snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко струва честта на българският трибагреник...
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Късали знамето... 20години затвор + отрязани ръце до лактите!!! Мръсни цигани!!! Гадна паплач. Изнагляха прекалено много! Трябва да се изолира това гадно племе! Само ни тровят живота! МРАЗЯ ГИ!!! Дано полицаят да ги е смазал от бой, да се е гаврил с тях по най-бруталния начин!Република на негодници! Диктатура на демократи! Чиста полицейска държава! Телефона ти се подслушва, коренспонденцията ти се контролира ... За нас я няма тази власт...
Коментар
-
Явор Митев
Сливен. Агенция ,,Фокус" ще плати глобата от 1000 лева, наложена на ямболски полицай, защитил от поругаване българския трибагреник. Средствата ще бъдат платени от президента на информационната агенция Красимир Узунов в случай, че при обжалване административното наказание, наложено от Сливенския Военноокръжен съд, не бъде отменено. Съдът освободи от наказателна отговорност, но наложи парична санкция в понеделник на полицай Митко Чавдаров от ямболското село Бояджик. Обвинението срещу него бе повдигнато по жалба на група роми, че младши инспекторът им нанесъл побой. Митко Чавдаров бе обвинен по чл. 131 от НК, че при изпълнение на служебните си задължения е нанесъл побой на три лица - единият от оплакалите се в момента е в чужбина и бе изваден от делото, за да не се протака то излишно. Вандалският акт е станал на 9 февруари през нощта. Младши инспектор Чавдаров е заварил ромите да се катерят по пилона с националния флаг в двора на селското училище и да късат знамето. Той ги изгонил, а на сутринта ги привикал, за да им снеме показания. Четирима от групата представили медицински свидетелства пред съда за нанесени им при този разпит леки телесни повреди. По време на делото стана ясно, че групата ромски младежи в късните нощни часове подпийнали и се забавлявали, като се катерят по пилона със знамето. Неуспелият да се изкачи по стълба трябвало да почерпи каса бира. По думите им, те били затормозени от това, че полицаят ги осветил с фенерчето си. Българското знаме пък било скъсано, докато ослепени от светлината, се мъчили да се спуснат по пилона. Въпреки че наказанието на полицай Митко Чавдаров е административно, адвокатът му Димитър Ников от ямболската адвокатска колегия бе категоричен, че ще обжалва присъдата пред Военно-апелативния съд. ,,В случая сме в една от диференцираните процедури на НПК - свързана с освобождаването от наказателна отговорност и налагане на административно наказание, което е задължително да се приложи, щом са налице условията за това", поясни след делото адвокатът. Той обясни също, че макар правно да не са свързани, делото срещу полицая и отказът на Ямболската окръжна прокуратура да образува дело срещу групата роми за поругаване на националния флаг, са логически свързани. По рано прокурорите в Ямбол обявиха, че нямат достатъчно основания да образуват дело за поругаване на трибагреника. Адвокат Димитър Ников заяви, че няма пречка в закона и ромите да получат присъда за поругаване на светинята, и полицая да бъде съден, ако съдът прецени, че е превишил пълномощията си. Самата присъда Ников коментира с думите, че доказателствата по делото са непълно интерпретирани, а твърденията на ромите не отговарят на истината. Решението срещу Чавдаров ще бъде обжалвано пред Апелативния съд в законовоустановения срок. Решението на съда ще се отрази и на останалите служители на реда. "Няма да се учудя, ако полицай се отдръпне, когато се наложи неговата намеса, заради заплахата да бъде съден", коментира Ников. Делото е тенденциозно. Прибирам се в селото си със срам, а оттук нататък едва ли ще намеря полицай, който да се наеме да охранява жителите, още по-малко националния флаг", коментира кметът на село Бояджик Герган Герганов. Той, както и адвокат Ников бяха категорични, че според Закона за МВР присъдата означава и дисциплинарно уволнение за полицай Чавдаров. Герганов определи като "срам за българското правосъдие" решението на Военния съд. Жителите на Бояджик по-рано организираха подписка в защита на младши инспектора. Самият кмет обяви, че делото срещу младши инспекторът трябва да има национален отзвук и призова българите да пазят символа на държавността - националния флаг.Людмила ЙОРГОВА
Коментар
-
Наистина е потресаващо!!! Полицай да спаси от гавра националните символи и да го осъдят Във въпросната страна на югоизток от нас, откъдето се върнах преди три дена, станах свидетел на следното: зазвуча националния химн, абсолютно всичко живо, от първолачето до последният пенсионер, застина на място и не мръдна, докато химна не свърши. Всички спряха да говорят, да пушат, да ходят и застанаха мирно. Ето това е уважение към националните символи. Трябвало е да пребият мангалите и да наградят полицая!!!She was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
Нека не наказваме органите на реда когато си вършат съвестно работата , нека не насърчаваме шуробаджанащината и затварянето на очи и страха на Полицията да си върши работата . Срам ме е , че живея в страна която толерира и поущрява поругаването на националния ни символ , който никога не е пленяван и погазван дори и през военни времена. Толкова ли струваме ? Къде остана БЪЛГАРСКОТО ни достойнство , къде са хората наричащи себе си БЪЛГАРИ?.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Dedra 2.0 написа:А всеки един от нас какво е направил по този въпрос? Би ли застанал на мястото на полицаят?.... и когато обърна на Драконови мерки , ще стане бий за да те уважават и уважавай за да не бъдеш бит.....А ЗАЩО ПРОСТО НЕ БЪДЕМ ТОЛЕРАНТНИ , НИКОЙ НЕ Е БРОНИРАН !!!
Коментар
-
Ако скоро не се предприемат някакви мерки от правителството предвиждам след 6-7 години същото да управлява само ромско население.В историята за 5 клас след 100 години може да има урок как Правителството и Управляващите на Р България затриха България.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ivan_enchev написа:Dedra 2.0 написа:А всеки един от нас какво е направил по този въпрос? Би ли застанал на мястото на полицаят?
Коментар
-
Скандалното в цялата история са не циганите - те са си цигани и вършат цигански работи.Скандалното е решението на съда. т.е., както и циганите казват помежду си - българска работа...gantcho, и аз преди няколко дни бях за втори път в Цариград. Забелязал ли си на колко места се вее националния флаг? Аз лично видях на много места да се вее и от частни домове, от прозорци, балкони и покриви на къщи. И навсякъде беше чист и здрав. А не както на малкото места, където в БГ можеш да видиш трикольора, той да е скъсан и не могат да му се познаят цветовете...Аз вече отдавна не се гордея че съм българин.
Коментар
-
Immortal написа:Скандалното в цялата история са не циганите - те са си цигани и вършат цигански работи.Скандалното е решението на съда. т.е., както и циганите казват помежду си - българска работа...gantcho, и аз преди няколко дни бях за втори път в Цариград. Забелязал ли си на колко места се вее националния флаг? Аз лично видях на много места да се вее и от частни домове, от прозорци, балкони и покриви на къщи. И навсякъде беше чист и здрав. А не както на малкото места, където в БГ можеш да видиш трикольора, той да е скъсан и не могат да му се познаят цветовете...Аз вече отдавна не се гордея че съм българин.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Решението е ясно-циганите на сапун,турците на Коколино!!!Аман* вече от поощрения в Турция колко е добре-еваларката* на манафите АЗ С НЕЧОВЕЦИ няма да се сравнявам,стига им се кланяхте..,Колкото и да сме зле и да сме скъсани и да да не се види нищо хубаво от никъде ...А пък колегите дето скочиха да защитават циганите...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар