Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дойде време да се похваля накрая!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дойде време да се похваля накрая!

И ето, след месец борба за по няколко часа вечер след работа е готов проекта дет Умрех за него, а именно - кола със светъл салон. Няколко човека бяха запознати, виждали частично, но заклети да си траят, други го мернаха на Копринка замалкоА за какво иде реч? Накратко - цялостно изтърбушване на интериора, раззглобяване на пласматериите до неразглобяем детайл и боядисването им в светлобежаво, претапициране на страниците на вратите и тавана, цялостно разглабяне, разпарчедисване, пране, реновиране на седалките, добавяне на високото барче посредата и... съответно, всичко това трябваше да влезе обратно в купето... като резултата е показан малко по-долу :D . Съжалявам за качеството ма снимките, ма просто не можах да дочакам слънчев ден да направяпо-хубави, по-натам - ще има. Имам и някои дребни работи за дооправяне (като стана всичко бяло си пролича коя пластмаса на къде е изметнала с годините) като жабката например и нова бяла тапицерия за седалките, но това ще стане с времето. Както и да е, има още много за разправяне, то бе цяла сага, но важното е, че това, което бе като образ в главатами е постигнато и цялото е направено ръчно лично от мен, без да имам и капка опит в подобно начинание прди това като резултата е повече от задоволителен...Е, кой може са да ми се похвали с бял салон на Типо, па още повече поръчков и ръчна изработка?
    Прикачени файлове

супер
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ха! Че от няколко дни стоите на заглавната страница на сайта: ти, фамилията и тайната ти бежова тапицерия! Yellow_Flash_Colorz_PDT_42Браво за мерака!
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Мераклия си- личи си
        "Що за човек е човекът, който не прави света по-добър?"

Коментар

И аз съм почитател на бежовата тапицерия, още навремето като видях на братчет ми нисан сънито 86г. то беше с бежово табло и оттогава много ме кефи този цвят, не знам дали от снимките ли е или само на мен така ми се струва, че при теб се е получило много жълтаво.
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ами всъщност е светло кафяво към бежаво цвета, това дет се е жлътнало е от светкавицата, много е засилила цветовете а и кат е минала фотката през фотошопа... мани, ма кой да догледа такива неща от бързане да се хвали... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 при първия слънчев ден ще я щракна къпана и на светлоА инак, на Копринка това вече не беше тайна, беше си готова, ма не беше много за гледане, че нали знаете колко товар требе да се носи за дълга почивка.... а и в цялата суматоха, нали минах само за час-два., кой да се занимава с мен, кат требе бечивата да се правят

Коментар

Евала ти Ама напрай и кормилото същия цвет

Коментар

Бааааааааааса Типото... ся Живко ш ти бръкне в окото... шото отвътре е станало по-убаво от Живка!

Коментар

Петреее луд си по цялата си глава :D .да ти дам и мойто ако нямаш работа

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                    Бааааааааааса Типото... ся Живко ш ти бръкне в окото... шото отвътре е станало по-убаво от Живка!
                    Аха, да бе тъкмо някой мома са си сложи краката на таблото и да й се отпечатат! Не, не, не! Черно си ми е добре - по-дискретно е! Евала, Петьо, за мерака и майсторлъка!

Коментар

страхотно е станало
                      FIAT uno 1.0Fire 45hp

Аск "Vromos"- Бургас

Коментар

Мен лично този цвят леко ме притеснява, но... щом човекът си го кефи, евала за ентусиазма!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз на Копринка не го видях това типо ,но е станало много добре. Незнам какво работиш ,но можеш да си смениш професията :D
                          fiat coupe 2.0 16V

Коментар

nikki_sixx_74 написа:
                            Ето и отговора на Живка на хвърлената ръкавица! Все още работя по проекта, но ще си позволя да покажа една снимка от кухнята на нещата!
                            Прикачени файлове

Коментар

///// написа:
                              nikki_sixx_74 написа:
                              Ето и отговора на Живка на хвърлената ръкавица! Все още работя по проекта, но ще си позволя да покажа една снимка от кухнята на нещата!
                              еееееее, тука го биеш с мноо точки - вече нема конкуренция! Ся ку смениш и голфаджийските еуементи - нема равна!
                              Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!

Коментар

Working...
                              X