Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко струва честта на българският трибагреник...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не се кланям на Турция, просто дадох за пример как хората си уважават знамето...За разлика, видно от горните статии, от нашите държавни органи.SHB, омразата не води към нищо добро...Изместваме темата обаче,

Коментар

Полицаят трябва не само да се възстанови на работа,а и хора като него да се почитат в новините, не да се уволняват.Ако наистина го уволнят трябва да го направим национален герой и да го сочим за пример.Ако аз съм работодател, бих го наел веднага.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Вие какво искате от съдия - станал такъв с партийна протекция на политици, които са избрани с гласовете на цигани!?Това пък отде са взели парите за да им купят гласовете е друга тема ... В случая нямам фактите и налучквам, но съм 99% сигурен, че съм мноооого близо до истината...И докато в България съдия, прокурор, следовател, полицай, политик и т.н. се става с връзки (вкл. политически), подкупи, подлизурство и т.н. гадости - все така ще е ...
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

http://dnes.dir.bg/2008/09/30/news3425322.html
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Ебати държавата. За втори път съм потресен от присъда на полицай изпълняващ задълженията си. Първият път беше с граничаря убил резания. Това е ненормално. Дори да не го осъдят (за граничаря говоря) за убийство те само с тези съдебни процедури му разбиват нервна сисетема и всичко. И то затова, че си е свършил работата. А за този със знамето, какво да говорим. Те вместо да го наградят, те го уволняват. Аз желая на тази съдийка, докат спи, да влезнат в дома и тумба цигани и да я изнасилват по най бруталния начин. Цяла нощ. Мамичката им мръсна. А после нека има ред в тая държава. Кат не работят, лошо. Като работят, още по лошо. Айде оди ставай полицай после ...

Коментар

Immortal написа:
              Не се кланям на Турция, просто дадох за пример как хората си уважават знамето...За разлика, видно от горните статии, от нашите държавни органи.SHB, омразата не води към нищо добро...Изместваме темата обаче,
              тъй тъй...Значи омразата не води към добро...а как да отговорим на омразата?Да си подадем и другата буза ли?Предпочитам стария завет:"око за око ,зъб за зъб" Знаеш какво смятат резаните за неверниците-за гяурите,кялурите...Знаеш какво проповядва корана за тях...и след това ми обясняваш на мен ,че омразата не води до добро...Е да логично съждение,препрати го към твоите нови приятели...

Коментар

SHB написа:
                Immortal написа:
                тъй тъй...Значи омразата не води към добро...а как да отговорим на омразата?Да си подадем и другата буза ли?Предпочитам стария завет:"око за око ,зъб за зъб" Знаеш какво смятат резаните за неверниците-за гяурите,кялурите...Знаеш какво проповядва корана за тях...и след това ми обясняваш на мен ,че омразата не води до добро...Е да логично съждение,препрати го към твоите нови приятели...
                Колега, недей така. Аз съм отрасъл сред "турци". Не са по-лоши от нас. С нищо.
                like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Lane Staley написа:
                  SHB написа:
                  Immortal написа:
                  Колега, недей така. Аз съм отрасъл сред "турци". Не са по-лоши от нас. С нищо.
                  Дали?Аз не съм торасъл,но познавам няколко!За да се обоснова ще ти кажа в какво са по-лошиА именно-преди всичко религията-какво смятат за себе си,какво смятат за неверниците,как смятат да се "разправят с тях"Второ-те са крайно лицемерни хора.Когато си говориш с тях са любезни възпитани и дорбенастроени.Когато си говорят помежду си ти си ГЯУР.3 Са елементарни хора.Не смятат за необходимо да имат критично мислене по нито един въпрос.Свише така е казано -следователно се приема за аксиоматично,без нужда от разсъждениа4 Държат се в нашата държава,все едно е Турция.Когато си в Рим ...Но те не смятат за необходимо подобно държане и спазване на елементарни порядки...Бил съм и в родопите...там примерно в планината могат и добър ден да ти казват непознати хора,което оставя силно впечатление в повечето българи,но пък те са слепи за състезанието кой ще построи по-висока "ракета"Имало е дни в които хората са имали ценностна система ,в която род,родина са били равни на семейство-род.Ако не помниш историята си ,си осъден тя да се повтори.Колкото повече проявяваме толеранс към тях,толкова повече се принизяваме до безнравствеността.Помни за да бъдеш!Мисли за рода си като за себе си!

Коментар

Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите... На улицата където живея, от година и нещо живеят две турски семейства. В началото на лятото децата се скараха за нещо... и единият се изцепи, че ставало така, защото ние гяурите сме мразили турците и не сме им давали никакви права в родината им... След няколко опита да проведа нормален разговор с него... което беше равносилно на това да споря с радиокасетофон, му теглих една майна... и му казах, че нямам против религията която изповядва.., но да ми се праска че е Турчин и се намирал в родината си - няма да приема, и за негово добро е да ме заобикаля друг път ако се засечем по улицата. За сега спазва указанията... Писна ми от фалшива толерантност. Не мога да уважавам човек, който зад гърба ми ми крои капа... М/у другото, не всички турци са такава сган. Има още едно семейство... на което детето им е в един клас с моя големия. Бащата много пъти ме кани на гости в тях на по ракия, ама аз нещо все не мога да си навия на масрафа и да го уважа. Нарича ме приятелю, винаги ми се усмихва и ми подава ръка за здрависване когато се видим... добър човек е... и не веднъж ми е помагал когато имам нужда. Тааааа, идеята ми е, да се внимава с тях, но и е некси тъпо да се слагат всички под един знаменател.. и да се насажда някаква дискриминация на расистка основа. Погледнато от страни... ако сме достатъчно гъвкави - можем да извлечем полза от цялата ситуация!

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                      Не харесвам турците. Няколко пъти съм ходил командировка в Стамбула града голяма.., и живеят по-добре от нас, но това не означава, че ще ги харесам. По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите... На улицата където живея, от година и нещо живеят две турски семейства. В началото на лятото децата се скараха за нещо... и единият се изцепи, че ставало така, защото ние гяурите сме мразили турците и не сме им давали никакви права в родината им... След няколко опита да проведа нормален разговор с него... което беше равносилно на това да споря с радиокасетофон, му теглих една майна... и му казах, че нямам против религията която изповядва.., но да ми се праска че е Турчин и се намирал в родината си - няма да приема, и за негово добро е да ме заобикаля друг път ако се засечем по улицата. За сега спазва указанията... Писна ми от фалшива толерантност. Не мога да уважавам човек, който зад гърба ми ми крои капа... М/у другото, не всички турци са такава сган. Има още едно семейство... на което детето им е в един клас с моя големия. Бащата много пъти ме кани на гости в тях на по ракия, ама аз нещо все не мога да си навия на масрафа и да го уважа. Нарича ме приятелю, винаги ми се усмихва и ми подава ръка за здрависване когато се видим... добър човек е... и не веднъж ми е помагал когато имам нужда. Тааааа, идеята ми е, да се внимава с тях, но и е некси тъпо да се слагат всички под един знаменател.. и да се насажда някаква дискриминация на расистка основа. Погледнато от страни... ако сме достатъчно гъвкави - можем да извлечем полза от цялата ситуация!
                      Мисля че ,твоят пост е още едно потвърждение на думите ми.Особенно много ми хареса частта с радиокасетофона.Относно рассизма.Хора не бъдете ограничени от общоприетото.Не разглеждайте рассизма като нещо лошо.само защото така са ви учили.Помислете критично и може би ще стигнете до някаква друга истина за себе си.

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                        По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...
                        Не е вярно това! "Стан" означава просто земя, страна, доколкото се сещам. Има една държава, която никога от никого не е покорявана - Етиопия. На турски е "Хабашистан" (Хабаша е древното й име). В думата Булгаристан няма нищо обидно. Гърция е Юнанистан и т.н.
                        She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

gantcho написа:
                          nikki_sixx_74 написа:
                          По картите си изписват България като Булгаристан.., и това го правят с всяка държава към която имат претенции, че им принадлежи като територия. Това показва отношението им към нас... и не предизвиква адмирации в мен. Ебал съм ги джунгалите...
                          Не е вярно това! "Стан" означава просто земя, страна, доколкото се сещам. Има една държава, която никога от никого не е покорявана - Етиопия. На турски е "Хабашистан" (Хабаша е древното й име). В думата Булгаристан няма нищо обидно. Гърция е Юнанистан и т.н.
                          Извинявай Ганчо,ма не си прав.Етиопия последно е покорена от кой мислиш?от производителя на Фиат,фашистка Италия през 1936.А след това е окупирана от англичаните през 1941 :D :D :D 1557-1884-а в тези години хабашистан е бил в отоманската империя.........

Коментар

SHB написа:
                            gantcho написа:
                            nikki_sixx_74 написа:
                            Извинявай Ганчо,ма не си прав.Етиопия последно е покорена от кой мислиш?от производителя на Фиат,фашистка Италия през 1936.А след това е окупирана от англичаните през 1941 :D :D :D 1557-1884-а в тези години хабашистан е бил в отоманската империя.........
                            Доколкото си спомням, само една малка част от територията му е била. Може и да греша все пак. Ще проверя и аз. Но това не променя етимологията на думата "стан" - няма нищо обидно.

Коментар

SHB написа:
                              gantcho написа:
                              nikki_sixx_74 написа:
                              Проверих, ето това се е случило с Етиопия по него време:All of this contributed to Ethiopia’s isolation from 1755 to 1855, called the Zemene Mesafint or "Age of Princes." The Emperors became figureheads, controlled by warlords like Ras Mikael Sehul of Tigray, and by the Oromo Yejju dynastyПросто държавата се е самоизолирала, но не е имала нищо общо с Отоманската Империя.

Коментар

gantcho написа:
                                SHB написа:
                                gantcho написа:
                                nikki_sixx_74 написа:
                                Проверих, ето това се е случило с Етиопия по него време:All of this contributed to Ethiopia’s isolation from 1755 to 1855, called the Zemene Mesafint or "Age of Princes." The Emperors became figureheads, controlled by warlords like Ras Mikael Sehul of Tigray, and by the Oromo Yejju dynastyПросто държавата се е самоизолирала, но не е имала нищо общо с Отоманската Империя.
                                Виж сега,ти си проверил в Уикипедиа,и от там идва заблуждението ти.Защото в нея се дава описание на съвременна Етиопия,която не включва Еритрея!Но исторически Еристрея е била в границите на етиопия,и Хабашистан се отнася именно за това геогравско(а в наши дни и политическо)понятие.Та Хабашистан в тези години е бил в отоманската империя.За да си сигурен,в нета можеш да намериш Карта на османската империя.

Коментар

Working...
                                X