nikki_sixx_74 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва честта на българският трибагреник...
Collapse
X
-
N.Y. State of Mind
-
nikki_sixx_74 написа:Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.....Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
За турците (Не за Доган и компания), а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.Бил съм четири пъти в Истамбул за доста време, и още три пъти по турските курорти и лошо не съм видял - напротив. Отношението им е като към Господ.Под този знаменател слагам и българските турци - безкрайно добри и работливи хора.Съвсем друг е въпроса с шайката на Ахмед Демир Доган, които обаче съществуват защото ние позволяваме.!!!!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Neosi написа:За турците (Не за Доган и компания), а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.Бил съм четири пъти в Истамбул за доста време, и още три пъти по турските курорти и лошо не съм видял - напротив. Отношението им е като към Господ.Под този знаменател слагам и българските турци - безкрайно добри и работливи хора.Съвсем друг е въпроса с шайката на Ахмед Демир Доган, които обаче съществуват защото ние позволяваме.!!!!а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.
Коментар
-
Neosi написа:SHB, аз говоря за днешно време, не за миналото.Ако гледаме натам, какво се кажеш за братска Русия?? А????
Коментар
-
Neosi написа:Именно..."Нека гледаме настоящето" - ти го каза.А това за 3-ти март наистина не го зная - ако е така тия отиват булки в панделата, ама не...щото няма държава - тя е на Доган.!!!!!!!!
Коментар
-
Neosi написа:За турците (Не за Доган и компания), а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.Бил съм четири пъти в Истамбул за доста време, и още три пъти по турските курорти и лошо не съм видял - напротив. Отношението им е като към Господ.Под този знаменател слагам и българските турци - безкрайно добри и работливи хора.Съвсем друг е въпроса с шайката на Ахмед Демир Доган, които обаче съществуват защото ние позволяваме.!!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
SHB написа:Neosi написа:Именно..."Нека гледаме настоящето" - ти го каза.А това за 3-ти март наистина не го зная - ако е така тия отиват булки в панделата, ама не...щото няма държава - тя е на Доган.!!!!!!!!Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
gantcho написа:Neosi написа:За турците (Не за Доган и компания), а за турците, като народ мога да кажа само много добри думи.Бил съм четири пъти в Истамбул за доста време, и още три пъти по турските курорти и лошо не съм видял - напротив. Отношението им е като към Господ.Под този знаменател слагам и българските турци - безкрайно добри и работливи хора.Съвсем друг е въпроса с шайката на Ахмед Демир Доган, които обаче съществуват защото ние позволяваме.!!!!
Коментар
-
sachma написа:...Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
-
SHB написа:gantcho написа:SHB написа:gantcho написа:nikki_sixx_74 написа:По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
SHB написа:Добре.Как ще ме убедите,че тези добри,мили,симпатични и работливи хора.гласуват за то зи търтей Доган?В случая за разлика от друг път вината не е на българите,щото те не гласуват за Догна.Какво се очаква да направим?Да му забраним партията?Да забраним на електората му да гласува?Или що...Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар