Колеги, от къде може да се купи такова? Колко парички може да е, трябва ли някакво специално монтиране и подръжка?Става дума за такова, дето е като пожарните датчици, само че за газ и да се използва с оборудване на пропан-бутан. И ако засече изтичане и някаква по висока концентрация да почва да пищи... Нещо напоследък много по ефтинко иде и за готвене и за бойлера, но все си ме е страх да не направим къщата кабрио Има ли всъщност такова неща изобщо?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся газ детектор-аларма
Collapse
X
-
Етикети: –
-
Re: Търся газ детектор-аларма
bubachko написа:Колеги, от къде може да се купи такова? Колко парички може да е, трябва ли някакво специално монтиране и подръжка?Става дума за такова, дето е като пожарните датчици, само че за газ и да се използва с оборудване на пропан-бутан. И ако засече изтичане и някаква по висока концентрация да почва да пищи... Нещо напоследък много по ефтинко иде и за готвене и за бойлера, но все си ме е страх да не направим къщата кабрио Има ли всъщност такова неща изобщо?Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
-
Re: Търся газ детектор-аларма
bubachko написа:Колеги, от къде може да се купи такова? Колко парички може да е, трябва ли някакво специално монтиране и подръжка?Става дума за такова, дето е като пожарните датчици, само че за газ и да се използва с оборудване на пропан-бутан. И ако засече изтичане и някаква по висока концентрация да почва да пищи... Нещо напоследък много по ефтинко иде и за готвене и за бойлера, но все си ме е страх да не направим къщата кабрио Има ли всъщност такова неща изобщо?FIAT Marea 1.8 16V ELX
Коментар
-
bubachko
Намерих и аз няколко сайта, но цени никъде не се споменават... Явно намясто трябва да се проверява, поне да знам къде да ходя да диря
Коментар
-
bubachko написа:Намерих и аз няколко сайта, но цени никъде не се споменават... Явно намясто трябва да се проверява, поне да знам къде да ходя да диря
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар