копеуетааааа (и най-вече ти Пехо ), как можа да теглиш ключа на темата, точно в момента, в който аз пишех егати фермана . сериозно ти казвам брат, бешее мноооо дълъг и напоителен пост. и къде отиде -> верно ти казвам писах го поне 10 мин. (а пиша доста бързо) . освен това беше миролюбив и се опитвах да заровя томахавката, беше подходящ за последен пост по темата. дадох "изпрати" темата се оказа вече заключена и моят роман изчезнА безвъзвратно. ае лека работа, аз отивам разочарован да спя в знак на протест
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ме прецакахте - заключихте темата на Бела
Collapse
X
-
Ами... ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА БЕ. По-напоително от това - здраве му кажи. И мерси Peho за банана - искам си и на живо един - добре узрялSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Vladim написа:А, като натиснеш Back при такава ситуация, ко става? :DFiat Punto S55 1.1
Fiat Forever!
Коментар
-
u_bo
Yellow_Flash_Colorz_PDT_43 не е честно , ааааааа , сега КАК ще се развеселявам. Защо заключихте темата ? (тук си бърша сълзите)надявам се че няама да сложите банан на Бела ? темите където участва са просто извор на хумор сатира и забава - ъъъ тва не беше ли главна редакция..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар