Не се кланям на Турция, просто дадох за пример как хората си уважават знамето...За разлика, видно от горните статии, от нашите държавни органи.SHB, омразата не води към нищо добро...Изместваме темата обаче,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва честта на българският трибагреник...
Collapse
X
-
Полицаят трябва не само да се възстанови на работа,а и хора като него да се почитат в новините, не да се уволняват.Ако наистина го уволнят трябва да го направим национален герой и да го сочим за пример.Ако аз съм работодател, бих го наел веднага.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Вие какво искате от съдия - станал такъв с партийна протекция на политици, които са избрани с гласовете на цигани!?Това пък отде са взели парите за да им купят гласовете е друга тема ... В случая нямам фактите и налучквам, но съм 99% сигурен, че съм мноооого близо до истината...И докато в България съдия, прокурор, следовател, полицай, политик и т.н. се става с връзки (вкл. политически), подкупи, подлизурство и т.н. гадости - все така ще е ...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ебати държавата. За втори път съм потресен от присъда на полицай изпълняващ задълженията си. Първият път беше с граничаря убил резания. Това е ненормално. Дори да не го осъдят (за граничаря говоря) за убийство те само с тези съдебни процедури му разбиват нервна сисетема и всичко. И то затова, че си е свършил работата. А за този със знамето, какво да говорим. Те вместо да го наградят, те го уволняват. Аз желая на тази съдийка, докат спи, да влезнат в дома и тумба цигани и да я изнасилват по най бруталния начин. Цяла нощ. Мамичката им мръсна. А после нека има ред в тая държава. Кат не работят, лошо. Като работят, още по лошо. Айде оди ставай полицай после ...
Коментар
-
Immortal написа:Не се кланям на Турция, просто дадох за пример как хората си уважават знамето...За разлика, видно от горните статии, от нашите държавни органи.SHB, омразата не води към нищо добро...Изместваме темата обаче,
Коментар
-
SHB написа:Immortal написа:Не се кланям на Турция, просто дадох за пример как хората си уважават знамето...За разлика, видно от горните статии, от нашите държавни органи.SHB, омразата не води към нищо добро...Изместваме темата обаче,like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:SHB написа:Immortal написа:Не се кланям на Турция, просто дадох за пример как хората си уважават знамето...За разлика, видно от горните статии, от нашите държавни органи.SHB, омразата не води към нищо добро...Изместваме темата обаче,
Коментар
-
Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите... На улицата където живея, от година и нещо живеят две турски семейства. В началото на лятото децата се скараха за нещо... и единият се изцепи, че ставало така, защото ние гяурите сме мразили турците и не сме им давали никакви права в родината им... След няколко опита да проведа нормален разговор с него... което беше равносилно на това да споря с радиокасетофон, му теглих една майна... и му казах, че нямам против религията която изповядва.., но да ми се праска че е Турчин и се намирал в родината си - няма да приема, и за негово добро е да ме заобикаля друг път ако се засечем по улицата. За сега спазва указанията... Писна ми от фалшива толерантност. Не мога да уважавам човек, който зад гърба ми ми крои капа... М/у другото, не всички турци са такава сган. Има още едно семейство... на което детето им е в един клас с моя големия. Бащата много пъти ме кани на гости в тях на по ракия, ама аз нещо все не мога да си навия на масрафа и да го уважа. Нарича ме приятелю, винаги ми се усмихва и ми подава ръка за здрависване когато се видим... добър човек е... и не веднъж ми е помагал когато имам нужда. Тааааа, идеята ми е, да се внимава с тях, но и е некси тъпо да се слагат всички под един знаменател.. и да се насажда някаква дискриминация на расистка основа. Погледнато от страни... ако сме достатъчно гъвкави - можем да извлечем полза от цялата ситуация!
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите... На улицата където живея, от година и нещо живеят две турски семейства. В началото на лятото децата се скараха за нещо... и единият се изцепи, че ставало така, защото ние гяурите сме мразили турците и не сме им давали никакви права в родината им... След няколко опита да проведа нормален разговор с него... което беше равносилно на това да споря с радиокасетофон, му теглих една майна... и му казах, че нямам против религията която изповядва.., но да ми се праска че е Турчин и се намирал в родината си - няма да приема, и за негово добро е да ме заобикаля друг път ако се засечем по улицата. За сега спазва указанията... Писна ми от фалшива толерантност. Не мога да уважавам човек, който зад гърба ми ми крои капа... М/у другото, не всички турци са такава сган. Има още едно семейство... на което детето им е в един клас с моя големия. Бащата много пъти ме кани на гости в тях на по ракия, ама аз нещо все не мога да си навия на масрафа и да го уважа. Нарича ме приятелю, винаги ми се усмихва и ми подава ръка за здрависване когато се видим... добър човек е... и не веднъж ми е помагал когато имам нужда. Тааааа, идеята ми е, да се внимава с тях, но и е некси тъпо да се слагат всички под един знаменател.. и да се насажда някаква дискриминация на расистка основа. Погледнато от страни... ако сме достатъчно гъвкави - можем да извлечем полза от цялата ситуация!
Коментар
-
nikki_sixx_74 написа:По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:nikki_sixx_74 написа:По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...
Коментар
-
SHB написа:gantcho написа:nikki_sixx_74 написа:По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
SHB написа:gantcho написа:nikki_sixx_74 написа:По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:SHB написа:gantcho написа:nikki_sixx_74 написа:По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар