Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойде време да се похваля накрая!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кви гуфаджийски елементи бря? Нямам ни една безвкусна лепенка по колата! + туй нямам лепенка на форума вместо винетка!

Коментар

Това табло много ми напомня за алекото което имах навремето преди да си купя фиат регата. Много ме кефеше навремето бежавия салон на алекото.
      Обичам си работата.

Коментар

///// написа:
        Кви гуфаджийски елементи бря? Нямам ни една безвкусна лепенка по колата! + туй нямам лепенка на форума вместо винетка!
        ааааа, използваш удари под кръста, а?!Ами тиксото по фаровете, а?!А?
        Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Абе човеко, колега от форума, който продава джанти 16-ки ме пита от какво са ми изработени веждите и къде се продават! Без тия вежди изглежда тъжна Живка! Ти ся ноу-хау издаваш! Само да ни види Петьо на к’во сме му направили темата... Ай кат си отлепиш винетката и аз ши си отлепя веждите... Яяяя, вместо да ме ядеш, по добре влез в гаража и дай мнение за Живка!

Коментар

///// написа:
            Ай кат си отлепиш винетката и аз ши си отлепя веждите...
            тъз винетка ме спаси веднъж от глоба за превишена скорост бре! :D никво махане! Пък на Петьо темата... ми ний си казахме бравост... ко повече да кажем? А ако очаква да си поръчваме тапицерия при него - аз съм пас!

Коментар

Щом съм направил снимка-шедьовър, която да стои толкоз време на заглавната страница на сайта - бъди убеден, че и Живка си е шедьовър! Гоуфаджийски били веждите - а кой спря кат’ гоуфаджия на Копринка?

Коментар

///// написа:
                Щом съм направил снимка-шедьовър, която да стои толкоз време на заглавната страница на сайта - бъди убеден, че и Живка си е шедьовър! Гоуфаджийски били веждите - а кой спря кат’ гоуфаджия на Копринка?
                Идзвинйети.., но спрях кат албански тираджия... което нема общо с немцките гъзарии! Моля, моля... и не си слагам тиксо по колата

Коментар

Всъщност, по проект трябва да сложа гуфаджийска мрежа на маската! Според теб дали няма да е по-добре рабица да туря на мойто гоуф?

Коментар

///// написа:
                    Всъщност, по проект трябва да сложа гуфаджийска мрежа на маската! Според теб дали няма да е по-добре рабица да туря на мойто гоуф?
                    само тръстика не слагай...

Коментар

А ти вземи си премести стикера, че тъкмо там само пешеходците го забелязват!

Коментар

Working...
                      X