пъти по турските курорти и лошо не съм видял - напротив. Отношението им е като към Господ.Под този знаменател слагам и българските турци - безкрайно добри и работливи хора.Съвсем друг е въпроса с шайката на Ахмед Демир Доган, които обаче съществуват защото ние позволяваме.!!!!
          Абе ние в различни Българии ли живее?Турчата е надменна,мързелива сган.Е признавам че имам по-скромни наблюдения,но все пак съм имал неудоволствието да познавам.Има 2 хубави неща призлезли от туркия-баклавата и другото е нцензурирано.Въпреки,че за второто не съм сигурен че вината е тяхна след като са манафи де ама така се казва...
          а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.
          Туй нещо за мене скверни паметта на тези умрели в Батак примерно...или за да не става въпрос за нас може би трябва да си спомним "Арменци"?

Коментар

SHB, аз говоря за днешно време, не за миналото.Ако гледаме натам, какво се кажеш за братска Русия?? А????
            Brava 1.6 16v ELX 2001г.
            Punto М2 1.2 SX 2000г.
            МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
              SHB, аз говоря за днешно време, не за миналото.Ако гледаме натам, какво се кажеш за братска Русия?? А????
              Какво да кажа за "братска "Русия?Нека гледаме настоящето.На 3 март миналата година в едно врненско село нали турчата блудства с някво наше момче,карайки го да им духа?Вдигна се шум,ма до там...Аз незнам колко турци са пострадали от нас...май няма.Ами имаше едно предаване на Капка (вече сидерова) от Родопите ,където някви църни австралопитеци ивкаха кялурка...

Коментар

Именно..."Нека гледаме настоящето" - ти го каза.А това за 3-ти март наистина не го зная - ако е така тия отиват булки в панделата, ама не...щото няма държава - тя е на Доган.!!!!!!!!
                Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                Punto М2 1.2 SX 2000г.
                МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                  Именно..."Нека гледаме настоящето" - ти го каза.А това за 3-ти март наистина не го зная - ако е така тия отиват булки в панделата, ама не...щото няма държава - тя е на Доган.!!!!!!!!
                  Еми като е на Доган що ги харесваш турците?Или той не е турчин?Или той е лош турчин,обаче тези турци дето го избират са "добри" турци?Турците за 120 години от освобождението не са се променили много.Това са само 4 поколения,вълка кожата си мени а нрава-никога.Свалили са феса,свалили са чалмата.И какво?Ще ме убедиш че не репресират кюрдите които също като нас искат своя държава?Споменах да гледаме настоящето,за да подчертая връзката с историята!Там където е текло,пак ще тече...

Коментар

Neosi написа:
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

SHB написа:
                      Neosi написа:
                      Еми като е на Доган що ги харесваш турците?Или той не е турчин?Или той е лош турчин,обаче тези турци дето го избират са "добри" турци?Турците за 120 години от освобождението не са се променили много.Това са само 4 поколения,вълка кожата си мени а нрава-никога.Свалили са феса,свалили са чалмата.И какво?Ще ме убедиш че не репресират кюрдите които също като нас искат своя държава?Споменах да гледаме настоящето,за да подчертая връзката с историята!Там където е текло,пак ще тече...
                      Доган е ченге, капут,..... не мога да намеря точната дума.Знаеш ли, че съм говорил 1 000 пъти с български турци и на въпроса "Що гласувате за Доган" отговарят - " Ако не гласуваме умираме" - и това е вярно. Просто нямаме държава, която да ликвидира тия боклуци.Да..за кюрдите си прав - така е..няма спор...ама искам да те питам, ако утре турците в Разградско и Кърджалийско (примерно) решат да си правят държава, ние кво ще правим а?
                      Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                      Punto М2 1.2 SX 2000г.
                      МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

gantcho написа:
                        Neosi написа:
                        Добре.Как ще ме убедите,че тези добри,мили,симпатични и работливи хора.гласуват за то зи търтей Доган?В случая за разлика от друг път вината не е на българите,щото те не гласуват за Догна.Какво се очаква да направим?Да му забраним партията?Да забраним на електората му да гласува?Или що...

Коментар

sachma написа:
                          ...
                          Относно бизнеса - съгласен съм напълно.Относно териториите обаче... когато са дошли нашите, все още тук е нямало обособени държави. Имало е племена... а точно нашенци са обединили всички... и са създали държава! Точно Борис 1-ви Михаил (така се казва и големият ми син м/у другото) е настоял всички да минем в една вяра..за да може народът по тези земи да е единен... и да не се разпокъсва държавата от вражди. А за Калоян сещаш ли се? За това, че дори Рим признават църквата ни.. и царят ни. А това с Турците си е робство... от където и да го погледнеш е все такова. Друг е въпроса, че турците са ни взимали по-малък данък от сега управляващите ни. Тогава са взимали десятък... или 10% от това което имаш.., а сега те съдират с 20%. То да беше само това - да махнеш с ръка и да си кажеш: "абе майната им..." но е факт, че ни шибат от където и да погледнеш. Всички ни шибат, а ние се гордеем... За почтеността... няма да коментирам, защото това е толкова разтеглива тема... колкото е и "обективно за Фиат"... шото некой си изпатил - Фиат е ноу кофти разийш ли... а мен пък ми е кеф, че по-добра кола до ся съм нямал... и за мой късмет нме е правена в Турция. Фактът, че имат заводи... говори, че имат производство... т.е. стабилна икономика - нещо с което ние не можем да се похвалим. Което ме връща на един друг въпрос... ние с какво всъщност можем да се похвалим? Освен с красивите ни жени... които биха се изпраскали с всеки мазник...за некоя кинта!?
                          Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

SHB написа:
                            gantcho написа:
                            SHB написа:
                            gantcho написа:
                            nikki_sixx_74 написа:
                            По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...
                            Не е вярно това! "Стан" означава просто земя, страна, доколкото се сещам. Има една държава, която никога от никого не е покорявана - Етиопия. На турски е "Хабашистан" (Хабаша е древното й име). В думата Булгаристан няма нищо обидно. Гърция е Юнанистан и т.н.
                            Извинявай Ганчо,ма не си прав.Етиопия последно е покорена от кой мислиш?от производителя на Фиат,фашистка Италия през 1936.А след това е окупирана от англичаните през 1941 :D :D :D 1557-1884-а в тези години хабашистан е бил в отоманската империя.........
                            Проверих, ето това се е случило с Етиопия по него време:All of this contributed to Ethiopia’s isolation from 1755 to 1855, called the Zemene Mesafint or "Age of Princes." The Emperors became figureheads, controlled by warlords like Ras Mikael Sehul of Tigray, and by the Oromo Yejju dynastyПросто държавата се е самоизолирала, но не е имала нищо общо с Отоманската Империя.
                            Виж сега,ти си проверил в Уикипедиа,и от там идва заблуждението ти.Защото в нея се дава описание на съвременна Етиопия,която не включва Еритрея!Но исторически Еристрея е била в границите на етиопия,и Хабашистан се отнася именно за това геогравско(а в наши дни и политическо)понятие.Та Хабашистан в тези години е бил в отоманската империя.За да си сигурен,в нета можеш да намериш Карта на османската империя.
                            Гледах много подробна карта на Отоманската Империя. Както казах, действително, за около 120 години, една малка част от съвременна Етиопия е била в Османската Империя между 1566 и 1683, но това по никакъв начин не променя казаното от мен. Просто дадох пример. Или искаш сега да спорим дали турците някога са имали Казахстан? :D Никога!!! "Стан" е дума от тюркски произход и означава горе-долу това, което бях казал преди.
                            She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

SHB написа:
                              Добре.Как ще ме убедите,че тези добри,мили,симпатични и работливи хора.гласуват за то зи търтей Доган?В случая за разлика от друг път вината не е на българите,щото те не гласуват за Догна.Какво се очаква да направим?Да му забраним партията?Да забраним на електората му да гласува?Или що...
                              ДПС е партия на етническа основа, което се забранява от Конституцията. НО..Но въпреки това я има! Защо?!?!Турското население тук, ако не гласува за ДПС му е еб..на майката...няма работа, няма дърва, няма нищо...Вината на Българите е огромна, щото ако гласуваме всички, Доган ще влезе в парламента точно толкова, колкото аз.
                              Brava 1.6 16v ELX 2001г.
                              Punto М2 1.2 SX 2000г.
                              МРАЗЯ НАП!!!

Коментар

Neosi написа:
                                ... щото ако гласуваме всички, Доган ще влезе в парламента точно толкова, колкото аз.
                                Колега... в парламента ни влизат всякакви... да вземем за пример Кузов!
                                Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                                X