И ето, след месец борба за по няколко часа вечер след работа е готов проекта дет Умрех за него, а именно - кола със светъл салон. Няколко човека бяха запознати, виждали частично, но заклети да си траят, други го мернаха на Копринка замалкоА за какво иде реч? Накратко - цялостно изтърбушване на интериора, раззглобяване на пласматериите до неразглобяем детайл и боядисването им в светлобежаво, претапициране на страниците на вратите и тавана, цялостно разглабяне, разпарчедисване, пране, реновиране на седалките, добавяне на високото барче посредата и... съответно, всичко това трябваше да влезе обратно в купето... като резултата е показан малко по-долу :D . Съжалявам за качеството ма снимките, ма просто не можах да дочакам слънчев ден да направяпо-хубави, по-натам - ще има. Имам и някои дребни работи за дооправяне (като стана всичко бяло си пролича коя пластмаса на къде е изметнала с годините) като жабката например и нова бяла тапицерия за седалките, но това ще стане с времето. Както и да е, има още много за разправяне, то бе цяла сага, но важното е, че това, което бе като образ в главатами е постигнато и цялото е направено ръчно лично от мен, без да имам и капка опит в подобно начинание прди това като резултата е повече от задоволителен...Е, кой може са да ми се похвали с бял салон на Типо, па още повече поръчков и ръчна изработка?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дойде време да се похваля накрая!
Collapse
X
-
Етикети: –
-
И аз съм почитател на бежовата тапицерия, още навремето като видях на братчет ми нисан сънито 86г. то беше с бежово табло и оттогава много ме кефи този цвят, не знам дали от снимките ли е или само на мен така ми се струва, че при теб се е получило много жълтаво.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
bubachko
Ами всъщност е светло кафяво към бежаво цвета, това дет се е жлътнало е от светкавицата, много е засилила цветовете а и кат е минала фотката през фотошопа... мани, ма кой да догледа такива неща от бързане да се хвали... Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 при първия слънчев ден ще я щракна къпана и на светлоА инак, на Копринка това вече не беше тайна, беше си готова, ма не беше много за гледане, че нали знаете колко товар требе да се носи за дълга почивка.... а и в цялата суматоха, нали минах само за час-два., кой да се занимава с мен, кат требе бечивата да се правят
Коментар
-
///// написа:nikki_sixx_74 написа:Бааааааааааса Типото... ся Живко ш ти бръкне в окото... шото отвътре е станало по-убаво от Живка!Таралежът, е птица упорита... не го ли сриташ - не излита!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар